Connect with us
Horoscop Minerva 25 - 31 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător.

Ai simțit în ultima vreme, cum comunicarea a fost blocată și nicio informație nu a ajuns la timp. Acum, gata cu blocajele.

Luni, Soarele în Vărsător, în Casa a 3-a a comunicării face un sextil cu Chiron din Casa a 5-a a copiilor și a creativității. Este o zi bună pentru a vindeca unele probleme legate de copii. Dacă în ultima vreme au existat argumente sau poate ai fost mai ocupat, este bine să te așezi împreună cu copiii și să petreceți timpul împreună.

Vindecarea poate avea loc spontan. Este, de asemenea, tămăduitor să faci orice efort creativ astăzi, cum ar fi arta, muzica sau dansul.

Marți, Soarele face un pătrat cu Uranus din Casa a 6-a a rutinei cotidiene. Acest lucru ar putea aduce o schimbare considerabilă în viața ta, în care s-ar putea să fi lucrat acasă, iar acum vei lucra la birou sau la propria afacere în care vei investi multe ore.

În același timp, Neptun din Pești face, cum am mai spus, un pătrat atât cu Nodul Nord, cât și cu Nodul Sud. Este ca și cum ai sta pe start-block într-o dimineață cețoasă. Ai în față un pod, care se leagănă după cum bate vântul, dar te duce la succes. Schimbările care se întâmplă sunt pentru a te ajuta să mergi mai departe, dar asta nu înseamnă că a merge mai departe este ușor.

Luna Plină din Leu de joi, are loc în Casa a 9-a, a spiritualității. Este bine adaugi practici zilnice pentru a te conecta cu ghizii spirituali și cu îngerii. Aceastea ar putea fi o meditație sau aprinderea unei lumânări în fiecare dimineață.

Venus din Caprcorn face o conjuncție cu Pluto, din Casa a 2-a a banilor munciți. Iar Soarele din Casa a 3-a, a contractelor și acordurilor, face una cu Jupiter. Există posibilități care ar putea duce la o mulțime de bani – oportunitatea se bazează pe cum ai acționat anterior. Dacă obții rezultate mici astăzi, trebuie să acționezi mai puternic și să ai contacte, să analizezi oportunități de afaceri, precum și ieșind din zona de confort. Dar, mai multe oportunități vor apărea pe măsură ce Mercur va retrograda pe 30 ianuarie.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător Relaţional

Șanse excelente de a găsi dragoste. Iubirea înflorește în viața ta într-un mod destul de surprinzător și asta te emoționează. Celor singuri le va fi mai ușor să întâlnească pe cineva care are toate calitățile pe care le caută la un partener. Cuplurile angajate se vor bucura de comunicări fără efort. Sensibilitatea emoțională este sporită și îți iei relația destul de în serios.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător Profesional

Întâlnirile de lucru te vor ține ocupat. Stabilește-ți corect prioritățile pentru a păstra un echilibru în timp ce îți duci cariera în direcția care trebuie. Acceptă toate provocările și înfruntă-le fără teamă. Munca te ajută să ai succes și să faci o impresie bună șefilor. Dacă te confrunți cu vreo problemă, vei găsi o soluție discutând-o cu prietenii.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător Financiar

Vei fi extrem de ocupat cu probleme legate de împrumuturi și investiții. Este posibil ca problemele de gestionare a timpului să îți afecteze planurile. Încearcă tot posibilul pentru a găsi un echilibru și a-ți finaliza proiectele la timp. Acest lucru te va ajuta să ai controlul asupra finanțelor. Cei care lucrează în domenii creative au beficii financiare săptămâna aceasta, dar vorbim despre o creștere a veniturilor în general.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător Sănătate

Programul agitat te-ar putea face să-ți ignori sănătatea. Problemele restante vor fi sortate în această perioadă, provocând sentimentul de ușurare. Presiunea la loculde muncă se va îmbunătăți; între timp, nu uita să mergi la medicul de familie pentru un control de rutină și nu evita medicamentele preventive, dacă este necesar.

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top