Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur

23.01.2021
Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur. Dificultățile săptămânii anterioare s-au încheiat, iar acum înoți în ape mai limpezi. Ca semn de pământ ai suportat bine furtuna.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 10-a a carierei face un sextil cu Tămăduitorul Chiron. A fost o perioadă grea, iar acum ai nevoie de puțină mângâiere și încurajae. Este bine să ai grijă de tine și să-ți spui lucruri pozitive și înălțătoare.

Marți, aduce o pereche de aspecte interesante începând cu Soarele care face pătrat cu Uranus în propriul tău semn. Cu acest aspect, te poți apleca mai mult asupra carierei dacă acest loc de muncă îți aduce bucurie sau poți găsi ceva mai bun care să îți ocupe timpul. Trebuie făcute alegeri pentru a merge pe calea cea bună.

Tot marți, Neptun face pătrat atât Nodul Nord, cât și cu Nodul Sud. Întrebarea care se pune este ce acțiune să întreprinzi. Poți merge spre Nodul Nord, un teren nou pe un drum ascendent sau să faceți clic pe un videoclip, să citești o altă postare pe blog ori să cobori în gaura de iepure a căutării, pe internet. Neptun ia decizii neclare și timpul trece. Înainte să reaizeezi, ziua s-a terminat.

Luna Plină în Leu de pe 28 ianuarie, are loc în Casa a 4-a a familiei. Cei din acasă îți cer atenție și ar prefera să rămâi tu. Dar acum calea de urmat este clară și probabil că te îndrepți spre ceva nou.

Tot acum, Venus în Capricorn face conjuncție cu Pluto din Casa a 9-a, a regulilor și a înțelepciunii, iar Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Jupiter. Acum, cu tot mersul înainte, Venus, stăpâna ta planetară, își concentrează atenția asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat. Vrei respect, siguranță și sens real în ceea ce faci. Pluto, planeta puterii și a controlului, sprijină și îi dă putere lui Venus. Adaugă Soare, care reprezintă talentele, și pe Jupiter și prin sincronicitate se aliniază totul perfect. Amintește-ți, trebuie să cauți comoara pentru a o găsi. Trimite-ți CV-ul, dă întâlnire cuiva ce-ți place sau pentru a adopta acel pisoi adorabil pe care l-ai văzut în scară, deși aș spune că nu uiți că Mercur devine retrograd pe 30 ianuarie și s-ar putea să te răzgândești.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur Relațional

Unele probleme pot distruge relația pe care o împărtășești cu partenerul tău. S-ar putea să te comporti ca un șef și acest lucru nu poate merge așa la infinit. Este un moment foarte prost pentru a forța cu opiniile despre ceilalți. Ascultă punctul de vedere al partenerei/lui înainte de a te implica într-o ceartă. Pentru a te asigura că există armonie în viața amoroasă, trebuie să ai încredere în partenera/ul ta/tău.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur Profesional

Așteptarea pentru o slujbă mai bună se va încheia. Te vei descurca bine l interviurile la care ești invitat și care se vor converti în poziții sigure. Săptămâna este bună pentru studenții care se pregătesc pentru examenele de admitere. Oamenii care caută o creștere a carierei sunt, de asemenea, norocoși.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur Financiar

Vor fi multe schimbări financiare și aproape toate pozitive. Politicienii se vor descurca foarte bine, în principal datorită farmecului și abilităților lor diplomatice. Bursa nu este locul potrivit pentru a face investiții în această săptămână, deoarece piața de capital este foarte instabilă. Industria alimentară și a băuturilor va înregistra o creștere mare în ceea ce privește profiturile.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur Sănătate

În general, o săptămână bună. Te simți energic fizic și mental. Dacă ai tulburări digestive poți răsufla ușurat. Evită să petreci prea mult timp în fața computerului. Pensionarii din fmilie să-și facă o rutină din mișcare. Este timpul să faci un bilanț al sănătății tale. Începe cu exerciții de bază acasă, dacă nu poți merge la sală.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.