Connect with us
Horoscop Minerva 25 - 31 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion. În ultima săptămână, au existat stări tensionate la domiciliu, inclusiv plângeri din partea membrilor familiei. Săptămâna aceasta însă, se lasă linite și puteți discuta fără patimi.

Luni, Soarele în Vărsător, în Casa a 4-a a familiei și gospodăriei, face un sextil cu Chiron din Casa a 6-a, a sănătății. Cum spuneam, este un aspect minunat de vindecare. Un schimb de mesaje cu iubita, oferă-i o sesiune de beauty sau o cină la lumina lumănărilor. Acordă-ți o pauză fără căști care să îți explodeze în urechi. Chiar dacă plouă sau ninge plimbă-te ca să-ți limpezești mintea.

Marți, o pereche de aspecte dă de gândit. Soarele face un pătrat cu Uranus din Casa a 7-a a parteneriatelor. Anunță o schimbare a unor relații importante în viața ta. Apare cineva nou sau pleacă cineva apropar. Un prieten ar putea să plece în celălalt colț al țării. Sau îți poți face un nou prieten, care devine cel mai bun prieten al tău.

Neptun face un pătrat atât cu Nodul Nord, cât și cu Nodul Sud. Neptun face lucrurile neclare și îți poate concentra atenția asupra lucrurilor mărunte și asupra celor importante. Și, dacă analizezi lucrurile care se întâmplă astăzi, îngrijorat de viitor, probabil că Neptun este vinovatul. Este amuzant, chiar dacă ai trecut prin multe schimbări în viața ta, când te gândești la viitorul tău, este greu să-ți imaginezi cum se va schimba. Ai dori ca lucrurile să rămână la fel, dar schimbarea va avea loc.

Luna Plină din Leu de joi, are loc în Casa 10-a a carierei. Ești vizibil și ați putea fi în cărți pentru o promovare sau o mărire a salariului. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, depune-ți CV-ul.

Tot astăzi, Venus face o conjuncție cu Pluto, în Casa a 3-a a comunicării. În același timp, Soarele face una cu Jupiter. Aceste patru planete se reunesc pentru a-ți aduce ambiție. Ești puternic în sine, dar susținut de această combinație, poți face o mișcare îndrăzneață. Astăzi, ai putea semna un contract pentru ceva ce ți-ai dorit de mult. Fă-o repede, înainte ca Mercur să retrogradeze pe 30 ianuarie!

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion Relaţional

O săptămână destul de amestecată în ce privește latura sentimentală. Dacă partenerul tău pare pierdut, este mai bine să-ți iei la revedere următoarea întâlnire. Persoanele singure ar trebui să fie optimiste cu privire la viața lor amoroasă. Nu te implica până când nu ești sigur că această persoană te place suficient pentru a merge alături de tine.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion Profesional

Cei din industria turismului ar putea face o călătorie de afaceri cu toate restricțiile impuse. Cu toate acestea, este posibil ca această călătorie să nu aducă rezultatele scontate. Va trebui să mai aștepți pentru a începe unele proiecte. Așteptă, de asemenea, o vreme dacă te gândești să schimbi locul de muncă. Cariera ta va primi un mare impuls prin munca pe care ai depus-o recent, așa că te vei descurca bine dacă te ții de treabă.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion Financiar

Invidioșii te vor găsi un provocator săptămâna aceasta. Vei dovedi cu ușurință că ești cel mai bun dintre toți. De asemenea, parteneriatele se vor dovedi bune pentru tine. Câștigurile din contractele cu străinătatea te avantajează. Partenerii îți vor oferi ajutor sub diverse forme, mai ales atunci când vine vorba de sfaturi serioase.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion Sănătate

S-ar putea să existe câteva urcușuri și coborâșuri pe frontul sănătății. Scapi de durerile de cap care te-au tulburat în ultimele zile. Pacienții cu probleme cardiace și cu tensiunea trebuie să-și urmeze cu strictețe dieta și să fie foarte atenți în privința riscului. Nu este un moment bun ca să abandonezi plimbările și antrenamentele zilnice. Ai putea să iei în greutate dacă mănânci haotic și la ore imposibile.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top