Connect with us
Horoscop Minerva 25 - 31 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec. Restricțiile din ultima săptămână par să se ridice în ce privește cariera, mersul înainte este sigura opțiune.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 11-a a viitorului, face un sextil cu Chiron din propriul tău semn. Aspectele legate de Chiron sugerează un moment de vindecare și, astăzi, energia se concentrează în jurul propriei identități și a ideii de încredere. Nu poți pune căruța în fața calului. Este inutil să amâni acțiunea până când te simți încrezător. Încrederea vine din acțiunile tale.

Marți, Soarele face pătrat cu conjuncția Marte – Uranus din Taur, în Casa a 2-a a banilor munciți. În același timp, Neptun din Pești și în Casa a 12-a a abilităților psihice, formează un Careu în T cu axa Nodurilor Lunare. Scopul tău poate fi să câștigi mai mulți bani. Dar pentru a atinge acest obiectiv, ai nevoie de o conexiune emoțională cu acea aspirație. Ai de ales fie să mergi înainte spre ceea ce dorești, fie înapoi pentru a scăpa de presiunea schimbării. Astăzi, se naște o viziune convingătoare care să te inspire să creezi securitate financiară. În același timp, ți-aș sugera să lași distracția deoparte și să oprești notificările pentru că nu poți vedea oportunitățile din cauza lor.

Joi, Luna Plină în Leu, intensifică sentimentele emoționale. S-ar putea să te simți brusc gelos pe iubita ta sau să te simți dat deoparte. Luna plină aduce însă șansa de a face schimbări.

Tot acum are loc o pereche de aspecte folositoare sau periculoase, în funcție de modul în care alegi să exerciți această putere. Venus din Capricorn face conjuncție cu Pluto în Casa a 10-a a carierei semn că îți poți asuma un angajament uriaș față de carieră. Această energie indică succesul. Sau poți folosi această energie pentru a te lăsa pradă tentației și a avea o aventură cu o colegă/coleg.

Iar Soarele din Vărsător face conjuncție cu Jupiter. Acest lucru poate aduce la lumină latura ta bună, nu numai că îți ajuți prietenii, familia și colegii, ci ajuți pe toată lumea. Acum generozitatea și bunătatea ta se concentrează spre exterior, chiar și către străini. Și acest lucru poate fi exacerbat și de Mercur din Vărsător care intră în retrogradare pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec Relaţional

S-ar putea să trebuiască să depui un efort suplimentar în această săptămână pentru a readuce acel zvâc în viața amoroasă. Ca să evite monotonia, cuplurile căsătorite ar trebui să acorde atenție la ce îi spun și să urmeze sfaturile pe care și le oferă reciproc. Ar trebui să îți dai seama că, deși munca este importantă, să nu te implici atât de mult încât să îți sacrifici viața personală pentru asta.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec Profesional

Dacă lucrezi în vânzări sau marketing începi să te gândești din ce în ce mai des să-ți deschizi propria afacere. Directorii de resurse umane s-ar putea să fie transferați într-un departament pe care sperau să-l evite. Nu fii necăjit; vorbește cu directorul general și încearcă să găsești o soluție alternativă.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec Financiar

Posibile oportunități profitabile, de a face bani. Cu toate acestea, șansele s-ar putea să nu fie chiar atât de profitabile pecum par. Investițiile legate de proprietăți arată rezultate nesatisfăcătoare. S-ar putea să te gândești să vinzi ceea ce nu ar fi o afacere ori poate te gândești la cumpărarea unor echipamente electronice. Cel mai bun lucru este să aștepți o perioadă mai bună pentru a cumpăra astfel de articole sau pentru a vinde.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 BerbecSănătate

Posibil să pleci undeva într-o stațiune balneară pentru întreținerea sănătății. Mai ales dacă ai probleme articulare, te va ajuta să îți schimbi starea de spirit. Dacă te confrunți cu afecțiuni ale pielii încetează cu automedicația și du-te la un dermatolog pentru a găsi soluția adecvată.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top