Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Balanță

Dacă săptămânile trecute ar fi fost intense, lucrurile ar putea deveni puțin mai ușoare de la mijlocul săptămânii, pe măsură ce Soarele tranzitează semnul Gemenilor, în Casa a 9-a, a studiilor academice, dar și a călătoriilor eși a spiritualități și aș spune că este posibil să fii pregătit să îți asumi idei care pot duce la dezvoltări interesante.

Venus, stăpâna ta planetară, este retrogradă până aproape de sfârșitul lunii iunie, așa că ai putea avea un gând despre un plan sau o idee îndrăzneață care ți-a atras atenția recent. Sau poate o experiență pe care o așteptai cu nerăbdare, face să te simți încântat dar mai puțin înclinat să o urmezi. Cred că trebuie să pui la îndoială dorințele și să iei în considerare adevăratele tale priorități.

Luna în Fecioară de vineri, în Casa a 12-a forțează o inconjuncție cu Saturn aflat în Casa a 5-a, un sector al relaxării și al creativității. Înscrierea la un curs de studii aprofundate sau pentru deprinderea a unei noi abilități ar putea fi solicitantă, dar în viitor ar putea să te ajute. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Balanță Relațional

 Probabil ai fost convins că relația merge bine – până când a intrat în joc altcineva. Chiron îți sugerează direcția în care să mergi pentru a tămădui acele răni care au legătură cu zone întregi de explorat, dimensiuni ale ființei pe care nici măcar nu ai apucat să le atingi. Ai ocazia unică de a-ți cunoaște partenerul la un nivel și mai profund și mai intim ca niciodată.

Soarele în Gemeni sugerează o săptămână plină de conversații plăcute și conexiuni interesante. Întâlnirea cu oameni noi este distractivă și te liniștește.

Luna din Leu de miercuri te invită să analizezi informații noi, rapid și eficient. Pe parcurs vor exista și neînțelegeri, dar cu cât te concentrezi mai mult, cu atât imaginea devine mai clară.

Conjuncție Mercur-Nodul Nord este ca un ghimpe  când se pune problema de flirt în schimburile de replici cu cineva care te atrage. Nu știi niciodată însă unde va duce o conversație nevinovată!

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Balanță Profesional

Intențiile tale sunt bune, dar inițierea planurilor de lucru s-ar putea să nu fie chiar atât de ușoară. Variabile pot apărea de unde nici nu te aștepți. Există multe aspecte ascunse pentru care trebuie să fii pregătit. Nu lua nimic la prima vedere. Mai multe sunt ascunse. Neptun țese o plasă nevăzută și ascunde realitatea.

 Crează și lasă visele să se transforme în realitate. Găsești o soluție creativă la problemele cu care te confrunți. Nu uita însă că metodele vechi nu mai au rezultatul scontat. Este momentul să îmbrățișezi ceva nou. Privind imaginea de ansamblu te va ajuta să finalizezi lucrurile.

Există un anumit risc în ceea ce întreprinzo. Acest lucru este valabil mai ales dacă lucrezi singur sau ca antreprenor. Programează-ți timpul cu atenție. Nu este nimic rău în a aborda situațiile mai lentă și într-un fel conservator. Ambiția ta este puternică. Nu lăsa cinismul să îți submineze obiectivele pe termen lung. Susținerea relațiilor bune cu clienții, calmul și zâmbetul aduce starea de spirit de care ai nevoie și te ajuta ca angajații sau colegii să facă o treabă mai bună.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Balanță Financiar

Ai o mulțime de noi oportunități pentru a câștiga bani. Acțiunea și disponibilitatea de a fructifica tot ce ai și ce știi este răsplătită deoarece priceperea ta este pusă în slujba ideilor bune, recunoașterea vine ca un răspuns la propunerile pe care le faci și cu cât poți face acest lucru mai bine, cu atât rezultatele vor fi și mai bune. Nu fii timid când ți se face o ofertă, folosește-ți mintea și fă lucruri mari, care aduc satisfacție dar și bani. S-ar putea să îți dorești o mai mare siguranță a locului de muncă.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Balanță Sănătate

 Săptămâna îți oferă multă energie cu care să îți lucrezi sufletul și organismul. Seducătorul din tine este gata să lovească direct la țintă, adică să-ți schimbi complet stilul de viață, de la aspect până la alimentație. Neptun în domiciliu și în Casa a 6-a, pare să aducă un sentiment de satisfacție pentru lucrurile pe ți le-ai propus. Decizia îți aparține cu condiția să nu te abați de la ceea ce hotărăști. Indiferent de situație, este important să îți observi corpul ca expresie a bunăstării personale.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top