Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Pești

Dacă anumite proiecte sau sarcini ți s-au părut dificil de finalizat, energia de săptămâna aceasta îți oferă gura de aer de care ai nevoie. Energia sugerează că lucrurile vor merge bine odată ce vei începe. Este un moment bun pentru a te întâlni cu alții pentru a discuta despre afaceri sau alte aranjamente. Abilitățile de comunicare și cooperare sporite vor face deciziile mai ușoare decât de obicei.

Problemele privind stilul de viață și starea de sănătate primesc un impuls luni, întrucât Soarele este încă în conjuncție, e drept separantă, cu Mercur te încurajează să îți eficientizezi rutinele. Poate fi un lucru bun pe care te-ai concentrat în ultimele săptămâni, dar de data aceasta, câteva sfaturi utile te pot ajuta să îți atingi obiectivele și preocupările principale și să lucrezi eficient pentru a obține rezultatul dorit.

Relațiile sunt subliniate la mijlocul săptămânii, când Mercur și Soarele își încep tranzitul prin Fecioară. Săptămânile următoare sunt perfecte pentru cooperare și comunicare. Este mai bine să lucrezi ca parte a unei echipe decât să mergi de unul singur, deoarece vei realiza mult mai mult în aceste condiții.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Pești Relațional

Este un moment bun pentru a găti și a pregăti o cină romantică persoanei iubite fapt care o va lăsa fără grai. Preia conducerea discuției și vorbește despre lucruri care calmează și relaxează. Glumește, du conversația la un nivel intelectual, iar până la sfârșitul zilei ar trebui să îți ciugulească din palmă uitând de farfurie.

Luna în Scorpion, de la începutul săptămânii, îți oferă speranțe că se va întâmpla ceva uimitor. Și nu doar visezi. De data aceasta chiar este adevărat!

Cuvintele sunt ar trebui să te aducă cu picioarele pe pământ, deoarece Mercur este în Fecioară, așa că nu vei spune că vei trimite un mesaj cuiva decât dacă intenționezi cu adevărat să o faci, mai ales că te aștepți la o reacție reciprocă.

Și Soarele este în Fecioară, așa că vei fi greu de impresionat săptămâna viitoare. Cu energia selectivă a Fecioarei, uneori este greu să nu te bazezi pe calitățile cuiva.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Pești Profesional

Calendarul tău este excelent la începutul acestei săptămâni. Finalizează cât mai multe lucrări. Folosește-ti mintea săptămâna aceasta. Cel puțin oamenii vor ști la ce nivel ești. Este un moment bun dacă ești într-o poziție de conducere. Poate fi și un moment plin de sarcini plictisitoare, dar necesare. Păstrează-ți simțul umorului. Sfârșitul săptămânii poate aduce în atenție parteneriate și chestiuni juridice. Fii cât se poate de diplomat pentru a avea cele mai bune rezultate.

Ai putea suporta consecințele unor acțiuni pe care le-ai neglijat atunci când ai făcut planificarea lor. De cele mai multe ori, te bazezi pe o abordare sporadică, întâmplătoare, atunci când verifici. Săptămâna aceasta vei vedea că uneori această abordare este bună.

În ultima vreme ai urmărit orbește o noțiune pre-concepută despre locul în care ar trebui să fii și ce ar trebui să faci. Ești prins într-o rutină care mai mult îi servește pe alții decât pe tine. Acum este momentul să inversezi această tendință autodistructivă.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Pești Financiar

Săptămâna aceasta ar cam trebui să fii atent la varii minciunele, chiar dacă o faci pentru a proteja sentimentelor cuiva drag. Aspectele din sectorul relațional arată că tu sau altcineva poți fi tentat să spui adevărul pe jumătate despre relația voastră când sunteți împreună. Fii mai atent și responsabil cu ce spui. Minciunile, oricât ar fi de mici sau de bine intenționate, ar putea să declanșeze adevărate drame și riscă să strice ceea ce ar putea fi un parteneriat financiar excelent.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Pești Sănătate

Aspectul săptămânii te va face deosebit de sensibil – ia-o ușor. Vor fi provocări în modul în care te percepi fața de cum te văd ceilalți. Acesta nu dă niciodată un sentiment bun. Cu toate acestea, nu trebuie să renunți doar pentru că te simți judecat după standardele altor persoane. Încercați să te concentrezi asupra sănătății tale ca mijloc de determinare a propriilor frontiere personale. Fă mișcare și ține dietă cu prioritate în această săptămână.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top