Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Fecioară

Dacă Soarele în Taur te-a încurajat să explorezi noi oportunități în ultimele săptămâni, trecerea lui în Gemeni, aunță că este timpul să fii în centrul atenției. Este o oportunitate excelentă de a-ți comercializa munca, de a realiza legături valoroase și de a-ți evidenția abilitățile și talentele.

Chiar și așa, fii atent la negocieri, tranzacții comerciale și alte angajamente majore. Cu retrogradarea lui Venus și pătratul dintre ea și Neptun, este posibil ca lucrurile să nu fie chiar așa cum par. Trebuie să citești cu atenție documentele referitoare la orice oferte sau proiecte noi și mai ales să citești printre rânduri.

Luna din Fecioară, în Casa 1 a personalității, face un trigon cu Uranus și ar putea aduce o ofertă care să pară foarte solidă. Acesta ar putea fi într-adevăr ceva de rumegat pentru că ar putea continua mult în viitor.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Fecioară Relațional

Ești încurajat să păstrezi distanța față de persoana iubită pentru o perioadă scurtă de timp. Nu este vprba despre faptul că nu ai încredere în ea/el sau nu o/îl iubești, ci mai degrabă pentru că ai petrecut prea mult cu ea/el în ultima vreme, ceea ce a însemnat că te-ai abătut de la rutina ta zilnică și ai neglijat multe dintre nevoile proprii. Fă-ți timp să te bucuri și doar de propria companie.

Sperăm că energia persistentă a Gemenilor pe care o experimentezi în această săptămână să te poată ajuta să te luminezi când vine vorba despre dragoste. Te simți mult mai sociabil și mult mai puțin inhibat de când Soarele este aici.

Ai mai multe opțiuni cu Luna în Leu de miercuri, dar este posibil să nu te simți confortabil când te întâlnești de mai multe ori cu aceeași persoană sau cu mai multe persoane într-o zi. Cu toate acestea, nu este nimic rău în a vorbi cu mai multe persoane.

Amestecul energiilor solare ale Gemenilor cele saturniene din Vărsător pune accentul pe obiectivele relației și pe găsirea de noi modalități de a vă rezolva problemele de relație. Fii deschis la noi soluții.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Fecioară Profesional

 Este posibil ca săptămâna aceasta să cauți argumente  pentru modul în care ar trebui gestionată o anumită operațiune. Nu există nici o îndoială că mândria ta va fi amenințată ca urmare a acestei situații. Fii atent, te afli pe un teren periculos. Nu te face că nu înțelegi.

Timpul pentru a face ceea ce trebuie să faci este posibil să nu fie ușor. Oamenii te trag în toate direcțiile. Nu ești singurul cu o agendă atât de încărcată. Nu te abate de la drum încât să pierzi conexiunea cu adevăratul tău scop. Rămâi echidistant.

Interesul și pasiunea te pot ajuta să echilibrezi orice frustrare pe care o ai la serviciu. Este momentul cred, să dovdești tuturor cârcotașilor că știi ce vrei și lucrezi de pe picioarele tale. Pentru cele mai bune rezultate, consultă-te cu specialiști în domeniu. Poți învăța întotdeauna mai multe. Tot acum este un moment bun pentru a fii atent la situația financiară. Întrebarea este dacă economisești suficient pentru pensie.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Fecioară Financiar

Cu o axă financiară destul de încărcată – Junona, Chiron și Lilith, sugerează că perioada se referă un sens nou pe care îl dai scopului în ce privește viața profesională și financiară. Ești perceput ca fiind serios și dedicat în tot ceea ce faci ca să ușurezi viețile colegilor tăi, și pentru asta vei fi răsplătit. Dacă ai suficientă răbdare să construiești în timp record ceva nou, va da cel mai mult rod. Caută câmpuri de comunicare cum ar fi scrisul, jurnalismul, radioul și televizorul pentru a pune în valoare cuvântul pentru a extinde gama de servicii. Și vor veni și banii.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Fecioară Sănătate

Mersul pe un drum spinos seamănă puțin cu ce ar pute fii această săptămână pentru tine. Influxurile astrale prezintă o oportunitate pentru ca orice situație care te sperie să fie depășit prin concentrare și determinare. Fă-ți curaj, respectându-ți rutina de sănătate obișnuită. Dacă știi că ai avut grijă, ești apt să faci alegerea care trebuie atunci când ți se oferă o oportunitate.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top