Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Vărsător

Săptămână poate sugera erori de comunicare în sectorul profesional sau întârzieri și neînțelegeri la locul de muncă. Ai grijă la deciziile importante care urmează să fie luate, deoarece acestea vor fi probabil supuse unor modificări și încearcă să nu semnezi contracte importante decât în a doua parte a săptămânii. 

Obiectivele și ambițiile profesionale pot fi stârnite în această săptămână, pe măsură ce Marte își continuă marșul prin Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale, luni. Pe măsură ce se deplasează prin Scorpion, al doile semn pe care îl stăpânește, ai putea fi foarte hotărât să realizezi ceva important pentru tine. Prezența lui Marte te poate încuraja să continui până când vei reuși, în ciuda oricăror obstacole.

De asemenea, este de urmărit tranzitul lui Mercur care a revenit în mers direct săptămâna trecută, deoarece întârzierile dispar și somnul își recapătă liniște de odinioară. Acum poți merge mai departe cu tranzacțiile și acordurile de negociere.

Lucrurile par foarte bune pentru tine, deoarece Soarele ușurează lucrurile în Casa a 11-a, sector social foarte important pentru tine. Acest lucru te poate încuraja să te amesteci printre lucruri și printre oameni să aduci câteva oportunități interesante în calea ta.

În weekend s-ar putea să fie nevoie de o manipulare mai atentă a discuțiilor, deoarece un amestec de energii care îi implică Marte și pe Uranus te-ar putea determina să faci mișcări impulsive. Ar fi mai bine să faci lucrurile pe rând decât să te grăbești.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Vărsător Relațional

 O despărțire recentă te-a adus în coarde câteva zile. Te simți rupt din cercul tău social obișnuit și ești gata să te desparți fără ranchiună de tot. Săptămâna este ideală pentru a întâlni oameni noi. Afișează-ți farmecul și încrederea în sine și vei vedea că cei din jurul tău te găsesc irezistibil, inclusiv cineva special. 

Nevoile tale fizice devin suprasolicitate atunci când Marte începe să tranziteaze Scorpionul, al doilea semn pe care îl stăpânește, și este la fel de pasional încă de la începutul săptămânii. De obicei, îți place să iei lucrurile încet, dar acum prcă ești gata să îți iei zborul!

Luna este în Săgetător, la mijlocul săptămânii, așa că pasiunea poate fi canalizată într-un fel mai practic. Iubești profund, dar într-un alt mod decât ai făcut-o până acum. Siguranța mai întâi!

Combinația captivantă dintre Venus și Jupiter la final de Săgetător, de luni, îți oferă o mulțime de motive pentru a te ridica din pat. Dacă te-ai străduit să treci peste un fost, s-ar putea să întâlnești pe cineva care să te facă să-ți pierzi mințile.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Vărsător Profesional

 Alți oameni se uită la tine și îți respectă ideile. Preiei coordonarea unor proiecte sau a unor întâlniri. Gândurile tale vor câștiga favoarea celor din jurul tău. Distrează-te și adoptă o atitudine jucăușă. Ceilalți îți vor urma îndemnul. Ai lucrurile sub control. Energia este foarte amalgamată. Cea mai bună speranță de a obține un loc de muncă sau de a lua decizia corectă o ai acum. După aceea, cel mai bine este să te lași dus de fluxul evenimentelor. S-ar putea să te simți mai ales leneș sau deosebit de creativ și imaginativ. Cei care au o carieră artistică vor fi cei mai susținuți energetic. Îți poți extinde baza de clienți. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Vărsător Financiar

Aspectele din Casa a 2-a, sectorul banilor proveniți din munca proprie și a valorilor personale, îți oferă spațiu pentru a-ți spori veniturile în această săptămână. Provocarea vine pentru că de multe ori nu îți place ce faci, dar efortul obține rezultate este motivația principală. Ești împins să fii mai social acum, consideri că munca independentă este o modalitate de a câștiga mai mulți bani și te gândești cum să folosești politica de birou în avantajul tău.

Vin recompensele!! Nu te lăsa târât în bârfe sau în conflicte. Detașează-te de tot circul și discuțiile în contradictoriu cu colegii. Ai responsabilități de îndeplinit. Lucrează pentru a face față dificultăților profesionale pe deplin și diplomat. S-ar putea să simți un val de energie bruscă, inexplicabilă. Folosește acest lucru în avantajul tău. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Vărsător Sănătate

Universul te îndeamnă să iei măsuri. Este posibil să ai foarte multă energie care te ajută să excelezi în încercările tale și să faci mai mult decât înainte. Vei fi, de asemenea, mult mai competitiv, ceea ce va transpare în toate felurile și din toate părțile. Perspectiva ta asupra sănătății tale se va schimba în bine în lunile și anii următori.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top