Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Taur

Probabil că ți-a fost dificil, în ultimele săptămâni, să comunici cu cei apropiați, mai ales dacă ești sceptic cu privire la felul tău de a fi. De fapt, te-ai simțit oarecum nesigur pe tine obligat să respecți niște reguli care ți se par aberante.  Săptămâna este excelentă pentru un nou început și ești plin de încredere. Ai un dar natural în ce privește diplomația, iar rafinamentul tău va fi observat și apreciat de cine trebuie.

Soarele a trecut în Gemeni, în Casa a 2-a, sectorul banilor proprii și respiri oarecum ușurat. Ai șansa să faci bilanțul finanțelor tale și de a face lumină asupra domeniilor care au nevoie de o atenție specială.

Cu Venus retrogradă în același sector, ți-aș sugera să fii atent cu orice achiziție, în special cu obiectele scumpe. Ceva care părea o gogoașă apetisantă s-ar putea dovedi că nu are gust ocricât zahăr ai pune pe ea. 

Totuși, cu luna în creștere prin Casa a 4-a a familiei, joi, este posibil să debuteze un nou început. În ciuda oricărei confuzii, această puternică fază lunară te încurajează să îți creezi obiceiuri financiare care să te ajute să ții lucrurile sub control.

În schimb, așteptă-te la surprize în weekend. O invitație s-ar putea dovedi mai interesantă decât îți imaginezi.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Taur Relațional

Hai, că a venit momentul să ceri prietenilor să te prezinte altor persoane singure care își doresc o relație. Aspectele în joc, vă încurajează pe fiecare să dați tot ce este mai bun. Dacă îți cauți sufletul pereche, atunci poți fi atras dintr-o conversație minunată cu ei și să pară întâmplător.

 Posibilitatea de a te îndrăgosti este mare datorită vibrației pe care o aduc Gemenii.  Pe măsură ce Soarele tranzitează acest semn de aer, te poți exprima când vine vorba despre dragoste. 

Sextilul cu Chiron, scoate în evidență neliniștea și îți reamintește că este bine să nu fii nici prea serios și nici prea încăpățânat. Deocamdată, distrează-te.

Romantismul este susținut și de conjuncția separantă dintre Mercur și Nodul Nord care se apropie cu pași repezi de intrarea în Gemeni, oferindu-ți șansa de a exprima cum te simți cu adevărat. Nu lăsa nesiguranța să se strecoare între tine și celălalt.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Taur Profesional

O săptămână în care ar putea apărea o mulțime de șanse. Nu le lăsa să scape. Poate dura ceva timp pentru ca lucrurile să se împlinească așa cum vrei, dar dacă faci pașii necesari acum, poți obține recompense extraordinare în viitorul îndepărtat.

Dacă spiritul tău vrea să se înalțe, lasă-l, nu-l mai trage gândind, înapoi. Lasă adevărata ta personalitate să se manifeste. Originalitatea ta este o calitate, nu o slăbiciune, așa că nu îți fie teamă să o arați celor din jurul tău. În caz contrar, în scurt timp va apare frustrarea.

Aș spune că este o săptămână placută. Entuziasmul tău natural este contagios și te va face favoritul colegilor și a persoanelor pe care le întâlnești la locul de muncă. Parcă te-ai afla la răscruce de drumuri. A face ceea ce îți place, din toată inima, este întotdeauna o alegere mai bună decât să lucrezi pentru un salariu mai mare dar fără chef. Este vremea ideală pentru orice lucru care îți permite să călătorești sau să îți prezinți ideile într-un cadru mai larg – o conferință, de exemplu. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Taur Financiar

Ești în siguranță când vine vorba de bani acum. Păstrează nivelul relațiilor de serviciu cu acei oameni care sunt capabili să sugereze niște investiții bune. Normal că este nevoie și de aprobarea ta. Influxurile astrale, sugerează faptul că ceea ce înveți acum este crucial pentru sporirea și circulația banilor tăi. Nu lăsa ca orice nimic să te destabilizeze, concentrează-te doar pe felul cum poți pune în practică un plan financiar. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Taur Sănătate

De câteva zile, se petrece ceva ce nu înțelegi. Controlează-ți tendința ta de a vorbi înainte să fii sigur că va urma ceva. În loc să explici ceea ce crezi și să te aștepți să te simți bine, consumă-ți frustrările alergănd, înotând sau plimbându-te cu bicicleta. Învață să găsești satisfacție în cunoașterea propriilor sentimente, fără a vorbi, neapărat, unei alte persoane despre ele. Încearcă să fii calm și vei fi mulțumit de rezultate.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top