Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Berbec

Se întâmplă ca atunci când te simți mai bine, ceva sau cineva să perturbe liniștea. Este ca și cum ai face un pas înainte și doi înapoi. Poate că starea de alertă provoacă această indecizie. Chiar și când sentimentul de îndoială se revarsă asupra imaginii personale, deci încearcă să nu nimic să te conturbe iar situația restrictivă să te tragă înapoi. Ai încredere în tine.

Există câteva direcții interesante spre care să te îndrepți săptămâna aceasta, mai ales că Soarele este în Rac ăși aruncă o lumină asupra comunicării. Cu Pluton, Saturn, Jupiter și Venus retrograde, există aspecte ale vieții care ar putea încetini, dar acest lucru ar putea încuraja reflecția și șansa de a-ți ordona prioritățile.

Cu toate acestea, vineri, Saturn în ultimele două grade din Vărsător, în Casa a 11-a în sectorul social, o întâlnire sau un eveniment formal ar putea duce la evoluții pozitive. Este ceva ce ar putea fi de lungă durată, chiar dacă emoția inițială ar putea lipsi.

Totuși, cu Venus în pătrat cu Neptun, există multă confuzie și neînțelegeri. Cel mai bine este să nu iei nimic prea personal. Examinează mai întâi faptele.

Sfârșitul de săptămână te-ar putea încuraja să aduci la viață un vis, mai ales că dacă faci acest lucru, te poate ajuta să compensezi neliniștea interioară.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Berbec Relațional

Știi ce să faci cu relația când Soarele este în Rac. Ești mai degajat, mai calm și poți discuta cu orice moment mai greu. Important este că distrugi tabuu-ul legat de un subiect important. Acest lucru deschide calea pentru un alt tip de dialog în viitor.

Luna în Rac, în Casa familiei, îți poate aduce în cale o persoane care să te ajute să îți construiești altfel relația decât ai făcut-o până acum.  Dacă aveți cel puțin un lucru în comun, deja cu un pas înaintea celorlalți.

Mercur șiVenus, sunt într-o conjuncție separantă, și te determină să ai chef de un compromis, astfel încât stabilitatea sentimentală să fie mai ușor de atins. Lasă-ți partenera/ul să decidă încotro mergeți. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Berbec Profesional

Când pescuiești un pește, este important să ai și poftă să îl mănânci sau îi dai drumul înapoi, în apă. Aceeași regulă se aplică și la cariera ta. Întreabă-te dacă folosești și tactica potrivită pentru a obține rezultatele pe care le vrei, poate este nevoie de o schimbare. Pe de altă parte, o idee importantă prinde contur. Te afli în etapa în care după ce ai ideea te apuci să o transformi în realitate, de fapt este cea mai importantă fază din proiect. Nu lăsa teama de eșec să te domine pentru că pentru că vei reuși.

Probabil te confrunți cu anumite provocări, aș spune că destul de mari sau cu modificări care ți-ar putea afecta felul de a munci. Și atunci ar fi bine să încerci să te redefinești, întrptânu-te spre găsirea noilor direcții. Poți jongla mai multe angajamente, nu este necesar să faci totul dintr-o dată. Fă-ți o listă cu ce dorești și lucrează în același timp la schimbare. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Berbec Financiar

Ar fi mai bine să te pregătești pentru zile mai bune. Aspectele care influențează Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie sunt bune. Universul te îndeamnă să avansezi așa cum vrei și încurajează comunicarea de tot felul, așa că pune mâna, fă planuri, concepe strategii financiare, caută cele mai bune oferte, fă-ți un calcul vis-à-vis de costurile pe care le implică toată povestea și dacă este vorba despre locul de muncă avansează ideea, iar dacă este vorba despre casa în care locuișeti mergi la bancă sau orice altă sursă de venit ieie în considerare. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Berbec Sănătate

Cred că a venit timpul să conștientizezi ce funcționează în viața ta. Aspectul săptămânii te face deosebit de sensibil și este recomandat să canalizezi această sensibilitate spre un obiectiv pozitiv. Uită-te cât de bine te simți când faci mișcare, așa că laudă-te cu asta. Ia în considerare cât de des pregătești masa acasă, cât de des consumi fructe și legume sau câtă apă bei. Dacă este așa atunci ai o bilă albă, dacă nu , ar trebui să te gândești la asta.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top