Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Leu

Hrănește-ți mintea cu noi cunoștințe. Accesează o librărie pe internet sau citește câteva lucruri interesante online. Dacă ai mai mult timp, mergi la biblioteca, dacă este posibil, sau explorează cursuri care ți-ar place să le urmezi. Trebuie să ai cunoștințe în orice domeniu, cu condiția să fii deschis să le primești.

Poate fi o săptămână excelentă pentru tine, cu un accent pozitiv asupra semnului tău. Conjuncția separantă dintre Soare și Mercur îți poate oferi o idee care pare prea bună pentru a fi adevărată. Dacă ai așteptat să te inspire muza creației, acesta ar fi momentul. Scrie, pictează sau joacă-te cu un instrument muzical.

Marte este în Berbec în Casa a 9-a, sectorul aventurilor, a promisiunilor dar și a studiului, așa că, dacă ești gata să ieși din zona de confort, acesta poate fi momentul pentru a o face. Dacă există o oportunitate pe care vrei să o prinzi fă totoul să ajung la ea.

Chestiunile bănești au ajuns vârful listei de priorități. Crearea unui buget solid poate crește controlul și poate reduce stresul.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Leu Relational

Stai deoparte, nu ești sigur dacă vrei să îți asumi o relație. Astrele îți aduc câteva întrebări pe care să le iei serios în considerare înainte de a lua o decizie importantă. Fă-ți ceva timp să gândești dacă poți fi singur sau dacă te prefaci. Nu acționa până nu te simți sigur de tine; este un angajament mare.

Mercur în domiciliu, în Fecioară, face un trigon cu Uranus din Taur în Casa a 10-a a schibării statutului social, așa că dacă ai de gând să fii subtil, să te mai gândești odată. Părerea mea este să stai deoparte, nu este momentul să ieși în față acum.

Luna din Scorpion de luni, adaugă intensitate încrederii tale. Chiar dacă prietenii se pot gândi la o mie de motive pentru care nu urmărești pe cineva nou, fii sigur că greșesc.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Leu Profesional

Încrederea este ridicată săptămâna aceasta și vei fi cel mai eficient atunci când vorbești. Fii cât se poate de diplomat chiar și într-o săptămână sîn care ești susținut de feedback pozitiv și progres. Un cuvânt critic ți-ar putea afecta negativ moralul. Poate fi nevoie de o planificare mai atentă a lucrărilor pentru a echilibra cerințele muncii cu responsabilitățile familiale care sunt la fel de convingătoare. Fă tot posibilul pentru a păstra lucrurile simple. Mergi oriunde te conduce curiozitatea. Împărtășirea informațiilor îți va umple agenda.

Tensiunile de la locul de muncă te va afecta mai mult decât îi va afecta pe ceilalți. Mintea ta extrem de sensibilă nu funcționează bine în perioadele de stres. Stabilește o limită mentală între tine și oamenii din jurul tău.

Cineva care nu este la fel de intuitiv ca și tine, te face să fii mai degrabă frustrat. Din păcate, trebuie să o asculți. Oricât de mult ți-ai dori să pleci pe cont propriu, îți va fi mai bine atunci când te vei integra într-un grup.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Leu Financiar

Ești într-o fază transformatoare, cu aspecte care revin din trecut, dar și dinspre instituția în care lucrezi și deciziile care se iau la nivel națioal. Poate simți că te miști în cerc, asta se întâmplă doar pentru că ți se cere să cobori un pic mai adânc în tine. Deși poate fi contra-intuitiv pentru cineva atât de tradiționalist, solicitarea atenției pentru direcția financiară este inteligentă, nu impulsivă. Combină adunarea de informații cu o acțiune atentă și vei constata că ești pe drumul cel bun.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Leu Sănătate

Pregătește-te pentru a schimba ceea ce ai dorit să schimbi de mult timp, indiferent dacă ai știut sau nu – acum este momentul! Influxurile planetare îți oferă săptămâna aceasta o șansă de auto-exprimare inovatoare, motiv pentru care vei fi surprins de motivația care te va împinge să iei o serie de decizii legate de sănătate în următoarele două zile, pentru că ești deschis la orice schimbarea. Fă băi calde cu ulei esențial de lavandă, la sfârșitul zilei.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top