Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Berbec

Trebuie să analizezi o pierdere, figurativă sau reală, și să ai o perspectivă diferită asupra experienței despre ceea ce ți s-a luat sau ce credeai tu că vei pierde. Acestu lucru reclamă o putere veche într-o nouă formă sau să recuperezi o idee, un sentiment sau un lucru de valoare pe care l-ai pierdut odată înfrângerea cuiva. 

Concentrarea pe Casa a 8-a, sectorul activelor comune și investiții pe termen lung, a crescut de când Marte s-a mutat în Scorpion. Prezența lui aici energizează zona și te încurajează să fii activ cu privire la orice probleme în curs de desfășurare.

Săptămâna aceasta aduce o schimbare suplimentară deoarece Mercur revenit în mers direct de săptămâna trecută, aduce o îmbunătățire treptată a problemelor financiare și de afaceri, mai ales dacă acestea au fost întârziate.

Mai există o schimbare, și anume faptul că Soarele a intrat în Săgetător, unde va sta patru săptămâni, încurajându-te să privești spre orizonturi îndepărtate și să intri pe un nou teren. Totuși, te-ai putea simți și neliniștit, iar acest lucru ar putea atinge un vârf duminică, 1 decembrie. S-ar putea să te simți îndemnat să ignori orice limitări și să faci ceea ce dorești, indiferent de ceea ce ar putea crede ceilalți.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Berbec Relațional

Ai tendința de a te orienta către dorințele și pasiunile fizice care fac uniunea a doi oameni. Ipostazele romantice în care te pui, se trezesc prin atingere și emoția pe care o simți depășește toate așteptările. Indiferent dacă te îndrepți către astfel de aspecte, din cauza intensității pe care o simți asemenea unui flux monetar sănătos, la un moment dat te vei simți ca și cum ar trebui să lași în urmă pe cineva de care aveai grijă și care fără să îți dai seama a creat blocaje aprent de nedepășit; se pare că este o posibilitate de a-ți elibera adevăratele sentimente. 

Mercur merge direct de aproape o săptămână în semnul puternic care este Scorpionul, deci clarificarea neînțelegerilor din ultimele câteva săptămâni, ar trebui să fie o treabă mai ușoară acum., indifeent dacă tu ești cel care ar trebui să-și ceară scuze sau aștepți ca altcineva să-ți spună îmi pare rău. În orice caz, este nevoie să clarifici lucrurile.

Compromisul este cheia fericirii, în timp ce Luna Nouă are loc în Săgetător,dar  cu gânduri corecte la sfârșitul săptămânii. Nu trebuie să vă faci tot acest drum de fiecare dată.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Berbec Profesional

Pe măsură ce tot mai multe informații îți parvin, este posibil să te confunzi cu privire la calea pe care o ai de urmat. Nu îți fie teamă să discuți cu șefii. Cere sfaturi cuiva care este mai în vârstă și mai experimentat decât tine. Ai încredere în persoana respectivă.

După săptămâni de întârzieri și revizuirea acordurilor deja stabilite, energia începe să curgă din nou acum. Poate fi o perioadă care îți oferă posibilitatea de a face multe lucruri. Nu neglija detaliile necesare. Ignoră zvonurile sau bârfa de la locul de muncă. Fii cât mai sincer și mai direct atunci când lucrezi cu publicul. Energia poate face oamenii impulsivi și solicitanți.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Berbec Financiar

Este timpul să te gândești cum poți să te adresezi altora pentru a găsi informații suplimentare despre situația ta financiară. Cu activitatea din Casa a 2-a, a banilor și valorilor proprii, este imperativ să îți comunici nevoile, precum și obiectivele pe care le ai. Modurile în care obișnuiai să te gândești la asta nu vor mai completa factura. Schimbarea este necesară pentru a putea merge mai departe și a fi prosper.

Cercetează problema care te preocupă. O compensație neașteptată sau bani, precum un premiu, ar putea apărea în curând. Fă o investiție solidă cu acel venit suplimentar sau folosiți-l pentru a plăti unele datorii. Simți că ai mai mulți bani decât de obicei și aspectele fizice ale vieții și dar mai ales, interacțiunea umană, te implică. Este posibil să fi pierdut pe cineva sau o relație, dar alte conexiuni noi sunt la orizont. Savurează compania prietenilor și a familiei.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Berbec Sănătate

Ești gata să străbați lumea prin furtună. Nu te oprește căutarea unei sănătăți mai bune. Ești hotărât să nu lași niciun remediu testat în dorința de a încetini procesul de îmbătrânire, de a te menține în formă și de a-ți păstra aspectul juvenil cât mai mult timp. Cel mai bun sfat este să fii realist. Dă-ți o șansă să reușești.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top