Connect with us
Horoscop Minerva 25 - 31 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară. Problemele creează frustrări, dar săptămâna aceasta, totul se echilibrează și se aliniază frumos.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 6-a a stilului de viață, face sextil cu Chiron din Casa a 8-a, a resurselor de a alții. O mică ajustare a rutinelor ar putea face diferența. Gândește-te să te trezești cu o oră mai devreme pentru a face puțină mișcare înainte de a pleca la muncă. Înceară să renunți la gustare în favoarea unei salate cu morcovi și țelină. Te poți vedea cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme.

Marți, Soarele face pătrat cu Uranus din Casa a 9-a, casa cunoașterii și a legii. Lucruri extraordinare se pot întâmpla astăzi, așaaa din senin, aruncându-te într-un context nou de circumstanțe. Ai putea fi acceptat la o școală de prestigiu. Ești atras de armată sau de poliție. Ai putea câștiga un proces sau ai putea fugi în lume cu persoana iubită și să te căsătorești.

De asemenea, Neptun din Pești face un pătrat atât cu Nodul Nord, cât și cu Nodul Sud. Deci, în timp ce viața este în flux, există opțiuni pe care să le alegi. Mergi cu ceva nou sau cu ceva familiar. Neptun însă, nu îți va oferi o viziune clară a drumului pe care să mergi. Cea mai bună alegere este să faci ceva nou, legat de Nodul Nord și de calea ta în viață.

Joi are loc Luna Plină din Leu și în Casa a 12-a a abilităților psihice. Îngerii tăi sunt cu tine. Pe măsură ce pui întrebări, vor veni și răspunsurile, vor veni în vis sau vei avea cu o viziune a ce este de făcut.

Tot acum, Venus din Capricorn, în Casa a 5-a a distracției și romantismului, face o conjuncție cu Pluto, în același timp, cu Soarele din Vărsător care o face cu Jupiter. Cei patru pot oferi o ambiție remarcabilă și puterea de a face alegeri excelente. Acum, poți să îndrăznești să arați încotro vei merge. Poți lovi și centra mingea transformând-o în cea mai mare acțiune posibilă astăzi. Dar fă acest lucru înainte ca Mercur să intre în retrogradare pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară Relaţional

Noile relații vor merge bine în această perioadă. Iubirea se întâmplă și te ia prin surprindere când întâlnești pe cineva de care ești atras instantaneu. Este acea chimie pe care o cauți într-un partener. Nu te grăbi și nu lua lucrurile încet, chiar dacă te simți impulsiv în acest moment. Ar fi o idee bună să întrebi persoana afară fără a spune prea multe. Ascunde-ți emoțiile și încearcă să cunoști persoana înainte de a-ți mărturisi sentimentele.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară Profesional

Fă tot posibilul și finalizează lucrările pe care le-ai tot amânat. Nu depinde de ceilalți cum vrei să îți atingi obiectivele. Anumite întârzieri pot afecta întregul program de lucru, așa că va trebui să fii puțin mai atent. Abordează toate problemele a,ânate și vei termina în curând. Este probabil ca oamenii de afaceri să experimenteze și să încerce diferite căi pentru a-și extinde afacerea.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară Financiar

Vor fi câteva zile liniștite și vei obține câștiguri financiare destul de bunicele. Munca la birou merge și nu te vei confrunta cu probleme majore din acest punct de vedere. Dacă lucrezi în domeniul transportului internațional vei prim ajutor de unde te aștepți mai puțin.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară Sănătate

În această săptămână trebuie să ai grijă, mai ales dacă ești îngrijorat de ceea ce mănânci. Fă-ți un program de plimbare și apucă-te de treabă. Încearcă să îți modifici obiceiurile alimentare și, dacă poți fă câteva exerciții în fața televizorului, YouTube-ul abundă în asemenea lecții. Tinerii îngrijorați de acnee vor trebui să o ia mai ușor cu produsele fast food și cu băuturile gazoase. Evită automedicația.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top