Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță. S-ar putea să te împiedici de o oportunitate pe care ai ratat-o săptămâna trecută. Era normal să fii prudent atunci, acum ești gata să mergi înainte.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 5-a a copiilor și a creativității face un sextil cu Chiron din Casa a 7-a a parteneriatelor. Astăzi este o zi de vindecare. Ia în considerare să petreci mai mult timp cu copiii, să vă jucați și să priviți la televizor împreună. Sau poate scoți acuarelele și hârtie pentru a picta. Fă lucruri care te fac să te simți întreg.

Marți aduce două aspecte interesante – Soarele care face pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 8-a a resurselor. Este o care aduce dorința de a risca pentru ceva care aduce câștiguri materiale. Și, deși s-ar putea să doriți să cumperi un bilet de loterie pentru orice eventualitate, este mai probabil să te arunci într-o investiție.

Neptun face pătrat atât Nodul Nord, cât și cu Nodul Sud. Acest lucru poate face ca evaluarea riscului să fie extrem de dificilă, deoarece totul arată fie minunat, fie un joc al destinului. Dacă nu te-ai descurcat cu această oportunitate în trecut, este un avertisment să nu mergi în această direcție nici acum. Dacă este ceva nou, ar fi mai înțelept să găsești pe cineva care are cunoștințe în domneiu ca să te ajute.

Joi, Luna Plină din Leu are loc î Casa a 11-a a prietenilor. Ai ocazia să te implici în ceva mai mare pentru a-i ajuta pe cei din jurul tău. Găsește o cauză în care crezi sau un grup de persoane cu valori similare și implică-te activ în grup.

Tot joi, Venus din Capricorn, în Casa a 4-a a familiei face o conjuncție cu Pluto, în timp ce Soarele face una cu Jupiter. Este posibil să fii nevoit să iei o decizie care afectează casa sau persoana cu care locuiești. Unii dintre voi se pot muta cu iubita. Sau este posibil să împachetezi cu întreaga familie pentru a vă muta în altă țară. Acest lucru este probabil legat de oportunitatea de muncă, dar acum ești gata pentru o acțiune decisivă. Fă toate acestea înainte ca Mercur să devină retrograd pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță Relaţional

Probabil că vei întâlni pe cineva foarte special. Te vei gândi la această persoană toată săptămâna. Această relație are potențialul de a fi sigură și de lungă durată. Cu toate acestea, va trebui să faci prima mișcare pentru a avea o relație reală cu această persoană. Este un moment bun pentru a te gândi la căsătorie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță Profesional

Destul de multe provocări la locul de muncă. Dar, fără îndoială, acestea vor fi o oportunitate excelentă pentru a merge mai departe în carieră. Așadar, nu te supăra doar fă ce ai de făcut și dovedește-ți valoarea în fața șefilor și colegilor. Cere ajutorul altora dacă nu poți rezolva singur o problemă. Dacă lucrezi în sectorul turismului, așteaptă-te la schimbări bune.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță Financiar

Vei avea chef să cheltuiești pe obiecte de lux. Nu îți face griji cu privire la finanțele tale, deoarece veniturile sunt în creștere și lucrurile sunt destul de bune din punct de vedere financiar. O cerere de împrumut, va fi aprobată și te va ajuta într-un nou proiect de afaceri. Cu toate acestea, acesta nu este un moment bun pentru a intra într-un parteneriat cu prietenii. Este posibil ca parteneriatele să nu funcționeze chiar atât de bine.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță Sănătate

În această săptămână ești predispus la accidente, așa că cel mai bine ar fi să îți asumi cât mai puține riscuri. Sănătatea unuia dintre părinți ar putea să îți provoace probleme săptămâna aceasta. Nu îți face griji, sănătatea lor se va îmbunătăți spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top