Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Săptămâna încurajează să te organizezii cu privire la documente, fișiere computerizate și sarcini administrative generale. Dacă lucrurile ți-au scăpat de sub control, s-ar putea să te împiedice să faci pași înainte. Prezența soarelui în Casa a 6-a, a stilului de viață, te încurajează să limpezești lucrurile aflate în dezordine, astfel încât să poți avea mai mult spațiu de lucru.

În același timp, cu Venus retrograd în aceast sector, este un moment bun pentru a regândi orice acorduri, în special cele care au devenit un pic stresqante. Promisiunile pe care le-ai făcut cu ceva timp în urmă s-ar putea să nu se mai potrivească. Săptămânile următoare pot fi o ocazie pentru a le discuta și pentru a veni cu noi aranjamente.

Luna în ultimele grade din Leu, de vineri, ar putea fi un apel pentru a începe, deoarece vrei să continui, și trebuie să iei măsuri decisive. Dacă spațiul pentru birou este în dezordine, vezi acest lucru ca pe un apel la reformularea modului de viață și, în final, să devenii mai productiv.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn Relațional

 Ai șansa unei discuții serioase cu persoana care te interesează. Este o oportunitate excelentă să fiți sinceri unul cu celălalt și să vorbiți despre despre viitorul relației voastre. Singura ușoară problemă este că s-ar putea să fii extrem de pesimist. Dacă ești realist, poți face progrese deosebite și te vei simți mult mai bine cu privire la toate.

Există o mulțime de opțiuni pe care trebuie să le iei în considerare acum când Soarele a trecut în Gemeni, în Casa stilului de viață și vei prefera calitatea decât cantitatea. Încearcă să-ți pui planul în aplicație ciuda gândurilor împrăștiate.

Îți place să înveți lucruri noi, așa că întâlnirea cu o posibilă iubită sau iubit la un seminar, este foarte aproape. Fii doar atent și dispus să nu mai reacționezi așa cum ai obiceiul, adică să devii sarcastic.

Fă primul pas pentru punerea în aplicare a unui plan pe termen lung cât încă Saturn este în Vărsător dar va fii greu să nu fii dezamăgit atunci când lucrurile nu funcționează cum ai dori. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn Profesional

Resursele pe care le cauți vor fi greu de găsit. Cu cât cauți mai mult, cu atât vei găsi mai puțin. Cu cât împingi mai mult, cu atât vei întâmpina o rezistență mai mare. Este mai bine să aștepți să vezi ce vine la tine fără a mișca un deget.

Unii colegi au nevoie de sprijinul tău ceea ce îți dă siguranță și încredere. Nu le întoarce spatele că nu știi când ai nevoie de ei. Curând îți vor întoarce favoarea și vei fi incredibil de recunoscător. Acum este timpul să dăruiești și să ai compasiune față de ceilalți.

Ești foarte energic fapt care poate aduce o situație care te obligă să iei o decizie. Fii cât se poate de sincer cu tine în fața oricăror critici. Orice vei pierde în acest moment, va fi o binefacere pentru tine mai târziu. Farmecul tău va fi puternic așa că fii generos cu timpul și experiența ta deoarece este o perioadă foarte bună pentru contacte la distanță. Unele acorduri se vor încheia sau vor avea nevoie de revizuire.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn Financiar

Cu activitate destul de intensă în Casa a 2-a a banilor proprii ești gata să îți faci un nou grup de cunoștințe, oricum ești un tip prietenos și îți faci cunoștințe ca nimeni altcineva. Gândește-te cum să combini natura ta practică cu oportunități de afaceri virtuale noi, care sunt disponibile acum. Relaționarea cu prietenii aflați la distanțe lungi, poate crea noi oportunități de a face bani. Poți face ce îți placeîn alte părți ale gobului așa cum vei vedea. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn Sănătate

 Odihnește-te cât mai mult în timp. Probabil vei avea vise active și merită să le notezi și să reții ceea ce ți se pare semnificativ din ele. Nivelul energiei fizice ar putea fii ceva mai scăzut, dar energia mentală este ridicată: ceea ce sugereză să continui să faci ișcare dar mai ponderat săptămâna aceasta. Lasă-ți mintea să aibă o abordare mai atentă în ce privețte starea de sănătate, include practici de meditație, mersul pe jos și cititul.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top