Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Rac

Ai tendința să descoperi modalități indirecte de a-ți exprima sinele creativ și de a aprecia cu adevărat perspectivele unice din numeroasele forme de auto-exprimare. Moment minunat pentru a explora părțile tinerești, naturale, spontane din tine. Poți sesiza că comunicarea cu forme non-verbale funcționează mai bine decât cu seturi interminabile și plictisitoare de instrucțiuni. Comunicarea, imaginația, istețimea vor fi parte intrinsecă din tine ceea ce va adăuga foarte mult relațiilor, în special, celor intime și profesionale. În orice caz, există și dispoziția ta extrem de interesată de aventură.

Pregătește-te să te bucuri de viață, pe măsură ce Marte cu energia lui agitatoare, se deplasează prin Scorpion, în Casa a 5-a, sectorul divertismentului, a iubirii dar mai ales a creativității și a micilor investiții. Această zonă este legată și de activități sportive, competitive, dar și de încrederea în a te exprima liber. Dacă ți se pare că romantismul înaintează cu pasul melcului, înseamnă că Mercur este cel care te împinge înainte cu romantismul deși el ar trebui să te stimuleze creativ. Dar oricum lucrurile vor începe să se îmbunătățească. Permite iubirii, totuși, să apară în mod natural. 

Prezența Soarelui în Casa a 6-a, a muncii de rutină, a relațiilor cu colegii și a sănătății, vineri îți poate oferi un impuls și te poate face să conștientizezi ceea ce funcționează și ceea ce nu. Aceasta poate fi o șansă de a-ți eficientiza afacerile dar și de a reveni la starea de bine interioară pe are o credeai uitată.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Rac Relațional

Un prieten al colegului de birou, te face să ai impresia că se repetă dispoziția romantică de dinainte de intrarea lui Mercur în retrogradare. Și într-adevăr, succesul în dragoste este probabil acum. Ceea ce îți dorești poate veni la tine oricând. Asumă-ți sarcini, asumă-ți responsabilități și totul va veni în mod natural. Viața navighează fără probleme acum – în relații de dragoste, de muncă și de familie. Bucură-te de succesele tale și nu lăsa să te doboare comentariile negative. 

Simți o schimbare emoțională de când Marte a intrat în Scorpion. Orice ai simți, așteaptă-te să fie mai profund și mai pasional.

Luna în Săgetător, de la mijlocul săptămânii, sugerează că ar trebui să fii capabil să arunci o privire mai logică asupra iubirii. Lucrurile care păreau că nu au sens se concentrează mai mult pe acesta.

Soarele intrat și el în Săgetător îți deschide mintea către noi posibilități. Noi experiențe de învățare apar la orizont mai ales dacă ești receptiv la asta.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Rac Profesional

Gândirea este practică și critică acum. Poți vedea, cu claritate, denivelările din drum, deci este un moment bun pentru a cântări avantajele și pierderile în decizia pe care trebuie să o iei. 

Unele dintre frustrările pe care le-ai simțit în ultimele săptămâni vor începe să se ușureze. La fel, trebuie să fii răbdător și metodic în demersuri. Momentul este bun pentru orice situație care implică comunicare, marketing și transporturi. Ai idei bune, dar nu te aștepta să fii auzit. Nu încă. Ar putea fi o perioadă agravantă în anumite privințe. Încercați să nu pleci urechea la zvonuri sau la critici.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Rac Financiar

Concentrează-te pe relații în această săptămână, deoarece Universul aduce în viață ta toate tipurile de oameni cu care ai avut de lucru în trecutul. Dacă nu își vor face apariția personal, te-ai putea gândi la ei, la ce ai învățat de când erau în jurul tău, dacă te-ai schimbat sau ai rămas la fel. Pe de altă parte, aspectele indică faptul că este posibil să te gândești la modalități mai creative de a câștiga bani.

Cea mai bună modalitate de a avea succes este să continui să lucrezi ca până acum și să eviți măcar parțial, conflictele din jurul tău. Nu intra în dispute inutile. În schimb, vino cu idei creatoare și planuri la momentul potrivit, într-o manieră diplomatică. Te așteaptă, noi oportunități, pe măsură ce o ușă se închide, se va deschide curând o alta.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Rac Sănătate

Tensiunea nervoasă ar putea fi cea mai mare problemă a ta, poate și pentru că ai putea să lucrezi mai mult mental acum. În astfel de momente, când ești atât de intenționat să-ți atingi obiectivele profesionale, este ușor să uiți să ai grijă de corpul tău. Încearcă să te detașezi de activitățile mentale când pleci de la muncă, pentru a mânca sănătos.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top