Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară

Începe să faci lucruri așezat. Activitățile care necesită concentrare sau creativitate sunt foarte bine susținute. Forța și energia fizică te vor obliga să faci ceva activ. Ia în considerare proiectele artistice care câștigă teren, cum ar fi construcțiile din lemn sau sculptura. A face ceva special pentru cineva este extraordinar.

Concentrarea pe un sector privat și spiritual se apropie de sfârșit săptămâna aceasta. Mă refer la Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse. Cu toate acestea, înainte de a încheia povestea, unele influențe cheie pot avea impact extraordinar asupra ta. Soarele și Mercur într-o conjucție separantă, pot coincide cu o perspectivă foarte bogată în informații cu funcție de iluminare.
Săptămâna aceasta este momentul pentru a pune în funcțiune legea atracției, întrucât abilitatea de a vizualiza ceea ce dorești din punct de vedere emoțional poate lansa un proces care să te ducă pe calea cea bună.

Pe de altă parte, cu Mercur în domiciliu, vei fi în elementul tău. Este timpul să lansezi proiectele pe care ai fost obligat să le tot amâni.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară Relațional

Săptămâna aceasta ai senzația că ești restricționat fie de o persoană, fie de circumstanțe. Influxurile astrale îngreunează lucrurile și nu te simți în largul tău sau acasă, într-o anumită situație. Ai dori să poți vorbi despre asta, dar cva te împiedică să o faci. Trebuie să fii adevărat pentru tine, în ciuda consecințelor. Va fi mai bine pe termen lung.

Stăpânuș tău planetar Mercur, este deja în semnul tău, lăsând mai puțin lucrurile să se petreacă la întâmplare. Ai în vedere toate probabilitățile unei situații romantice, deci ce mai așteptați, șansele sunt de partea ta.

De asemenea, Soarele și el în semnul tău, astfel că următoarele 30 de zile vor fi un moment excelent pentru a-ți tine viața sentimentală în ordine. Fă-ți o listă de obiective și verifica-o de două ori înaite de a trece la acțiune.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară Profesional

Interesele și punctele de vedere ale altor persoane vor trebui luate în considerare și analizate cu atenție. Este o săptămână norocoasă pentru parteneriate. Poate fi stresant dacă va trebui să faci față unor persoane extrem de apreciate sau solicitante. Lucrurile se stabilizează până la sfârșitul săptămânii. Așteaptă-te interacțiuni mai ușoare și suport practic. Poate aduce o încetinire binevenită și o șansă de respiro. Acest lucru este excelent pentru recenzii de performanță, reparații mecanice, sau chiar pentru o scurtă vacanță.
Energiile planetare vor crea o mare tulburare în muncă, dar acest lucru este în regulă. Ai văzut tensiunea care se produce și ești pregătit să le înfrunți. Mai mult decât atât, vei ajunge să beneficiezi destul de bine de transformarea care poate avea loc.

Adunarea oamenilor este unul dintre punctele tale forte. Exploatează această abilitate. Munca în echipă este o temă importantă a săptămânii, astfel încât atâta timp cât poți rezona cu acest obiectiv, vei câștiga favoare cu toți cei din jurul tău. Succesul este al tău.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară Financiar

Ești un fluture social săptămâna asta. Ai atât de mult timp să vorbești cu noii prieteni, colegi, mentori și clienți, încât s-ar putea să constați că ți-ai depășit bugetul pentru cheltuieli. Lasă să se întâmple, doar nu o faci în fiacare zi!? Deși cheltuielile mari nu sunt un obicei bun, ești suficient de deștept pentru a ști când să spui „până aici, a fost suficient”. În plus, vei ajunge să lucrezi cu atât de mulți dintre acești oameni încât este o investiție bună în viitorul tău financiar.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară Sănătate

Poți beneficia de aspectul săptămânii printr-o mai bună conștientizare a modului în care dieta îți afectează organismul. Ai o relație specială cu tractul intestinal și, cu cât face poți ajuta procesele digestive, cu atât vă va fi mai bine. Încearcă să te axezi pe cereale integrale, mai degrabă decât pe cele colorate sau prelucrate; legume cu frunze verzi, mai degrabă decât amidon; mai puțină carne și mai multe leguminoase pentru surse de proteine. Energiile planetare de săptămâna aceasta îți dau posibilitatea de a încerca lucruri noi – mergi pe asta!

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top