Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Pești

Este timpul să observi lucrurile în lumina lor reală, ele vor afecta viitorul tău, și să experimentezi diferite decizii ale înțelepciunii tale într-o multitudine de situații. Activitățile cercului social în care te vei regăsi, se vor adăuga în mare măsură expansiunii tale mentale – poate prin aportul unor idei noi și a planificării pe termen lung. 

Dacă ești pregătit să călătorești, cu Marte în Scorpion, în Casa a 9-a, în sectorul călătoriilor și a studiilor academice, s-ar putea să dorești să explorezi locuri care îți plac. Această influență plină de viață te-ar putea încuraja, de asemenea, să accesezi noi șanse care să te scoată din zona de confort.

Există mai puține întârzieri, găsești documente pe care le credeai pierdute și nu mai este nevoie să faci ocoluri nedorite, mai ales că Mercur a revenit în mers direct săptămâna trecută. Poate fi puțin imprevizibil, dar totuși, ia-o ușor câteva zile.

Problemele de carieră primesc un impuls nou pe măsură ce Soarele începe să tranziteze Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și ambițiilor personale. Ai șansa să faci un bilanț și să iei în considerare prioritățile. După ce știi încotro mergi, vei avea mai multe șanse să te apuci de treabă.

La sârșitul săptămânii, ai putea lua o decizie rapidă, care s-ar putea să nu te ajute. Fă-ți timp și gândește-te la consecințe.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Pești Relațional

Viața socială este brusc mai activă și impresiile pe care le ai, se revarsă în alte părți ale vieții tale. Atitudinea ta recent reîmprospătată face posibilă buna luare a deciziilor pentru lucrurile pe termen mediu și scurt. 

 Luna în Scorpion, la începutul săptămânii te împinge în lumina reflectoarelor. Profită de timpul petrecut acolo, chiar dacă te simți ușor incomod. Cineva te urmărește cu interes.

Soarele în Săgetător, în aceeași Casa a 10-a a carierei, te poate face mai atent, chiar mai mult decât trebuie, la  viața sentimentală. De obicei, nu îți asumi riscuri, dar creșterea adrenalinei la vederea unei persoane așa cum îți place ție, nu te va face să te răzgândești!

Sfârșitul săptămânii aduce o lună în Vărsător și va face să îți croiești mai ușor drumul spre ce îți dorești. Dacă îți alegi cu atenție cuvintele, poți obține aproape orice vrei. Dar fii atent la ce îți dorești!

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Pești Profesional

 Concentrează-te să faci tot ce este de făcut acum. Energia poate face ca oamenii și situațiile să fie imprevizibile. Dacă ai avut în vedere o schimbare de carieră, este un moment bun pentru a face planuri serioase să mergi într-o direcție nouă. Nu te lua după zvonuri și nici nu pune la suflet vorbele invidioșilor. Mulți oameni sunt stresați și au tendința să te dezechilibreze și pe tine. Este încurajată abordarea realistă a problemelor financiare. Onestitatea și obiectivele specifice îți servesc interesele cele mai bune. Șefii vor găsi sprijinul practic în tine. Lucrurile vor începe să se deschidă acum. Comunicarea de toate tipurile, inclusiv în cumpărări și vânzări, ar trebui să se fluidizeze. Fii atent la micilor detalii. Sunt favorizate proiectele de grup. Nu accepta nicio ofertă la valoarea minimă. Atenție însă, că evaluarea situației financiare ale unor persoane poate fi excesiv de optimistă. Energia te poate determina să acționezi impulsiv.

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Pești Financiar

În această săptămână ai aspecte care fac să atragi bani semenea unui magnetic, de o manieră unică. Partea grea este că sectorul carierei necesită mai multă atenție, astfel încât să poți face o muncă durabilă, profitabilă și sigură. Nu lăsa nimic la voia întâmplării. Construiește ceea ce vrei să vezi. 

Cercul social va juca un rol important în alegerile tale săptămâna aceasta, poate mai mult decât ți-ai dori. Totuși, nu lăsa părerile altora să le diminueze pe ale tale. O călătorie, singură sau cu prietenii, îți poate aduce noi oportunități. Mulți oameni încearcă să îți atragă atenția în această săptămână, așa că păstrează-ți prioritățile. Intelectul și forța ta spirituală îi vor impresiona pe cei din jur.  

Horoscop Minerva 25 noiembrie – 1 decembrie Pești Sănătate

Este timpul să te eliberezi de orice emoții toxice care ar putea fi cauzate de probleme pe care nu le-ai luat în seamă.  Cu cât încerci mai mult să scapi de furie, frustrare, amărăciune sau vinovăție și permițând liniștii interioare să-ți devină principalul aliat, cu atât vei fi mai sănătos și mai relaxat. Corpul, mintea și emoțiile sunt toate strâns legate între ele. Fiecare îi afectează pe ceilalți în bine sau în rău.

Citește și:  BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top