Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Gemeni

Este momentul pentru a explora noi moduri de a comunica fără a fi atașat de forma exactă a ceea ce spui. Un moment excelent pentru a găsi noi idei despre cum să materializezi vechile oportunitățile și pentru a găsi noi interpretări. 

Vitalitatea poate crește în această săptămână, pe măsură ce Marte puternic se mută din Casa a 5-a, în Casa a 6-a a sănătății și a stilului de viață, luni. Va sta aici aproximativ șase săptămâni, așa că aceasta este șansa ta de a te organiza, precum și de a iniția o nouă rutină în practicarea exercițiilor fizice sau de a adopta o dietă pe parcurs.

Încercați să păstrezi ritmul, mai ales că săptămâna capătă unul nou. Pe măsură ce Marte va face opoziție lui Uranus începând din weekend, agitația te-ar putea face să o iei pe scurtături care s-ar putea solda cu conflicte spontane. 

Vestea bună din această săptămână este că Mercur, revenit în merd direct de săptămâna trecută, ți-ar putea face viața mai ușoară. 

Soarele trece în Casa a 7-a, în sector relațional și ai putea beneficia de câteva idei despre legăturile tale cele mai apropiate. În plus, weekend-ul aduce o șansă extraordinară pentru a petrece o seară specială.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Gemeni Relațional

O situație cu un rival sau o dispută, continuă te macine. Gelozia, când vine vorba despre problemele inimii, este un factor de stres serios. 

Îți faci griji și împărtășești un secret, legat de o întârziere sau o dezamăgire, cu cineva de încredere. Stabilește-ți câmpul de luptă în afara cercului social obișnuit și provocă-te pe tine să încerci ceva nou. 

Stăpânul tău planetar, Mercur, este de acum în celălalt domiciliu al său, în Scorpion, în Casa a 6-a, a sănătății, felului cum te simți și a nutriției, dar și a muncii și a relațiilor cu colegii de muncăașa că ar trebui să te simți din nou încrezător în tine. Este frumos să te bazezi din nou pe abilitățile tale de comunicare!

Luna este în Vărsător la sfârșitul săptămânii, îndemnându-te să nu dezbați sau să discuți la fel de mult ca de obicei. Scopul întâlnirilor tale trebuie să fie armonios. Lucrați doar pentru a face ca lucrurile să meargă.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Gemeni Profesional

Chiar dacă nu ești la serviciu săptămâna viitoare, ai încă în minte, probleme de muncă. Cele mai importante gânduri țin de spaimele interioare, frica de distrugere, de prăbușire. Deci, este momentul să lași situația actuală să treacă, astfel încât să poți construi din nou – mai puternic ca niciodată.

S-ar putea să prezinți produse, să te ocupi de public și să găsești oportunități de a face bani. S-ar putea să fii nevoit să muncești ore în șir, dar vei construi un viitor mai bun. Energia îți infuzează intuiția, natural. Ai încredere în primul impuls în orice situație. Universul ar putea aduce confruntări stresante. Lucrurile care erau prea lent, vor prinde viteză acum. Dar fii prudent în continuare, deplasează-te mai încet decât ești obișuit pentru a te concentra la finalizarea lucrărilor deosebite. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Gemeni Financiar

Aspectele arată necesitatea de a aduce mai multă creativitate și frumusețe în viața profesională. În același timp, există o relația intrare – ieșire între banii pe care îi ai și îi câștigi și banii pe care îi datorezi. Cel mai bine este să păstrezi echilibrul între cei doi prin crearea unui plan de plată la orice card de credit, în timp ce înțelegi ce trebuie să faci ca să aduci mai mulți bani în fiecare lună.

S-ar putea să te simți tras în direcții diferite. Mulți așa-ziși prieteni, au obiective concurente are ție îți provoacă o anumită frustrare. Relația dintre voi, îți poate provoca stres, așa că ai să înveți pe pielea ta că nu poți fi pe placul tuturor. Cultivă obligațiile pe care le ai și care îți oferă iubire și sprijin. Lucrează la a oferi și a primi în relațiile din viața ta. O relație în care te simți bine, nu va avea nevoie prea curând de reparații dacă știi cum să iei problemele. Fii tu, vorbește din inimă și fii gata să faci compromisuri, dacă trebuie. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Gemeni Sănătate

Dragostea este o stare de bine care te sfătuiește să te apuci de dietă și care sunt mizele pentru slăbit. Îți place să te răsfăți, iar acesta este un fapt. Jumătate din lupta cu kilogramele implică găsirea unor motive întemeiate pentru a rezista ispitei. Poate fi și mai dificil în zilele următoare.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top