Connect with us
Horoscop Minerva 25 - 31 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn. Săptămâna trecută te-ai luptat ceva pentru bani și era să fii pe punctul de a claca, dar săptămâna aceasta lucrurile reintră pe drumul lor.

Luni, Soarele în Vărsător și în Casa a 2-a a valorii de sine face in sextil cu Chiron din Casa a 4-a a familiei. Cum spuneam, este un aspect vindecător. Începe să te tratezi cu mai multă amabilitate și înțelegere. Ești ambițios și te vei fi mai productiv atunci când te vei trata bine. Dacă tragi de tine, motivația se scurge.

Marți, Soarele din Vărsător face pătrat cu stăpânul semnului, Uranus aflat în Casa a 5-a a investițiilor mici și a recompenselor. Ai putea avea oportunitatea care să conducă la mai mulți bani în viitor. Dar este un risc și trebuie să analizezi atât avantajele, cât și dezavantajele. Nu lua cu ușurință, tipul de schimbare.

Tot acum, Neptun devine focarul unui Caeu în T cu Nodurile Lunare. Ca stăpân al iluziei te poate face prea încrezător sau te poți îndoi fără motiv de tine. Este necesar să-ți petreci ziua examinând opțiunile și datele. Totul va fi în ceață. Acestea fiind spuse, cel mai bine este să mergi mai departe cu ceva, mai ales dacă este nou pentru tine, și nu să revi la ce ai făcut înainte.

Luna Plină din Leu de joi, are loc în Casa a 8-a a resurselor de la alții. Acest lucru ar putea însemna obținerea unui împrumut de afaceri sau a unor finanțări pentru afaceri. Este vorba și despre recunoașterea faptului că oamenii din viața ta, cu cunoștințele și energia lor, sunt adevărate resurse.

Venus, din propriul tău semn face conjuncți cu Pluto, iar Soarele din Casa a 2-a a banilor proprii cu Jupiter. Este o zi bună pentru a face cel mai mare salt spre obiectivele pe care le poți atinge într-o singură zi. Ia în considerare implicarea într-un stagiu sau trimiterea unui scenariu la un concurs. Trimite scrisori de interogare sau mesaj direct oricărei vedete cu care vă puteți imagina colaborarea. Nu ai parte de o asemenea susținere astrală în fiecare zi. Profită la maximum de energia de care dispui înainte ca Mercur să intre în retrogradarae, pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn Relaţional

Nu vei fii lipsit de entuziasm în ceea ce privește dragostea. Viața ta poate lua o întorsătură neașteptată, care ar putea să ceară o mai mare atenție și preocupare pentru celălalt. Cei care sunteți deja într-o relație s-ar putea să fiți nevoiți să vă concentrați asupra vieții personale, în special pentru a petrece mai mult unul cu celălalt. Asta te va face să îți dai seama de importanța partenerului.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn Profesional

Profită de orice noi oportunități care se ivesc în sfera profesională și ia decizii rapide pentru a beneficia de ele. Săptămâna aceasta va fi productivă dacă lucrezi în strânsă colaborare cu membrii echipei. Proiectele vor fi finalizate mult mai repede, deoarece ești dispus să asculți ideile colegilor de birou.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn Financiar

Nu vor fi probleme cu banii, pe măsură ce iei lucrurile la mână și, de asemenea, posibil să faci investiții foarte bune în această săptămână, în sensul de a cumpăra o casă sau un apartament. Agenții imobiliari vor înregistra câștiguri frumușele. Dacă vrei să ceri un împrumut, fă acest lucru acum, împrumutul va fi aprobat cu siguranță!

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn Sănătate

Încearcă să te ții țineți departe de obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul, deoarece acest lucru îți poate afecta grav sănătatea. Adulții tineri nu trebuie să recurgă la acest lucru ca la un mijloc de eliberare a stresului. Dacă urmezi un regim strict de exerciții, cel mai bine ar fi să o iei ușor, deoarece prea mult efort deodată ar putea să nu fie prea bun.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top