Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Săgetător

Pentru a atinge o stare mai înaltă de conștiință sau un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la ego. După faza distructivă, este timpul să începi din nou. Conservă-ți sănătatea fizică, mergând cu regularitate la controale medicale de rutinp și evită viciile. Dormi atât cât trebuie și visează la o nouă perspectivă de viață. Îți dorești un fel de schimbare, așa că vei recurge la un nou look chiar sau vei face o alegere vestimentară. 

Zona spirituală este stârnită de prezența lui Marte, îm Casa a 12-a, deoarece a intrat în acest sector pentru o ședere de șase săptămâni luni. Situații latente  pot ieși la suprafață. Ele ar putea părea îndepărtate și s-ar putea să te încurajeze să îți regândești planurile și strategia. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a încheia unele relații. De asemenea, ia în considerare mersul la un consilier pe probleme de viață sau la un profesor care te poate ajuta să profiți la maxim de moment și să îți pui în valoare potențialul fizic. 

Dacă viața ți s-a părut frustrantă, acest lucru, probabil nu a fost agreat de Mercur care până nu demult a fost retrograd. Acum că a revenit în mers normal, vei începe treptat să observi unele progrese.

În sfârșit, intrarea Soarelui în semnul tău este un eveniment mare care aduce vitalitate și încurajare.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Săgetător  Relațional

Conflictele sau problemele care afectează familia partenerului tău îți afectează și ție sănătatea, săptămâna aceasta. Ți se cere să duci pe cineva care este programat la medic sau să mergi în vizită, la spital. Deși s-ar putea să nu te simți prea bine în acest rol, este un moment favorabil pentru a face bilanț al propriei tale identități. 

Nu da un pas înapoi din cauza Lunii în Scorpion, luni. Lasă-te dus de val și exprimă-ți adevăratele sentimente. Ceea ce cred ceilalți este acum ultimul lucru din mintea ta.

Mercur este într-un Scorpion și cum spuneam mai sus, a revenit în mers normal, așa că vei dori să domini conversațiile cât mai mult posibil. Să îi asculți pe ceilalți este, de asemenea, o abilitate importantă!

Conjuncția Venus – Jupiter în semnul tău optimist, în weekend, sugerează că totul va fi în regulă. Chiar și atunci când lucrurile nu funcționează așa cum ți-ai planificat, ele sunt destul de grozave.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Săgetător  Profesional

Se pare că te temi de schimbare. Poate că te temi mai de grabă, de stagnare. Poate te temi să pleci de la un loc de muncă care nu te mai mulțumește. Nu-ți fie frică! Ai încredere că universul te susține și că te va ocroti în orice moment.

Așteaptă-te la lucruri…interesante. Energia astrelor sprijină oportunitățile de călătorie și educație. Este un moment norocos pentru a aplica la un nou loc de muncă. Această perioadă te poate simți mai degrabă emoțional. Este important să nu spui lucruri greșite. Este un moment bun pentru a comercializa un produs sau un serviciu. De asemenea, sunt posibile mici accidente atunci când acționezi în grabă. Astrele sprijină planificarea. Este posibil ca fiind șef, să fii nevoit să faci ore suplimentare pentru a menține lucrurile pe calea cea bună.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Săgetător  Financiar

Cu activitate din Casa a 7-a, casa relațiilor, ai putea simți că ești mai social. Chiar dacă nu cauți o anume favoare, a fi alături de contactele tale profesionale este o idee bună, deoarece poți să le amintești mereu de abilitățile tale. Este posibil să ții cont de primele impresii ca să te asiguri că faci pasul care trebuie pentru îmbunătățirea viitorului tău financiar.

Energiile tale sunt creative săptămâna aceasta. Proiectele care se bazează pe pasiunea ta vor avea succes. Ești gata să vă împărtășești sentimentele cele mai intime în scris sau în artă. Este posibil să fie necesar un anumit timp și spațiu mediatic pentru a-ți tria propriile emoții și a reflecta cu adevărat la ce vrei. Păstrează informațiile confidențiale pentru tine și ia în considerare să renunți la relațiile cu cei în care nu poți avea încredere discret. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Săgetător  Sănătate

Universul poate declanșa multe emoții. Ferește-te să recurgi la mâncare în tentativa compensa lipsa romantismului sau implicarea relațională. Dacă ții o dietă, poți cădea cu ușurință pradă tentațiilor. Dacă renunți la ispită doar o singură dată, vei simți că nu are rost să continui să te distrugi pentru că nu este cazul. Doar recunoaște că ai greșit și reorienteză-ți eforturile.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top