Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Soarele este în Casa a 5-a, a creativității și a relaxării, printre altele, ceea ce te poate face să te simți în al 9-lea cer. Următoarele patru săptămâni pot fi o ocazie bună de a te delecta cu activități de care să te bucuri cu adevărat. Dacă faci acest lucru, îți reîncarci bateriile în mai multe feluri.

Cu Mercur tot aici, acesta este, un moment numai bun pentru a deprinde o nouă abilitate sau a perfecționa un talent. Cu toate acestea, întrucât Venus ste retrogradă, este o oportunitate de a-ți cizela și creativitatea. Ai idei originale sau mergi pe ideea că ar putea să placă? În următoarele săptămâni, este posibil să vă orientați mai mult pe originalitate și autenticitate. Muzei poate fi revigorantă și revitalizantă.

Pe frontul romantic, ar trebui să iei în considerare un curs de dezvoltare personală, mai ales dacă cineva pare să ia mai mult decât dăruiește.

Cauți diverse electronice pentru acasă? Ei bine, ai putea să le obții la prețul corect urmărindu-ți intuiția în week-end.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător Relațional

Poți face față evenimentelor de săptămâna aceasta, cum vrei. Influxurile astrale, sugerează faptul că este posibil să fii tentat să refuzi să spui ceva ce apoi să regreți și să fii nevoit să dai un pas înapoi. Opțiunea mai bună ar fi să te confrunți conștient cu cele mai grave temeri ale tale despre ceea ce crezi că se va întâmpla, apoi să spui persoanei iubite ce simți, este soluția vindecătoare.

 Cum Soarele a intrat în Gemeni în mijlocul săptămânii trecute, simți că plutești așaaa, pe un nor de posibilități. Este plăcut să nu ai un plan sau o agendă. Aștepți cu nerăbdare să fii surprins de ceea ce urmează. Neliniștea ta este evidentă în timpul lunii în Rac, luni și marți, dar care este graba? Oricum, este greu să te concentrezi asupra unei singure persoane, ceea ce este un memento bun pentru a te relaxa în timp ce aștepți să apară următorul mai bun.

Conjuncția Mercur-Nodul Nord are loc într-o notă de optimism. Așteaptă-te să primești un mesaj sau un SMS care te va face să roșești.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător Profesional

Ai o viziune a felului în care ar trebui să prezinți un anumit proiect, nu trebuie să fii decât puțin mai flexibil cu această viziune. Cel mai probabil nu nu va fii așa cum îți imaginezi. Nu fii dezamăgit de rezultat dacă nu este ceea ce te așteptai.

Încearcă să nu mai fii atît de riguros, dar nici cu capul în nori. Răspunsul stă în gândirea creativă, imaginativă. Nu-ți mai fă planuri, scapă de liste și lasă-ți intuiția să te conducă pe drum pe care sigur vei avea succes.

Un flux de energie disipat începe să se coaguleze acum. Este un moment excelent pentru  munca atentă, susținută de abilitățile pe care le ai. Ar putea avea loc o confruntare stresantă care îți provoacă capacitatea de a lucra cu ceilalți. Totuși, este un moment bun pentru a face diverse legături care să îți susțină poziția. Fii cât mai deschis și fermecător. Întâlnirile cu colegii plecați de la muncă îți pot ridica moralul. Reorganizarea sau revizuirea a tot ceea ce ai realizat este un atuu important.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător Financiar

 Săptămâna aceasta este despre aspectele care îți influențează benefic cariera. Un impuls cosmic aduce mai multă energie și oportunități. Oamenii pot veni la voi cu idei, afaceri sau poziții noi și poate dura ceva timp pentru a le răspândi pe toate. Nu este nici un moment rău pentru finanțarea a ceea ce își dorești.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător Sănătate

Vei avea parte, săptămâna aceasta, de tot ce înseamnă logistică ocazională urâtă și căreia va trebui să îi faci. Nimeni nu este mai iertător decât tine când vine vorba despre eroarea umană, așa că ai grijă să îndulcești o parte din acea compasiune către tine însuți când devii frustrat! Pentru a evita orice problemă de gen, ia în considerare să faci mai multă mișcare. Folosește stresul pentru a rămâne la curent cu ceea ce ai nevoie dar nu privi prea departe pentru că totul poate cădea când te aștepți mai puțin.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top