Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Scorpion

Soarele îți tranzitează Casa a 8-a a psihicului și ar putea să ducă la conștientizarea acelor probleme pe care poate le-ai tot dat la spate. Este timpul ca orice schelet ascuns în dulap să fie adus la lumină. Văzând problema la lumina zilei te-ar putea scuti de orice temeri asociate cu es.

Luna din Fecioară, de vineri, și inconjuncția cu Saturn ăncă în Vărsător poate fi o șansă extraordinară pentru a merge la un psiholog sau la un terapeut care să te ajute să depășești problema. Dacă faci acest lucru, vei vedea mult mai ușor luminița de la capătul tunelului și să te eliberezi de un trecut care nu se mai poate lega de viitor și să te îndrepți spre ceea ce îți oferă viața în viitor. Asumă-ți angajamentul și vei putea începe să vezi potențialul adevăr. 

Chiar și așa, cu un Neptun în pătrat cu Venus retrogradă, există probabilitatea să primești  mesaje amestecate pe care să nu le înțelegi imediat deci ia-o ușor cu concluziile. 

Sfârșitul de sotămână ar putea aduce o întâlnire electrizantă, așa că fii gata pentru un nou început.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Scorpion Relațional

Sentiment de concurență este foarte puternic ca să nu spun gelozie, cu privire la cineva, pe care ai pus ochii. pare doar o rivalitate prietenoasă, deoarece cel în cauză nu a arătat vreo atenție deosebită față de persoana respectivă. Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a te raporta la prietena/ul ta/tău dacă se schimbă ceva între voi. Concurența este sănătoasă dar gelozia aduce supărare și tristețe.

Starea de spirit este schimbătoare, cu Soarele care tranzitează Gemenii deși cauți o conexiune profundă, nu te vei putea angaja pentru o relație pe termen lung.

Luna din Leu de miercuri și de joi, îți împrăștiază gândurile în toate direcțiile și vă face să te gândești la câteva alternative în ce privește viitorul. Această neliniște va trece așa că nu lua nicio decizie importantă.

Conjuncția Mercur-Nodul Nord de la sfârșitul săptămânii deschide noi modalități de comunicare. Preferi un flirt decât ceva serios dacă persoana nu trezește în tine sentimente profunde. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Scorpion Profesional

Cineva te va ridica și te va lua sub aripa lui protectoare. Acest sprijin suplimentar îți va fi de mare folos. Nu te încăpățâna ci acceptă ajutorul. Acest impuls este cheia pe care o cauți. Împreună puteți ajunge departe.

Ești tentat să depui eforturi, cu jumătate de inimă, la serviciu. Meseria ta și-a pierdut farmecul și parcă te simți obligat să faci ceva de care te-ai plictisit. Reține că poți să zaci în această stare, dar s-ar putea să fii obligat să îți cauți alt loc de muncă.

În a doua parte a săptămânii începi să devii neliniștit. Dacă nu faci nimic să schimbi ceva din rutina profesională ar treui să te gândești ce vei face pe mai departe. Poate că nu este  ceva important pentru cariera ta, dar este o parte vitală în a te simți bine cu ceea ce faci.  Poate că trebuie să fii ceva mai sensibil la persoanele mai vulnerabile din punct de vedere emoțional decât tine. Un cuvânt spus fără să te gândești poate provoca o întârziere nedorită.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Scorpion Financiar

Lumea te vede ca pe un om care poate face față responsabilităților, mari sau  mici, cu sau fără probleme. Din cauza influențelor asupra grupurilor sociale și felului tău de a gândi, poți deveni o figură cu autoritate în domeniul financiar. Folosește acest avantaj pentru a avea bani fără să îți faci probleme pentru ziua de mâine, pentru locul de muncă ori pentru  găsirea unului nou.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Scorpion Sănătate

Energia de săptămâna aceasta este exact ce ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit lucrurile. Alegeți un scop și du-te acolo unde vrei să ajungi – dar nu lăsa lucrurile să degenereze. Dorința de a vedea că lucrurile se termină bine ar putea provoca speranțe neîntemeiate. Folosește-ți determinarea și concentrează-te pentru a termina sarcinile pe care le-ai început deja, mai degrabă decât să îți asumi altele noi. Fă ceea ce este potrivit pentru corpul tău: mișcare, mâncare sănătoasă și bea cantități abundente de apă.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top