Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Capricorn

Săptămâna este un moment pentru a obține noi idei despre prieteni, obiectivele și ambițiile tale. S-ar putea să te reconectezi cu un vechi prieten sau poți medita la de ce ai dorit cândva ceva și cum ai pierdut datorită unor presupuneri neobișnuite. Este un moment minunat pentru formarea unor relații publice interesante și pentru a recolta ceva din trecut într-o formă nouă. Spațiul dintre oamenii care lucrează împreună este plin de conflicte, fricțiuni, lupte, încântare, și un potențial vast de creativitate.

Viața socială se dezvoltă ușor, ușor, pe măsură ce Marte tranzitează deja Scorpionul, în sectorul obiectivelor coletive și a prietenilor și unde va sta șase săptămâni. Acest lucru te-ar putea energiza și te-a îndemna să îți faci prieteni noi, te conectează cu oameni potriviți și te duce în cercuri noi.

Și cu Mercur în direct la săptămâna aceasta, tot în Scorpion, vei constata, de asemenea, că neînțelegerile și complicațiile din relațiile importante, încep să se ușureze. Totuși, ar fi înțelept să ai grijă puțin miercuri, deoarece Mercur este în ipostaza jongleorului, și poate aduce o surpriză mai mult sau mai puțin plăcută, în funcție de aspecte.

Dacă vrei romantism, weekend-ul ar putea aduce o notă de haos în acest sens, întrucât o întâlnire te va provoca să îți dorești mult mai mult.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Capricorn Relațional

Este momentul să privești în tine, și dacă faci acest lucru, îți poți lărgi orizonturile. Sufocă-i pe cei apropiați și dragi cu dragoste și căldură. Este timpul să iei câteva decizii pe termen lung care să influențeze viața sentimentală și cariera. Obligațiile vor fi consolidate cu cineva special. Nu lua nimic de la ceilalți, împărtășește doar pasiunea pe care o ai, nimic altceva.

Luna este în Scorpion, la începutul săptămânii și îți atrage atenția să îți păstrezi cumpătul, în ciuda situațiilor incomode din cadrul întâlnirilor. Nu poți controla fiecare minut din viața sentimentală, dar poți controla modul în care reacționezi.

Ești fericit să te revi la normalitate atunci când Mercur este în mers direct, deși tensiunea poate continua să crească atunci când te chinui să ai ultimul cuvânt. Încearcă să renunți la o parte din controlul pe care îl dorești cu atâta disperare. 

Soarele este în Săgetător și te încurajează să fii altruiat. Aventurile spontane readuc scânteia în viața amoroasă.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Capricorn Profesional

Ești într-o poziție de putere. Oamenii te consultă pentru sfaturi, cer îndrumări și sprijin. Amintește-ți că modul în care rămâni la putere este servindu-i pe alții și nu controlându-i sau manipulându-i. Oamenii, în general, sunt resursa ta cea mai mare. Ai grija de ei. Această perioadă te poate aduce la răscruce. Deciziile pe care le iei pot stabili tonul pentru următoarele șase luni, ceea ce este un lucru pozitiv dacă soliciți un alt loc de muncă sau pentru actualizarea poziției pe care o ai. Fii gata să faci față oricăror defecțiuni mecanice și confruntărilor emoționale. Competența și simțul umorului te vor ajuta să păstrezi lucrurile cum trebuie. Este un moment bun pentru a revizui obiectivele actuale.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Capricorn Financiar

Este o săptămână de lupte, deoarece aspectele fac lucrurile mai ușoare în sectorul muncii, asta este vestea bună, dar mai dure în alte domenii astea sunt veștile proaste. Ești împins să îți accesezi intuiția în chestiuni legate de bani și afaceri și să iei în considerare că lucrezi pentru o instituție mai mare. Pot veni mai mulți bani decât crezi.

Îți dorești să te întorci la perspectivele obișnuite. Meditația sau retragerea spirituală îți va oferi spațiul pentru a explora grijile fără a apela la decizii sau vicii riscante. Munca de caritate te-ar ajuta, de asemenea, să te scoată din rutina vieții de zi cu zi și din cercul tău social, într-un mod semnificativ. Determinarea ta este unul dintre cele mai bune active ale tale. Munceșteă pentru a menține relațiile, atât personale cât și profesionale. Reînnoiește-ți o relație care are nevoie de atenție, de mai mult timp. Folosește-ți abilitățile interpersonale pentru a te conecta cât mai bine cu cei din jurul tău. Ești pe drumul bun către o îmbunătățire semnificativă a sinelui.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Capricorn Sănătate

 Universul te încurajează să te bucuri de o viață activă. De asemenea, eliberează-te e orice modele ascunse de amărăciune și resentimente care te pot împiedica să fii cât mai sănătos. Aspectele ar putea aduce la suprafață o mulțime de sentimente. Nu te arunca în mâncare.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top