Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Fecioară

Este posibil să știi ce vrei să spui, dar nu știi cum să o faci. Gândește-te la gândurile pe care le-ai avut înainte, dar în alt mod, poate unul mai neobișnuit de a le comunica. Este un moment ideal pentru a colecta informații din mediul în care te miști și oamenii din jur, deoarece ai tendința de a te duce spre un anumit nivel de detașare intelectuală. 

Gândurile și conversațiile tale ar putea dobândi intensitate pe măsură ce Marte energic, se deplasează prin Casa a 3-a, sectorul comunicării și gândirii. Dacă ar trebui să găsești argumente în cazul în care intri în conflict cu cineva săptămâna aceasta, probabilitatea de a ajunge la un compromis poate fi slabă. Marte se opune încă lui Uranus, așa că ar fi mai bine să rămâi cu picioarele pe pământ, mai degrabă, decât să dai curs vreunei dispute.

Mercurul, stăpânul tău planetar, este și el în Casa a 3-a, în zona comunicării, ceea ce ar putea duce la o schimbare în treburile voastre. Ofertele care le-ai primit pot începe acum să dea semne de mișcare.

De asemenea, mișcarea Soarelui prin Casa a 4-a, în sectorul familiei, a originilor și moștenirilor spirituale, unde va rămâne timp de patru săptămâni, ei bine această influență binefăcătoare și vindecătoare poate arunca lumină asupra problemelor casnice. Trigonul Venus – Jupiter din weekend ar putea pune în valoare ceea ce gândești și dorești.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Fecioară Relațional

S-ar putea să te simți indiferent față de ceilalți, în această săptămână. Cineva sau ceva îți distrage atenția. Pentru a te întoarce pe drum, încearcă să ajungi la cei care te cunosc cel mai bine – frați, vecini, colegi. Ar putea fi necesară o pauză deoarece te va ajuta să te concentrezi pe un proiect sau chiar cineva sau ceva s-ar putea să îți stârnească interesul sentimental. 

 Cu Marte în pasionalul Scorpion, cel de-al doilea semne pe care îl conduce, romantismul devine intens. Înțelegi brusc care este rădăcina obsesiilor tale!

Joi și vineri, Luna tranzitează Capricornul, făcând din acest lucru un moment minunat pentru a-ți organiza toate gadgeturile tehnice legate de romantism. Ce te împiedică să ștergi vechile aplicații pentru întâlniri care nu îți mai folosesc?

Conjuncția dintre Venus și Jupiter în ultimele grade din Săgetător aduce cheful de a călători, și s-ar putea să obți chiar unele facilități neașteptate. Norocosule!

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Fecioară Profesional

Mintea ta indecisă îngreunează operarea cu eficiență. Pierzi energie în timp ce încerci să îți dai seama care va fi următoarea mișcare. Cineva ar putea încerca să îți manipuleze opțiunile. Asigură-te că nu cazi în capcana lui. 

Stresul din ultimele săptămâni ar putea să continue, iar o energie expansivă te poate face să te simți mai ales neliniștit. Folosește timpul pentru curățenie și pune-ți spațiul de lucru în ordine. Actualizează-ți proiectele și obiectivele. Fă liste noi. Toate aceste eforturi te vor ajuta să te simți mai centrat și că ai lucrurile sub control. Îmbunătățirea constantă a abilităților pe care le ai vor aduce beneficii pe termen lung. Dacă ai greșit sau ai pierdut în vreun fel, nu înseamnă că ești un eșec. Nu uita, nimeni nu este perfect. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Fecioară Financiar

Săptămâna aceasta poate fi provocatoare pentru tine. S-ar putea să te simți ca și cum cineva te obligă să faci ceva împotriva voinței tale. Dar Universul încearcă pur și simplu să te împingă spre viața casnică și spre cunoașterea sentimentele interioare. Acestea ar putea dezvălui ceva important despre cum să câștigi mai mulți bani pe termen scurt. A lucra acasă poate fi o opțiune bună.

Păstrează ritumul rutinei obișnuite și rămâi detașat de celelalte lucruri. Acum, s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a te angaja la un plan serios de lungă durată. În schimb, fă-ți munca variată și interesantă. Multitasking-ul, în special în ceea ce privește comunicarea, poate fi de folos în această fază. Canalizează stresul, bine sau rău, vorbind sau scriind cu ceilalți. O comunicare eficientă te va ajuta în împlinirea planului afacerii și la interacțiunile familiale.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Fecioară Sănătate

Uneori, adoptarea unei diete populare de către toată lumea poate omite exact lucrurile de care ai nevoie. Ar putea exista motive serioase pentru care aceasta nu se potrivește metabolismului tău. Ești unic, deci formula ta pentru energie și starea de bine optimă este probabil diferită de cea a oricui altcuiva. Fă-ți timp pentru a descoperi ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top