Connect with us
Horoscop Minerva 25 - 31 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu. Vei avea parte de o săptămână armonioasă. Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 7-a a relațiilor face un sextil cu Chiron din Casa a 3-a a comunicării. Astăzi, te poți întâlni cu cineva din trecut sau poți avea un dialog frumos cu ea/el. Este un aspect vindecător pentru găsirea unor modalități de a coexista sau chiar de a vă ajuta reciproc. Este, de asemenea, bun pentru relația actuală, deoarece discutați despre nevoile voastre și găsiți modalități de a vă sprijini reciproc.

Tot astăzi, se formează o pereche de aspecte care încep cu Soarele din Vărsător care face conjuncție cu Uranus din Casa a 10-a a carierei. Aspectul semnalează o schimbare dramatică, posibil legată de locul de muncă. Poate exista o fuziune sau o persoană din conducerea s-a apucat să regândească organigrama. Fii atent la reputația ta pe rețelele de socializare și în lume, deoarece ești extrem de vizibil în tot acest timp.

Cel de-al doilea aspect, îl arată pe Neptun care face un pătrat atât cu Nodul Nord cât și cu Nodul Sud. Poți privi spre viitor și înspre trecut. Este posibil să fi dorit schimbarea de ceva timp, iar acum a sosit. Poți merge cu îndrăzneală înainte. Sau poți să iei calea mai sigură și să mergi spre trecut, făcând lucruri pe care le-ai făcut și înainte și să fii alături de oamenii pe care îi cunoști. Ai o imagine a ceea ce s-ar putea întâmpla pe baza a ceea ce alegi.

Joi, are loc Luna Plină din Leu care aduce foarte multă încredere și te face chiar mai vizibil decât erai luni. Fii atent la ceea ce postezi pe rețelele de socializare, deoarece ceea ce spui ar putea deveni viral.

Ziua aduce și o pereche de aspecte. Venus, în Casa a 6-a a stilului de viață face conjuncție cu Pluto, în timp ce Soarele face una cu Jupiter. Acest cvartet de energii poate alimenta ambiția cu un scop. Dacă te-ai străduit să-ți termini proiectul, atunci termină-l săptămâna aceasta. Dacă vrei să îți crești veniturile, luați în considerare începerea a ceva pe cont propriu. Impulsul acestor planete pregătesc drumul retrogradării lui Mercur, pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu Relaţional

Relația cu partenera/ul revine la starea de bine anterioară. Toate problemele se vor încheia iar cele de neîncredere nu te vor deranja. Analizează-ți relația cu partenera/ul și vei realiza greșelile pe care le-ai făcut în trecut. Persoanelor singure li se recomandă să aibă răbdare și să nu se grăbească să intre în prima relație care apare.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu Profesional

Ceea ce faci în culise face diferența în această săptămână. Atenția la detalii, garantează că lucrurile vor avea loc la timp și, în cea mai mare parte, par impecabile. Este în regulă să te lauzi puțin cu o afacere de succes la care ai lucrat din greu. Împărtășirea experienței bune îi va motiva pe ceilalți să renunțe la obediență și să facă același lucru.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu Financiar

Investițiile imobiliare aduc câteva profituri bune. Acești bani în plus te ajută să cumperi articole la care te gândești de mult timp. Cheltuielile vor rămâne stabile și nu vei avea nimic de ce să fii îngrijorat. Planificarea te va ajuta să îți păstrezi viitorul în siguranță. De asemenea, te va ajuta să faci investiții mai bune. Este posibil ca unii dintre voi să vadă o creștere a veniturilor din cauza unei promovări neașteptate.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu Sănătate

Concentrarea principală în această săptămână ar trebui să fie asupra menținerii greutății sub control. Fii mai atent decât ești de obicei cu privire la alimentație și amintește-ți că este mai bine să prin prudență decât prin abundență. Vei avea o dispoziție bună de cele mai multe ori, ceea ce ajută la menținerea sănătății.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top