Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Săgetător

Relațiile se mută în capul listei de priorități, cu Soarele în Casa a 8-a, semnul tău opozabil. Chiar și așa, Venus retrogradă aflată și ea în aceast sector, face posibil să experimentezi ideea unei conexiuni cheie.

În zilele următoare, legătura dintre Mercur și Nodul Nord te-ar putea face să inițiezi p serie de discuții cu o persoană, pentru a înțelege motivelor pentru care se află lângă tine. Ar fii bine să nu te angajezi într-un parteneriat sau relație mai profundă, deoarece sentimentele tale s-ar putea schimba cu ușurință în săptămânile următoare.

Luna din Fecioară în Casa a 11-a, casă socială, poate fi momentul perfect pentru a purta o discuție importantă sau pentru a lua măsuri ca să cunoști mai bine pe cineva. Iar legătura ei cu Saturn sugerează să iei lucrurile încet și pe îndelete. Evită să grăbești orice relație acum, deoarece poți regreta ma târziu. Venus retrogradă nu iartă superficilitatea.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Săgetător Relațional

S-ar putea să constați că o discuție deosebit de vivace duce la acțiuni decisive în ceea ce privește relația actuală. Astrele vă încurajează pe amândoi să vă împărtășiți sincer sentimentele și să elimini orice neînțelegere și confuzie. Ai potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă vei gestiona acest lucru, veți fi amândoi foarte încântați.

 Se pare că există foarte multe opțiuni cu Soarele în tranzit prin Gemeni sau ești doar mai deschis la noi posibilități. În orice caz, va fi o săptămână interesantă!

Luna din Leu te face super curios în legătură cu cineva nou și grăbește o mulțime de gânduri și idei. Nu îți face griji dacă treci cu vederea un detaliu, întotdeauna poți să te întoarci și să repari. 

Conjuncție dintre Mercur și Nodul Nord te face să îți deschizi inima și să spui ce crezi fără ocolișuri. Acest lucru poate fi jenant, emoționant sau puțin din ambele, dar arată disponibilitatea pentru o relație serioasă. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Săgetător Profesional

 Totul continuă fără probleme până când întâlnești pe cineva care are o voință la fel de puternică ca a ta. Găsirea unei căi de mijloc nu va fi ușoară în aceste condiții. Fii pregătit să faci compromisuri și nu te abate de la drum. Intuția ta este corectă deci acordă atenție calităților tale psihice. Aceste abilități vor fi esențiale în special pentru fiecare sarcină pe care o întreprinzi. Intuiția tău este cea mai mare resursă a ta. În combinație cu o natură ușoară, plină de compasiune, poți muta munții din loc.

S-ar putea să îți placă ce faci, dar de această te ajută și contactele pe care le ai și de care vei putea beneficia mai târziu. Pe de altă parte, este cel mai bun moment pentru a face o impresie bună. Pe măsură lucrurile avansează, ar putea fi necesar să ceri ajutor pentru a avea cel mai bun loc de muncă. Dacă ai oidee care s-ar putea transforma într-un loc de muncă independent, gândește-te la asta și fă-ți un plan de afaceri specific. Vorbește cu cei pe care ii respecți ca să vezi dacă visele tale sunt practice.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Săgetător Financiar

Ai o perioadă de stabilitate în carieră. Poate că nu ai reușit să te gândești la un drum anume, dar influxurile astrale îți vor cere să alegi și să te angajezi să consolidezi tot ce ai câștigat de-a lungul timpului. Instituția sau fabrica în care lucrezi, în special, îți pot aduce beneficii în încercarea de a acumula mai mulți bani. Gândește-te că investești în cele mai sigure bănci.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Săgetător Sănătate

 Poți fi motivat să obții o cantitate mare de energie sub influența atmosferei cerești de săptămâna aceasta. Dacă ți s-a părut că mergi în gol, asta se datorează lipsei impulsului de a acționa, impuls de care ai nevoie pentru a prinde aripi și să te simți bine. Resentimentele pot fi, de asemenea, o problemă în timpul acestor tranzite, așa că fii atent la sănătatea ta – fă mișcare, consumă apă din plin și alimente  care sunt în acord cu organismul tău. În consecință, renuța la mâncăruri sofisticate și la excesul de zahăr pentru că nu ai nevoie de asta acum.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top