Connect with us
Horoscop Minerva 25 - 31 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac. Este posibil să fi auzit nu mult mai des în ultima săptămână. Ei bine, săptămâna aceasta va fi mai mult da.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a a resurselor de la alții, face sextil cu Chiron. După o săptămână dificilă, oamenii din jurul tău îți oferă sprijinul, în special iubita/iubitul sau un prieten apropiat. Îți dau sugestii, îți fac cadouri sau te pot îndruma către oameni care îți pot fi de ajutor.

Marți, Soarele face un pătrat cu Uranus din Taur, aflat în Casa a 11-a a mediului și rețelei sociale căreia îi aparții. Schimbarea, aduce o nouă șansă, care vine pe o cale diferită. Ai putea fi pionul de bază în formarea unui grup sau să îți asumi rolul de leader într-o organizație din care faci deja parte parte.

Tot acum, Neptun face un Careu în T cu axa Nodurilor Lunare. Ești la intersecția dintre Trecut și Viitorul care merge în direcție opusă. S-ar putea să fii entuziasmat de oportunitățile care apar, dar înseamnă și că va trebui să lași ceva în urmă. În asta stă alegerea, rămâi cu ceea ce ai sau mergi spre ceva nou.

Luna Plină din Leu are loc pe 28 ianuarie, în Casa a 2-a a banilor munciți. În timp ce casa resurselor proprii este destul de puternică, este posibil să fii îngrijorat cu privire la bani și la modul în care vei plăti pentru lucrurile pe care vrei să le faci. Poate fi vorba despre redirecționarea unor cheltuieli către adevăratele obiective.

În același timp, se formează o altă pereche de aspecte. Venus din Capricorn, în Casa a 7-a a relațiilor formează o conjuncție cu Pluto, iar Soarele face o conjuncție cu Jupiter din Casa a 8-a. Această echipă de planete formează o forță de neoprit. Acțiunea îndrăzneață poate duce la rezultate excelente. Toate acestea se întâmplă cu sau fără un consens din partea partenerei/lui sau a familiei. Aceste patru planete îți oferă puterea de a acționa asupra obiectivelor tale. Fă-o acum pentru că Mercur intră în retrogradare pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac Relaţional

Ezitarea și frica te opresc să îți deschizi inima în fața celui pe care îl iubești. Vei fi incapabil să exprimi ceea ce vrei să spui însă eu te sfătuiesc să mergi înainte fără teamă, deoarece astrele îți sunt favorabile! La urma urmei, iubita ta simte același lucru pentru tine așteaptă doar să faci primul pas. Mergi mai departe și exprimă-ți sentimentele!

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac Profesional

Săptămâna aceasta trebuie să fii foarte atent la ce decizii iei cu privire la viitorul tău. Nu este momentul nici să te grăbești să îți schimbi locul de muncă și nici să aplici pentru unul. Va avea loc o ciocnire de opinii între tine și șefi. S-ar putea ca acestora din urmă să nu le placă ideile tale. Nu-ți face griji, deoarece vei întâlni mai multe șanse în viitorul apropiat și ai să îți impresionezi șefii.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac Financiar

Este un moment bun pentru a investi în bunuri de lux, cum ar fi un autoturism mai mare, un aparat de aer condiționat elegant etc. Poziția financiară îți va permite să cheltui ceva banii. Cu toate acestea, nu uita să te asiguri că fiecare cumpărătură te salvează de orice durere de cap ulterioară. Dacă vrei să investești în bursă, poți face acest lucru, dar verifică unde se duc banii tăi.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac Sănătate

Ești motivat să ai un stil de viață mai sănătos. Durerile de cap sâcâitoare se datorează stresului dar și obiceiurilor alimentare proaste. Nu îți asuma prea multe responsabilități. Fă mișare și lucrează la kilogramele acumulate de Sărbători. Săptămâna aceasta, cel mai bine este să eviți alimentele picante și mâncatul la ore târzii.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top