Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Taur

Este momentul pentru a explora noi feluri de a comunica lucrurile altora, fără a fi atașat de de ceea ce spui, un excelent de a obține noi idei leate de vechile oportunități și pentru a găsi noi interpretări. Ceea ce experimentezi acum va fi iubirea și ura, în aceeași măsură, la fel și crearea sau ruperea legăturilor, conexiunilor, relațiilor; precum și sprijin și cooperare pe de o parte și dușmănie sau concurență pe de altă parte.

Intensitatea poate fi pe cale să crească în relații, deoarece dinamicul Marte intră în Casa a 7-a, sectorul relațiilor, luni. Este nevoie să limpezești atmosfera și, deși, vei fi foarte tentat, încearcă să nu fii prea autoritar dacă dorești să păstrezi relația intactă. 

Dacă ai ajuns la sfârșitul mesajelor distorsionate sau neînțelegeri, lucrurile pot începe să se schimbe pe măsură ce Mercur aduce claritate și limpezime multor situații. Vei avea ocazia să finalizezi și toate contractele sau acordurile la care ai lucrat. 

Dacă ești gata să scăpi de scheletele din dulap, acest lucru poate avea loc deoarece Soarele s-a mutat în Săgetător, în Casa a 8-a, un sector mai intens și mai profund, vinerea trecută și te-ar putea pregăti pentru curățenia emoțională.

În acest weekend, s-ar putea să fii într-o stare de spirit extraordinară și dornic să îți faci relații. Încercați însă să fii sensibil la sentimentele altora.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Taur Relațional

 Dragostea este o luptă pentru tine mereu, dar săptămâna aceasta atinge un soi de apogeu. Bătăile inimii te trag în toate direcțiile. Încearcă să vindeci vechile răni din fostele relații și mergi mai departe. Petrece timp de calitate împreună cu cineva drag și planifică-ți timp pentru romantism și pasiune. Concurența poate fi inevitabilă acum, așa că fă-ți și o strategie pentru asta. Ia lucrurile la pas și lasă vanitatea și orgoliul, deoparte. 

Și Marte este în Scorpion la începutul săptămânii, așa că există o energie senzuală în aer care aduce pasiunea la suprafață. A acționa conform dorințelor tale nu a fost niciodată mai ușor.

Luna călătorește și ea prin Scorpion, luni, făcând din acest moment un excelent cadru ca ă pui în ordine aplicațiile și contactele pentru întâlniri. Cu cât ești mai organizat, cu atât este mai ușor să stabilești o întâlnire serioasă!

Universul se extinde în timpul conjuncției Venus-Jupiter din Săgetător oferindu-ți o senzații calde și plăcute deoarece te afli cu cineva care îți place cu adevărat. Destinul este de partea ta ca să spunem așa.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Taur Profesional

Ți-ai creat o situație în care nu te simți deloc confortabil. Undeva pe parcurs, ai pierdut conexiunea cu sinele adevărat și cu adevăratul scop profesional. Nu rămâne în această poziție dificilă. E timpul să treci mai departe.

Micile neînțelegeri, întârzierile sau defecțiunile mecanice vor începe să scadă. Fugi în orice zonă care necesită rapoarte scrise sau vorbite. Este un moment foarte bun pentru eforturile de marketing. Posibil să găsești un sprijin puternic pentru imaginația ta creativă. Așteptă-te la relații de muncă bune. Lucrurile ar putea fi mai stresante, mai târziu, în a doua parte a săptămânii. Planurile pot fi limitate sau contestate. Energia aduce sentimente puternice.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Taur Financiar

 Probabil că te afli într-un cadru spiritual mult mai dinamic și cu activitate în casa expresiei personale. Este posibil să te gândești să schimbi modul în care te prezinți lumii. Presupunerea unui nou comportament profesional sugerează că poți obține un nou loc de muncă dacă dorești sau poți să discuți cu angajatorul. Banii și o cheie pentru biroul executiv vin cu noula numire. 

S-ar putea să fii beneficiarul unor venituri neașteptate sau neașteptate în această fază. Acesta poate fi rezultate dintr-o pierdere recentă. Un anumit final te-ar putea viza și pe tine, ceea ce ar putea determina un regres în ce privește planificarea sau moralul personal. Fă-ți timp pentru a te regrupa și a-ți atinge propriile obiective. Fă și unele cercetări legat de o persoană care te deranjează. Evită viciile sau luarea deciziilor riscante. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Taur Sănătate

 S-ar putea să fi inspirat să încerci metode de vindecare atât spirituale, cât și convenționale. Concentrarea asupra zonei spirituale sugerează că a avea credință într-o putere mai mare poate cataliza procesul de vindecare. Este un moment bun pentru a iniția o mișcare pentru o stare de sănătate mai bunp. Începeți acum și vei fii mai ușor motivat să invoci disciplina pentru respectarea programului pe care ți l-ai propus.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top