Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Leu

Pe măsură ce Saturn pare să domine Casa a 7 a, mergând adânc în sectorul relațional, poți deveni obiectiv cu privire la relațiile din viața ta. Asociază acest lucru și cu Venus din Gemeni, în Casa a 11-a, în sector social, am putea asista la un moment de incertitudine cu privire la anumite asociații pe care le ai sau ai dori să le ai.

Dacă ai pus suflet în legătura cu cineva și nu te-ai bucurat prea mult de compania ei/lui, este posibil să decizi că a venit vremea să întorci foaia. Și, în timp ce acest lucru poate părea un pic fără milă, vei realiza mai repede decât crezi, că este cel mai bun lucru pentru amândoi.

Conjuncția lui Mercur cu odul Nord, din casa a 11-a, din sectorul social arată că a sosit momentul să îți refaci lista de contacte. S-ar putea să îți dorești să nu întorci și celălalt obraz celor ce tind să ia mai degrabă decât să dea și să întoarcă spatele celor care au fost generoși și loiali.

În cele din urmă, o întâlnire din weekend ți-ar putea aduce noutăți sau sfaturi interesante care să te ajute cu un obiectiv sau să îți realizezi o ambiție.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Leu Relațional

S-ar putea să simți dintr-odată că ești mai îndrăzneț, în special cu cineva care îți place dar nu știai cum să o/îl iei. Pentru că, într-adevăr, nu-ți pasă ce cred ceilalți despre tine și știi să fii fermecător pentru cine sau ce vrei. Nu ai nicio dorință să te apropii nici fățiș și nici în secret de persoana respectivă doar aștepți invitația. Ai încrederea să le spui fără ocolișuri care sunt planurile tale.

Pe măsură ce Soarele călătorește prin Gemeni, se deschid o mulțime de oportunități romantice. Să nu fii legat de ceva anume înseamnă că ești liber să faci tot ce vrei!

Venus deși retrogradă, îți împrăștie gândurile și face să îți fie greu să te decizi între două persoane. Partea bună atunci când ești singur este că nu trebuie să alegi imediat!

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Leu Profesional

Îți este recunoscută munca și efortul pe care îl depui. Asigură-te că șefii apreciază orele grele și lungi în care rămâi peste program. Spune-le deschis acestor oameni că uneori ai și tu nevoie să ți se mulțumească și te laude din când în când pentru că o meriți.

Pe de altă parte, ești în ton cu sentimentele colegilor tăi. Acest lucru face mult mai ușor să continui ce faci și asta pentru că ai o înțelegere și o intuiție clară a ceea ce îi face pe acești oameni să fie alături de tine și a felului cum lucrezi cu ei în loc să fii împotriva lor.

Este o perioadă în care îți merge bine. Acordă atenție detaliilor financiare, nu de alta dar este un moment bun pentru revizuirea bugetelor. Deciziile pe care le iei acum pot avea un impact de durată. Cântărește beneficiile personale ale unei alegeri față de orice dezavantaj care îi privește pe ceilalți. Femeile pot fi de ajutor în special acum. De asemenea, poți vinde cu ușurință articole care se adresează femeilor. Evită însă implicarea în politica de birou. Nu luați parte la bârfe.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Leu Financiar

Ai un aspect care susține atât axa financiară cât și emoțiile. Când simți că acest lucru te stabilizează, s-ar putea să fii tentat să te muți, să muți afacerea acasă sau să te muți din zonă. Oricare ar fi situația, banii vin atunci când iei în calcul casa în care trăiești.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Leu Sănătate

 Ai putea fi mulțumit, sau nu, în timp Saturn, Jupiter și Pluto stau de ceva timp în Casa a 6-a a stilului de viață, deoarece acest aspect semnalează o schimbare radicală. S-ar putea să fii pregătit pentru schimbare, caz în care vei saluta această energie sau, ai putez fi agitat la gândul schimbării! Oricum, trebuie să încetinești ritmul și să intri într-o rutină a respirației profundă, astfel încât să poți trece prin următoarele zile cu calm și cu seninătate. Câteva exerciții de gimnastică, îți calmează nervii reglându-ți ritmul respirației. Nu trebuie decât să încerci.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top