Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Scorpion

Gândește-te la un nou început care s-ar putea să îți fi fost oferit recent sau să finalizezi o activitate veche, astfel încât să poți continua cu un nou mod de a percepe, a coordona sau a exprima ceva. S-ar putea să descoperi ceva despre tine și vrei să-l comunici tuturor, dar nu știi cum. 

Pe măsură ce te concentrezi pe puterea lui Marte în semnul tău unde va sta câteva săptămâni, vei simți că te simți bine din nou pe scaunul șoferului. Dorințele tale ar putea fi mai puternice decât de obicei și vei fi gata să faci ceea ce este nevoie pentru a le îndeplini, chiar dacă asta înseamnă să faci eforturi pentru ceea ce vrei.

În același timp, dacă ați fost frustrat de ritmul lent al evenimentelor din ultimele săptămâni, acest lucru s-ar putea schimba pe măsură ce Mercur în Scorpion, te va face să constați că lucrurile încep să se îmbine și progresul să se arate, în sfârșit. Este timpul să te accepți de aceste planuri și să le urmezi. 

Problemele bănești cunosc un impuls sporit pe măsură ce Soarele trece în Casa a 2-a, sector financiar important pentru tine. Ai putea obține claritate în ceea ce privește îmbunătățirea situației și creșterea veniturilor.

Mergeți ușor în weekend, deoarece Marte se opune lui Uranus, iar tu ai pute avea ciocniri cu cineva, din care să sară scântei. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Scorpion Relațional

Implică-te în ceea ce poți, gândește-te de ce sau cine dorești cu adevărat să îți fie aproape. Vorbește-i despre faptul că ești interesat de ea/el și despre cum te simți cu adevărat, când ești în preajmă, conectează-te la un nivel mai intim, mai personal. Ești plin de putere și pasiune. Împărtășește-l. Emoțiile se derulează într-un ritm alert. Ia și câteva perioade de pauză pentru a medita și a privi în interior. Gândurile tale sunt concentrate asupra trecutului și ești gata să le îmbini cu o parte din istoria personală. Planeta care îți dă energie și putere, Marte, este în semnul tău, aducând controlul asupra majorității întâlnirilor pe care le ai, iar tu insufli încredere! 

Mercur este în semnul tău, așa că ar trebui să te poți baza pe intuiția ta pentru a te trece prin neînțelegeri care nu-ți mai dau pace. 

La sfârșitul săptămânii există o cantitate justă de diplomație cu luna în Vărsător, ceea ce ar trebui să te ajute să ai chef de mici compromisuri. Îți place să ai dreptate, dar acum vei face excepții.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Scorpion Profesional

Te simți înlănțuit într-o situație sau un loc de muncă care nu îți place. Este ca și cum nu ai mai avea scăpare. Există scăpare, nu trebuie decât să încerci să găsești ceva nou. Nu te îndoi de tine. Nu are rost să trăiești experiența profesională într-un mod care nu îți place. 

Această perioadă poate scoate adevăratele sentimente la suprafață. Conflictele la locul de muncă pot fi îmbunătățite prin susținerea unui dialog deschis în care toate părțile să fie auzite. Este o perioadă norocoasă dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Etica de muncă și conexiunile cu comunitatea te vor susține. Energia susține cercetarea și rezolvarea misterelor. Ai răbdare cu ideile originale ale altora. Antreprenorii găsesc sprijin practic dacă o planificare atentă acum.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta ai baza pe care să îți construiești securitate emoțională. Activitatea din Casa a 8-a, casa și a datoriilor face să îți fie mai ușor să plătești cărțile și liniile de credit. Poți câștiga mai mult acum și să aloci banii după cum consideri de cuviință.

Înainte de a începe un nou plan de afaceri sau inițiativă, fă-ți timp pentru a te consulta cu un consilier de încredere. Evaluează-ți propriile puncte forte și limitările și fă demersurile mai ușoare. Muncești pentru a echilibra dorința cu profitul. O mică schimbare a aspectului tău exterior te-ar putea ajuta să îți recapeți încrederea de care ai nevoie pentru a porni pe propria cale sau pentru a materializa un gând îndelungacare ține de ambiția profesională. Planurile de călătorie s-ar putea confrunta cu unele complicații din cauza problemelor familiale. 

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Scorpion Sănătate

Eforturile de a te menține în formă pot fi deturnate. Încearcă să adopți un mod de alimentație care te va ajuta să echilibrezi extremele. Combină mâncarea săracă în acele elemente care se găsesc în fructe și legume proaspete.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top