Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Leu

Acesta este un moment de mare perspectivă și creativitate pentru tine. Împărtășește-ți ideile liber și deliberat cu ceilalți. Diplomația în relații este necesară, în special cu rudele apropiate, poate un părinte sau un copil care suferă de pe urma unei supărări. O altă relație din viața ta poate necesita timp și atenție sau poți constata că s-a încheieat ceea ce nu poate fi reparat printr-un singur demers personal. Urmează-ți intuiția și ascultă-ți partea spirituală. 

Cu Marte în Casa a 4-a a familiei si a gândirii, vei fi gata să pui lucrurile în ordine. Dacă nu ai auzit din timp, cine știe ce secrete poți descoperi în timp ce îți arunci ochii prin colțurile întunecate sau prin dulapurile prăfuite? Rezultatul poate fi mai mult spațiu și o eliberare de energie emoțională care îți aduce mai multă fericire și mai mulți bani.

Dacă viața te-a încercat în ultimele săptămâni, s-ar putea să se fi datorat fazei de retrogradare a lui Mercur, care înseamnă sfârșitul treptat pentru orice frustrări și întârzieri.

Fii pregătit pentru orice distracție, pe măsură ce Soarele se deplasează prin Casa a 5-a, sectorul de creativitate și agrement. S-ar putea să fii mai înclinat să ieși cu prietenii. Oportunitățile romantice și creative te așteaptă, dar, mai ales, poți simți că faci ceva aventuros.

Weekend-ul ar putea aduce în cale, cereri sau responsabilități neașteptate. Poate vei încerca să te răzvrătești, dar este mai bine să le lași să vină și să ți le asumi.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Leu Relațional

Fii atent la ceea ce trebuie să ții în mod rezonabil în interiorul tău și ceea ce ar trebui să riști să dezvălui. Gândurile tale se vor îndrepta spre cei apropiați, în timp ce îți analizezi mai atent viața. Pentru a te vedea mai clar, scăpă de bagajul emoțional și de credințele care nu îți mai servesc. 

Luna este în Săgetător, la mijlocul săptămânii, așa că nu îți fie frică să te apropii de ce-ți dorești, nu trebuie decât să fii tu. Asta de obicei funcționează!

În sfârșit, Mercur în Scorpion, sugerează că problemele de comunicare ar putea fi totuși partea de umbră. Singura diferență este că acum o faci în mod intenționat!

Înseamnă foarte mult să așteptăm ca Soarele aflat în semnal de foc al Săgetătorului să îndemne la continuarea aventurilor în luna următoare, poate așa vei deschide ochii la unele posibilități romantice foarte interesante.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Leu Profesional

Încetinește și nu fi atât de extremist cu gândurile și acțiunile tale. Trebuie să temperezi eforturile de la munca și să te adopți câteva clipe de odihnă și relaxare. Săptămâna este bună ca să-ți dai singur o pauză pe care o meriți din plin. Relaxează-te și distrează-te. Lasă treburile pentru mai târziu.

S-ar putea să te simți deosebit de sociabil acum. Energia care a provocat neînțelegeri și întârzieri se reduce. În același timp, concentrează-te pe păstrarea unui program regulat și pe eforturi pentru a oferi ceea ce ai promis. Este un moment bun pentru construirea unei echipe prin activități relaxante și plăcute. Așteaptă să începi ceva nou, chiar dacă te poți confrunta cu ceilalți. Menține lucrurile simple atunci când emoțiile sunt la un nivel foarte ridicat.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Leu Financiar

Activitatea din Casa a 8-a care este și o casă a moștenirilor și datoriilor, arată că este posibil să ajungi la capătul unor asemenea probleme. Una, însă nu o poți controla, dar dacă descoperi că trebuie mai multă energie în ce privește rambursare unor datorii, Universul te poate ajuta să câștigi mai multă responsabilitate în domeniu. Zâmbește. E din ce în ce mai bine.

Concentrează-te apoi, pe ceea ce este mai aproapiat inimii tale. Casa și familia ocupă o mare parte din timpul liber. Chiar și alegerile tale profesionale vor fi acum evaluate în ideea cât de bine îi servesc pe cei dragi. S-ar putea să te simți interesant în a-ți cunoaște rădăcinile, a luavrei să iei legătura cu moștenirea spirituală a antecesorilor. Cred că este ceea ce cauuți. Totuși, fiți cu ochii pe chestiunile financiare, în special împrumuturile sau vânzările care apar. O achiziție mare sau un contract important poate avea nevoie de atenția ta, acum. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Leu Sănătate

Un prieten ar putea avea câteva sfaturi grozave în ce privește mișcarea. Și mai interesant este că te-ar putea solicita să te asociezi cu un nou sistem de sănătate. Făcând echipă cu altcineva îți crește șansele de succes. Fă schimb de rețete sănătoase și sfaturi de gătit, acordă sprijin reciproc și atinge obiectivele de sănătate împreună cu el.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top