Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Pești

Dacă ultimele săptămâni au fost ocupate, este posibil să te bucuri de ceva mai multă mișcare odată cu intrarea Soarelui în Gemeni. Următoarele trei săptămâni îți pot aduce mai mult timp liber pentru că vei face un pas înapoi.

Venus retrogradă și Mercur sunt în același semn, Gemeni așa că poate fi un moment minunat pentru distracție. Și, cu toate acesta, cu Venus retrogradă, s-ar putea să te simți ca un copil la gândul unei reuniuni, fie că este vorba despre o adunare mare sau despre o întâlnire intimă. Oricum, poate avea mare succes.

Luna în ultimele grade din Leu, pare a fi una importantă, mai ales că face pătrat cu Saturn aflat în sectorul spiritual al temei tale natale. El sugerează o oportunitate de creștere interioară, dând drumul la aspecte care țin de trecut și care nu îți mai servesc. Dacă ai nevoie de ajutorul unui consilier sau a unui terapeut, ia în considerare găsirea acestuia.

O invitație neașteptată în acest weekend ar putea coincide cu câteva întâlniri interesante.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Pești Relațional

Aspectele actuale aduc un pic de viață într-o relație care amenința să se destrame. Amândoi sunteți legați de sentimente profunde sentimente, dar dintr-un motiv sau altul se pare că au trecut în plan secund și au rămas acolo. Ar putea fi un argument ușor care dezlînțuiți torentul, iar când se va întâmpla – vei realiza cât de mult vă pasă unul de celălalt. 

Dacă ești singur este mai ușor să legi un dialog cu cineva de care te simți atras, cu Soarele în Gemeni. Să ai inițiativă s-ar putea să fie împărtășită. Pe de altă parte este greu să iei decizii sentimentale cu Luna în Rac, dar cel puțin ai opțiuni. Este plăcut să știți că ai un Plan B, C și D pentru a-ți reveni dacă Planul A nu reușește!

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Pești Profesional

 Săptămâna trecută ai fost cel care a strălucit. Săptămâna aceasta trebuie să lași pe altcineva în lumina reflectoarelor. Sunt prea multe în joc pentru a risca totul în acest moment. Lasă-te dus de val.

 Abandonează expresia și comportamentul de fiecare zi. Lasă garda joc și fricile să iasă la lumină. A fi neîncrezător îți poate face probleme. Este în regulă să le spui și altora că ești speriat. În acest fel, vor fi mai capabili să-ți ușureze temerile adevărate și oneste.

Ceva ce nu ai recunoscut sau cu care nu te-ai mai confruntat îți poate trezi atenția. Fii flexibil și pregătit pentru a găsi o soluție alternativă la o problemă căreia până nu demult nu îi dădeai de capăt. Evenimentele vor solicita să îți folosești toate abilitățile diplomatice pentru a păstra partea bună a colaboratorilor sau a clienților. Este un moment excelent pentru a culege informații ca să îmbunătățești tehnologia pe care o folosești în fiecare zi. Evită să bârfești pe cineva să răspândești zvonuri nefondate. 

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Pești Financiar

 Nu ești întotdeauna cel mai răbdător dintre semne. Vei avea parte săptămâna aceasta, de acea mișcare înainte și înapoi care te indispune, dar asta este nu ai ce face. Întrucât aspectele influențează casa a 11-a, a prietenilor și a muncii în grup, gândește-te la modul în care îți poți consolida setul de talente și deprinderi urmând prin cursuri sau frecventarea unui atelier unde să poți învăța sau face ceea ce îți place sau de ce nu, pentru a preda altceva din ce știi tu. Banii vin atunci când descoperi că ai o abilitate pe care nimeni nu o are.

Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Pești Sănătate

Energia de săptămâna aceasta poate să învăluie exact ce îți place mai mult.  Reține că de obicei este mai mult iluzie decât realitatea. Treaba ta este să te comporți într-un mod care să țină de ceea ce îți place să mănânci cel mai mult, într-o perspectivă incertă, indiferent de câtă anxietate, îngrijorare sau frică îți provoacă. Cu alte cuvinte, nu exagera! Pentru a te ajuta să te concentrezi, fă câteva exerciții de respirație. Respiră profund cinci minute de câteva ori pe zi.

Citește horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top