Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Balanță

Câștiguri materiale de mai multe feluri sunt mai mult decât probabile, săptămâna aceasta. Și este, dacă vrei, o reconfirmare plăcută a încrederii în sine, a valorilor tale, precum și a muncii depuse. Banii sau bunurile care crezi că sunt pierdute, se pot întoarce sau oferta salarială poate încetini din cauza unor circumstanțe particulare. Moment excelent pentru a găsi idei noi și inovatoare despre cum să câștigi bani sau să îi înmulțești.

Pe măsură ce Marte tranzitează Casa a 2-a, sectorul banilor proveniți din muncă proprie și a bunurilor pe care le deții, s-ar putea să constați că fluxul de numerar crește dar și că se duc la fel de rapid. S-ar putea să câștigi mai mult, șansele sunt excelente, dar vei cheltui mai mult. 

Dacă ai avut întârzieri în primirea fondurilor, lucrurile pot începe să avanseze săptămâna aceasta, pe măsură ce Mercur va face conjuncție cu Luna în trananzit. S-ar putea, de asemenea, să constați că lucrurile încep să meargă și progresul în domeniul profesional este posibil.

Dacă ești gata să spui adevărul așa cum este, ai putea fi mai ascultat odată ce Soarele este în Săgetător. Prezența astrului zilei aici te-ar putea face să fii destul de tranșant și să te bucuri încă de căldura lui. Te-ai putea revolta împotriva posibilităților financiare limitate deoarece dorești să cheltuiești mai mult, așa că ia-o ușor.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Balanță Relațional

Pasiunea este la cote ridicate și îți dorești noi senzații și cu toate acestea, ai un sentiment de reținere excat atunci când este necesar. Fructul interzis pot fi ispititor, dar poate fi prea curând pentru a acționa. De ce să nu duci lucrurile la nivelul următor? Premiul este al tău, deci nu trebuie să te implici prea mult în urmărirea acestuia. 

Cum te poate ajuta luna la începutul săptămânii? Planificarea întâlnirilor interesante este una dintre specialitățile tale. Este greu cuiva să spună nu ideilor tale strălucitoare!

Neînțelegerile sunt tot mai puține de când Mercur este în mers direct în Scorpion, așa că ar trebui să fii capabil să îți pui câteva întrebări, primele care îți vin în minte, și să obții în cele din urmă și câteva răspunsuri cinstite.

Relațiile individuale îți atrag atenția atunci când luna călătorește prin Vărsător duminică și ai putea lua în considerare să te împaci cu un fost/ă. Știi o mulțime de lucruri, și negocierea este doar unul dintre ele.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Balanță Profesional

Concentrându-te pe sarcinile zilnice și treburile la îndemână, este posibil să ai informații importante cu privire la cariera ta. Aceastea sun valoroase și vin prin canalele subtile ale inimii tale – nu prin vocile amalgamate din capul tău. Ascultă-ți instinctul.

Ai ocazia să iei decizii importante. Fii pregătit să accepți anumite pierderi care sunt inevitabile în problemele de muncă dar și în cele personale. Vei descoperi că aceste probleme și aparențele sunt adesea ajustări necesare. Lucrurile nu sunt chiar atât de rele pe cât ar părea. Este valabil mai ales în cazul persoanelor care refuză cu încăpățânare să accepte o schimbare de structură la locul de muncă.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Balanță Financiar

S-ar putea să simți Universul care îți susține proiectele și obiectivele în această săptămână. Dar este posibil, ar fi nevoie să îți reactivezi puterea de comunicare pentru a vorbi cu mintea și a obține ceea ce vrei, fie financiar, fie altfel. În altă ordine de idei, evidențele arată că imaginea datoriilor tale este pe cale să se îmbunătățească. Ai muncit mult și cu spor, aș săune, așa că bucură-te de recompense.

Ele îți ies în cale sub formă de câștiguri materiale. Ia acest lucru ca pe o afirmație a valorii tale și a muncii pe care o depui. Oamenii se bazează pe tine și acasă și la locul de muncă și știu că vei face treabă bună. Munca și dividendele se vor corobora mai repede decât te așteptți și rezultatele se vor vedea. Primești un bonus sau te așteaptă o promovare, în viitorul apropiat. Lasă ego-ului și concentrează-te pe sarcinile care îți sunt la îndemână. Cei care muncesc din greu vor răspunde mereu la cereri și vor fi răsplătiți. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Balanță Sănătate

 Linisteste-te. Dacă te simți mai obosit decât de obicei atunci când faci sarcinile zilnice obișnuite, redu-le pe cele neesențiale. Dacă nu, poți fi și mai stresat. Această fază nu este permanentă, dar va dura ceva timp. Dă-ți o șansă să prosperi, având grijă și de sănătatea ta.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top