Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Rac

Ești concentrat pe sectorul tău spiritual, pe măsură ce Soarele tranzitează semnul Gemenilor. Cu Mercur aici și cu Venus retrogradă în Casa a 12-a, probleme profund îngropate în tine ar putea ieși la suprafață pentru a fi rezolvate. Există, de asemenea, o șansa ca cineva din trecut să poată reveni în viața ta, ceea ce ar putea duce la o vindecare.

Vei constata că problemele din trecut sunt asemenea unor bule de aer care te inspiră cum  să le rezolvi. Luna din Casa a 3-a a comunicării de vineri, face să simți, de asemenea, un val de emoție care te împinge să vorbești. Ești pregătit pentru schimbări, iar zilele următoare te pot determina să faci un pas în această direcție. Dacă ai nevoie de ajutor, discută cu un psiholog care ar putea să te ajute. 

Dacă va trebui să pleci într-o călătorie, pregătește-te sufletește deoarece va fi una plină de satisfacții, fie că vorbim despre o călătorie fizică, fie de șansa de a explora peisajul interior al sufletului tău.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Rac Relațional

Săptămâna este legată de comunicare. Efectul polar al lui Marte în Pești te face timid și destul de greu reușești să te angajezi într-o discuție cu cineva pe care îl vezi pentru prima oară, pentru că nu știi despre ce să vorbești, ceea ce este o situație neobișnuită pentru tine. S-ar putea să observi că cel mai bun răspuns, în afară de consumul de alcool, este să uiți de tine și să te concentrezi asupra partenerului și a dorințelor și nevoilor lui.

Soarele este deja în Gemeni și îți aduce o dispoziție sentimentală aparte. Ar trebui să fie frumos pentru că și tu vei deveni mai deschis și mai volubil. 

Trigonul dintre Soare, Saturn și Jupiter aduce legături de dragoste mai stabile decât ți-ar imagina. Dar tranzitul mai spune că nu este nimic în neregulă dacă nu ai o relație propriu-zisă atât timp cât te gândești la cum poți avea una în viitorul apropiat.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Rac Profesional

Vezi toate opțiunile pe care le ai. Fii receptiv la ideile noi și, în același timp, împărtășește-ți noile idei cu alții. Fă în așa fel încât să ai un flux constant de informații te va ajuta să avansezi în carieră. Nu fi timid. Te poți raporta la oameni într-un fel propriu pe care alții nu îl au. Acest lucru îți oferă un avantaj major în viața profesională. Ai capacitatea de a servi ca o punte între diferiți oameni și perspective. Aceste abilități îți vor fii la îndemână pe măsură ce timpul trece.

Așteaptă-te ca colegii să fie mai cooperanți. Este bine să te gândești să începi ceva nou dacă te-ai plictisit sau dacă simți că lucrurile nu mai merg. Dacă biroul este în dezordine, este un moment bun să sortezi lucrurile și a te organizezi mai bine. Dacă cineva din apropierea ta este dezorganizat și ți se pare iritant, oferă-te oferi să îl ajuți la rezolvarea lucrurilor. Fă cât de mult poți. Sau ia o pauză. Un echilibru între muncă și odihnă este cel mai bun.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Rac Financiar

Foarte bine susținută casa relațională, toate sistemele merg când vine vorba de atingerea unui obiectiv finanaciar. Încearcă să îți incluzi partenerul de viață sau de afaceri în tot ce faci pentru a-ți câștiga existența. Întoarce-te la copilul din tine prin imaginație căci te poate conduce spre unele idei uimitoare susținute de Saturn pentru a avea siguranță materială și pe  care le poți pune în practică fără prea multe probleme. Iar banii vor începe să vină.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Rac Sănătate

Preia inițiativa și oferă vanității tale ceva la care să zâmbească. Energiile planetare au un efect subtil asupra ta. Mai ales în următoarele două săptămâni, abilitatea ta de a-ți percepe corpul și starea interioară te va face să te simți ca și cum această puterea interioară îți dă aripi.  Cu toate acestea, recunoașterea emoțiilor poate fi o adevărată eliberare. Fă o baie fierbinte și gândește-te cum să te eliberei de lucrurile de care nu mai ai nevoie.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top