Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești

23.01.2021
Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești. Posibil să fi simțit că energia ta se scurge într-o altă direcție și nu spre gestionarea problemelor de viață. Săptămâna aceasta ai parte de vindecare și te poți odihni.

După cum știi, luni, Soarele din Vărsător face un sextil cu Chiron din Casa a 2-a a valorii de sine. Este un aspect vindecător în care este bine să te răsfeți. Acest lucru ar putea însemna o baie cu spumă sau statul în pijamale toată ziua. Ia în considerare și o muzică relaxantă, ambientală, cititul unei cărți preferate sau privitul pe fereastră.

Marți, Soarele din Casa a 12-a a abilităților psihice face un pătrat cu Uranus din Casa a 3-a a comunicării. Probabil vei primi un mesaj care poate aduce o schimbare enormă în viața ta. Aceasta ar putea fi o ofertă de muncă sau schimbări radicale în afacerea ta și care te va împinge într-o nouă direcție.

Neptun din semnul tău, face pătrat atât cu nodul nord, cât și cu nodul sud. Mulți se luptă cu aspectele confuze ale lui Neptun, săptămâna aceasta și cu toate acestea, Neptun este conducătorul tău planetar și, prin urmare, această energie magică îți poate dezvălui lucruri extraordinare. Este posibil să ai o mare claritate cu privire la direcția în care ar trebui să mergi. Nodul Nord arată cum ar putea fi viitorul, Nodul Sud îți aduce instrumentele cu care să poți face posibil acest viitor.

Luna Plină din Leu de joi, are loc în Casa a 6-a a muncii și a rutinei cotidiene. Unele rutine pot ieși din calcul odată cu modificările pe care le-ai implementat la începutul săptămânii. Este un moment bun pentru a privi ceea ce faci, în general, pentru sănătatea ta și pentru a apela la câteva mici obiceiuri care să te ajute, cum ar fi câteva exerciții fizice sau meditații de cinci minute.

Venus din Casa a 11-a a viitorului, face conjuncție cu Pluto, în Capricorn. Soarele, în Casa a 12-a, casă de spiritualitate, face și el o conjuncție cu Jupiter. Cu cât te conectezi cu mai mulți oameni astăzi, prieteni, familie, potențiali colaboratori și mentori, cu atât Universul îți va oferi mai multe oportunități. Este o combinație foarte fericită de planete care ar putea deschide o ușă neașteptată.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești Relaţional

O ciocnire a promisiunilor între tine și partenera/ul ta/tău este foarte probabilă săptămâna aceasta. Este posibil ca neînțelegerile și argumentele să afecteze relația pe care o împărtășiți. Deci, pot exista multe urcușuri și coborâșuri în relația voastră. Dar nu îți fă griji, deoarece această perioadă un pic mai dură este temporară și lucrurile vor reveni la normal în curând.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești Profesional

Vrei să discuți cu o persoană de rang înalt cu privire la o problemă de la locul de muncă. Aceasta s-a transformat într-una uriașă și a ieșit complet de sub controlul tău. Poți încerca să ceri sfaturi și îndrumări, dar este posibil să nu te ajute. Cel mai bun pariu poate fi să încerci să aștepți ziua când vei avea mintea mai limpede.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești Financiar

Creditul luat după discuția cu un consultant financiar cu experiență va fii unul profitabil. El îți va îmbunătăți șansele de a face investiții mai bune în viitor. Dacă lucrezi în distribuție, în distilării sau industria țieiului vei încheia probabil contracte care vizează câștiguri serioase. Dacă te gândești să îți pui terenul în vânzare, amână ideea pâă după 25 februarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești Sănătate

Este o săptămână bună pentru cei care suferă de probleme digestive sau stomacale. Sigur găsești un remediu care să funcționeze efectiv. Dar pentru ca acest lucru să meargă, va trebui să faci schimbări radicale în stilul de viață și să urmezi sfatul medicului. Părinții ar putea suferi de probleme legate de tensiunea arterială, așa că trebuie să fie foarte atenți și să evite în permanență stresul.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.