Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Vărsător

23.01.2021
Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 20 Vărsător. Săptămâna trecută, toată lumea părea să-ți stea în cale. Acum, obstacolele dispar ca prin farmec și poți să-ți vezi de viața ta.

Luni, Soarele din propriul tău semn face un sextil cu Chiron din Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Cineva te poate ierta și te ajută să îți vindeci relația. În plus, cuvintele te pot ajuta să te vindeci.

Marți, Soarele face un pătrat cu Uranus din Casa a 4-a a familiei. S-ar putea să primești o ofertă de muncă în afara țării. Ai putea să te gândești să îți vinzi casa sau să o închiriezi pentru mai multe venituri. Este posibilă o schimbare în carieră către industria imobiliară sau legislativă.

Neptun din Casa a 2-a a banilor proprii, face un pătrat atât cu Nodul Nord, cât și cu Nodul Sud. Cu toate deciziile pe care încerci să le iei astăzi, Neptun face să confunzi lucrurile. Probabil că te uiți la câteva opțiuni care sunt familiare, te simți în siguranță dar apoi vor exista opțiuni care se află în afara zonei tale de confort, la un nivel la care nici nu te gândești. Și în aceste opțiuni perspectivă ar putea fi cel mai bun mod de a merge mai departe.

Luna Plină din Leu de joi, are loc în Casa a 7-a, relațională. Acest lucru ar putea însemna că voi doi vă apropiați, vă distrați și să vă bucurați unul de celălalt. Dacă ești în căutarea dragostei, acum este momentul să arunci prosopul în ring, gata de întâlnire.

Tot astăzi, Venus din Capricorn face o conjuncție cu Pluto din Casa a 12-a a talentelor ascunse și legăturilor secrete. În același timp, Soarele face una cu Jupiter. Astăzi, ai putea avea parte de o oportunitate care să fie în concordanță cu cele mai puternice ambiții personale. Impactul energetic este extrem. Este timpul să faceți cel mai mare pas înainte în carieră, cum ar fi să anunți care este locul de muncă actual, sau să programezi vizionarea unor apartamente sau terenuri. Toate aacestea înainte ca Mercur să devină retrograd, pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Vărsător Relaţional

Va fi o săptămână distractivă când vine vorba despre probleme ale inimii. Vei fi centrul atenției în cercul tău social. Viața amoroasă va fi mai bună ca niciodată. Îți vei petrece cea mai mare parte a timpului relaxându-te alături de partenera/rul ta/tău. Celibatarii ar putea găsi dragostea în cele mai neașteptate locuri. Această nouă dragoste are potențialul de a se dovedi a fi dragostea mult așteptată.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Vărsător Profesional

Reușești să îți croiești o nișă în plan profesional. Este o săptămână foarte bună pentru cei care doresc să aibă o carieră în aviație. Visele tale se vor împlini probabil și îți vor duce cariera pe culmi negândite. Unii dintre voi vor gusta succesul mai târziu. Abordarea determinată te va ajuta să realizezi imposibilul în această săptămână.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Vărsător Financiar

Nu investi în scheme rapide de a face bani, deoarece vei sfârși prin a regreta mai târziu. Astfel de scheme pot părea atractive văzute de departe, dar prezintă un risc ridicat, cel mai adesea fiid însoțite de pierderi. În schimb, încearcă să investești banii în lucruri cu randament mai scăzut, dar nu riști să pierzi banii câștigați cu greu. Stai cu piciorul pe frâna săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Vărsător Sănătate

Vestea bună este că vei da jos acele kilograme în plus care te-au îngrijorat. Cu siguranță vei observa o mlădiere a taliei dar și o stare generală mai bună. Tenul tău va avea o strălucire naturală și mai sănătoasă. Toate acestea au fost posibile datorită efortului depus în ultimele săptămâni. Noua formulă de antrenament a dat rezultate excelente de care vei beneficia dacă depui puțin efort.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.