Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni

23.01.2021
Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni. În ultima săptămână, s-ar putea să te fi simțit mai îngrădit decât liber. Dar acum lucrurile au revenit la starea noramlă și cei din jur sunt atenți la ceea ce spui.

Luni, Soarele din Vărsător în Casa a 9-a a înțelepciunii, face un sextil cu Chiron din Casa a 11-a a prietenilor. Astăzi, poți ajuta un prieten care a avut o săptămână dificilă sau un an dificil. Fii umărul pe care pot să plângă. Vor ca cineva să îi asculte și să le dea câteva sfaturi.

Marți, două aspecte interesante. Soarele care în Vărsător face un pătrat cu Uranus din Taur. Neptun închide un Careu în T cu Nodurile Lunare. De nicăieri, totul se schimbă. Dintr-o dată decizi să renunți la școală sau să iei lumea în picioare. Sau o informație este atât de revoluționară încât lumea ta va fii complet diferită.

Dar Neptun, cu ceața lui și semnele mistice, stă la răscruce de drumuri între a înainta în viață sau a reveni la ceea ce este familiar. Trebuie să faci o alegere. S-ar putea să simți că mersul înapoi este cel mai sigur lucru. Dar există o cale de urmat dacă vrei să îți asumi riscul. Și de ce nu ai alege aventura?

Luna Plină în Leu pe 28 ianuarie, pune accent pe casă și familie. Deciziile pe care le cântărești afectează și pe cei de acasă. Poate însemna să încalci un contract de închiriere sau să ceri cuiva să locuiască cu tine. Probabil că membrii familiei ar trebui consultați înainte de a face acest pas. Chiar dacă vrei să fie propria decizie.

Joi, se petrec o altă serie de aspecte. Cu toată agitația și schimbările posibile, Venus în Capricorn face conjuncție cu Pluton. Eti decis să nu-ți stea nimic în cale. În același timp, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Jupiter, un aspect asemănător unei furtuni de vară, cu tunete și fulgere. Ai puterea de a arăta ce dorești și de a face asta. Această pereche de aspecte îți aduce puterea de a merge mai departe pe un teren nou, de a face ceva îndrăzneț care probabil te va face să vorbești despre familie. Atenție însă la ce spui deoarece Mercur intră în retrogradare, prima oară anul acesta, din Vărsător, pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni Relaţional

Săptămâna aceasta s-ar putea să te confrunți cu o dezamăgire legată de relația de dragoste. Este posibil ca partenerul tău să nu respecte o promisiune și asta te va răni. Cu toate acestea, este posibil să nu fie calea corectă pentru a rezolva problema. Comunicarea te va ajuta să înțelegi mai bine ceea ce își dorește partenera/ul ta/tău și ce așteaptă de la tine.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni Profesional

Săptămâna aceasta merge foarte bine celor din mass-media și tot ce înseamnă comunicare și vei profita de beneficiile muncii anterioare. Dacă dai concurs pentru vreun post în domeniul serviciilor publice vei trece cu brio. Dacă dorești să-i ajuți pe alții, aderarea la un ONG, ar fi o oportunitate. Profită la maximum de șansele pe care le ai săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni Financiar

Investițiile în teren ar putea să nu fie o afacere profitabilă. Sau cel puțin nu săptămâna aceastaDacă ai o mică afacere, posibil să treacă printr-o criză și să nu fie la fel de profitabilă ca de obicei. Cu siguranță nu este un moment potrivit pentru a începe altceva. Dacă intenționezi să-ți cumperi altă mașină, dă-i drumul.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni Sănătate

Sănătatea este bună în ce ma mre parte a săptămânii. Dacă ai avut probleme cu răceala- febră, dureri de cap sau mialgii, poți răsufla ușurat. De asemenea, cei care suferă de disconfort din cauza problemelor cardiace și a afecțiunilor respiratorii, inclusiv astmul bronșic, se vor simți mult mai bine.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.