Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Săgetător

Intuiția este un atu valoros. Unii oameni o simt, alții nu. Poate fi ușor să ai încredere mai mult în realitatea concretă decât în lucrurile pe care nu le poți atinge, totuși intuiția îți poate servi mai mult decât îți dai seama. Această senzație de interior pe care o experimentezi te poate ghida spre rezultate concrete în schimb, și te poate avertiza asupra pericolului. Ai mai multă încredere în ea.

Linia optimistă din această săptămână a lui Mercur te-ar putea determina să consulți site-urile de călătorie și să cauți o afacere pe gustul tău. Dacă ai ocazia de a face cercetări și a aduna informații, ar putea fi o săptămână bună pentru asta.

Este un moment bun pentru a trăi la potențialul la maxim și să adopți o nouă filozofie sau un nou mod de viață care să poată deschide calea către o mai mare mulțumire.

Responsabilitățile se concentrează la mijlocul săptămânii, pe măsură ce Mercur tranzitează semnul Fecioarei alături de Soare. Cred că a sosit momentul să-ți stabilești prioritățile și să te ridici rapid cu obiectivele și ambițiile tale.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Săgetător Relațional

Te poți aștepta la o săptămână plăcută. Este minunat pentru a petrece timpul oferindu-i persoanei dragi atenție. Dacă ai la îndemână cu uleiuri esențiale, atunci un masaj ar aduce cu siguranță Cerul pe Pământ pentru o perioadă. Oamenii vor să fie răsfățați și îngrijiți; vor să fie făcuți să se simtă speciali și adorați. Apică aceste reguli și vei fi răsplătit!

Trigonul dintre Mercur și Uranus este interesant și intens. Pentru prima oară după atâta timp timp, ar trebui să te simți liber să spui ce vrei atunci când vrei oricui dorești!

Luna din Scorpion apare în același timp, deschizând ușa către noi experiențe. Nu este momentul să fii timid. Caută ceea ce dorești și arată că ești încrezător și sigur pe tine.

Soarele și Mercur în Fecioara oferă idei pentru vieata ta amoroasă și un fundament solid pentru a crește ceva nou. Când combinați iubirea și logica, se întâmplă lucruri uimitoare.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Săgetător Profesional

Probabil că te vei simți mai decontat și mai optimist, indiferent ce se întâmplă în lumea largă. Fii deosebit de atent să nu lași grija să-ți domine gândirea. Fă tot posibilul și evită asta. Este o săptămână bună pentru a identifica stresul legat de locul de muncă și pentru a dezvolta câteva soluții specifice pentru domolirea acestuia. Așteaptă-te la un flux ușor de idei și sprijin din partea colaboratorilor. S-ar putea să te simți neliniștit sau împrăștiat la sfârșitul săptămânii. Dacă este posibil, fă o pauză.

Știi că ai dreptate, dar chiar și așa, opoziția pare să vină din toate părțile. Nu lăsa presiunea din afară să te îndepărteze de propriile păreri și de adevăr. Atâta timp cât vei crede în tine, totul va funcționa în bine.

Ești nerăbdător să începi un anumit proiect, dar există un conflict imens cu privire la modul în care ar trebui să înceapă acesta. Este important să aloci timp suplimentar în aceste prime etape. În caz contrar, vei regreta graba mai târziu.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Săgetător Financiar

Săptămâna aceasta s-ar putea să simți că ai mintea mai limpede și cu picioarele pe pământ, mai mult decât normal. Există o oarecare greutate în sectorul familiei și al romantismului. Impulsul este de a extinde analiza aici, în special acolo unde sunt implicate cheltuielile. Cu toate acestea, să îți reorganizezi bugetul poate fi la fel de simplu ca și cum ți-ai folosi imaginația.

Fii cât se poate de creativ în aceste circumstanțe.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Săgetător Sănătate

Odihnește-te mai mult săptămâna aceasta. Probabil vei avea vise foarte vii și merită să ți le notezi și să iei notă de ceea ce găsești semnificativ în ele. S-ar putea ca nivelul de energie să fie scăzut, dar energia mentală este ridicată: deci, este bine să continui să faci mișcare, dar nu în forță ci mai soft – plimbări, înot, bicicletă. Este momentul să-ți lași mintea să aibă timp să parcurgă toate etapele analizei – repet, include practici de meditație cum ar fi mersul pe jos și cititul.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top