Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Gemeni

Ți-a fost destul de ușor să detectezi adevărul din spatele unor situații din ultima perioadă. Săptămâna aceasta, însă, abilitățile tale analitice nu vor fi așa cum vei dori. Unele relații își dau bătăi de cap și analiza nu pare să dea o soluție. Lipsa de angajament din partea celorlalți poate stârni îndoieli și te vei întreba dacă ești cu adevărat apreciat și înțeles. Ai răbdare, sunt momente grele pentru toată lumea.

Simți că energia Soarelui care este în semnul tău face să regenerezi. Este posibil să ai mai multă vitalitate și încredere ceea ce poate fi de folos pentru a iniția noi planuri și proiecte.

Cu Venus retrogradă în semnul tău, totuși, este mai bine să eviți încheierea unor tranzacții, a unei relații parteneriat sau de afaceri până după 25 iunie. Săptămânile următoare ai putea fii nevoit să revizuiești o obligație și să iei în considerare viitorul acesteia. Cu toate acestea, nu te ambala și nu judeca lucrurile superficial.

Luna din Leu, de joi, poate fi un apel pentru a înainta cu acele opțiuni care te pot ajuta să mergi mai departe. Merită să dezvolți obiceiuri noi și productive care să te încurajeze să rămâi pe cale pe care ești și să atingi obiective importante.

Pe de altă parte, dacă ne gândim și la Saturn și la Jupiter că sunt retrograde, ar putea exista momente când să nu fii sigur ce dorești. Nu te neliniști, în săptămânile următoare lucrurile se vor lămuri.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Gemeni Relațional

Ai șansa săptămâna aceasta, să schimbi ceva în relația cu persoana iubită sau cel puțin să reaprinzi focul pasiunii dacă lucrurile au devenit monotone. Vă va ajuta pe amândoi să vă relaxați și să redescoperiți ce are valoare pentru voi. Venus retrogradă nu înseamnă doar ruperea relațiilor ci și consolidarea lor. 

În această săptămână există o mulțime de tranzitele care îți influențează semnul, începând cu Soarele care a intrat în semnalul tău versatil. Bucură-te dacă ești în centrul atenției, deoarece personalitatea da va ieși în eviență!

Luna în creștere prin Leu de joi, aduce o mulțime de idei noi, dar este greu să te concentrezi doar pe o singură persoană. Dacă faci o greșeală sau ai de lucru, fii cinstit și spune ca să nu fii nevoit apoi, să dai explicații. 

Luni Mercur este încă într-o conjuncție separantă cu Venus și îți incită curiozitate vis-a-vis de cineva nou. Vezi ce faci și site-te bine.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Gemeni Profesional

Fă un gest frumos și ajută-ți colegii și cunoscuții. Fă un serviciu cuiva care are mare nevoie de un suport. Cunoști zicala cu cât dai mai mult cu atât primești mai mult.

Zâmbetul mincinos, bârfa și informațiile inutile formează un cerc dificil de suportat, în jurul tău. Și nici nu poți să vezi clar adevărul, iar alții nici atât. Fiind conștient de acest scut ciudat te va ajuta să ieși din acest cerc.

 Oamenii sunt mai împrăștiați decât de obicei și ai putea să încerci să ieie lucrurile pe îndelete. Păstrează-ți calmul și simțul umorului în fața frustrărilor deoarce energia de la locul de muncă, în acest moment, te-ar putea obliga să iei o decizie cu privire la direcția în care se îndreaptă cariera ta. Tot ceea ce lași în urmă acum, așa trebuie să se întâmple. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Gemeni Financiar

Influxurile astrale susțin, într-adevăr Casa a 6-a, a muncii și a sănătății. 

Uneori, ca lucrurile să se miște atât de repede dar asta poate aduce pericol de accidente. Ai grijă când pleci la serviciu, în special dacă conduri. Fii atent unde parchezi. Pe de altă parte, este un moment bun să accelerezi la locul de muncă, să termini lucrările chiar înainte de termen dacă trebuie, pentru a merge mai departe cu agenda de lucru, fie că este vorba de o creștere, promovare sau găsirea unui loc de muncă mai bine plătit. Cu toate atuurile de partea ta nu trebuie decât să acționezi.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Gemeni Sănătate

 Răspunsurile la unele probleme de sănătate greu de diagnostica pot veni în vis. Ca în copilărie când căutam rezultatul la o problema de matematică și o găseam în somn. Fii doar atent. Notează ce visezi. Dacă te trezești brusc că știi de unde ți se trage notează apoi culcă-te la loc. Dimineață vei știi ce ai de făcut.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top