Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară. Creativitate în carieră

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară. Săptămâna aceasta, poți colabora și face una dintre cele mai mari mutări sociale, ca și cum ai da șah mat gurii lumii. Soarele, în Casa a 3-a a comunicării este conjunct cu stăpânul tău planetar, Mercur care mai este și retrograd. E timpul să renunți la tipul de gândire deterministă. Nu există niciun beneficiu, indiferent dacă gândul este bun sau nu, deoarece te trage în jos.

Pe de altă parte, Mercur îl capacitează pe Neptun aflat în casa a 7-a, a relațiilor. Dacă ai urmat sugestiile zilei s-ar putea să realizezi că se întâmplă ceva extraordinar astăzi. S-ar putea să primești atenți, în special de la surse la care nu te-ai aștepta niciodată.

Luna în Pești de luni tranzitează și ea Casa a 7-a a parteneritelor. Ești extrem de intuitiv și culegi multe informații de la oameni. De fapt, este posibil să fii ca un burete psihic. Este bine să fii în preajma oamenilor pozitivi. Dacă trebuie să fii în preajma celor cu care nu te simți în largul tău, când ajungi acasă fă repede un duș.

Marți, Soarele din Scorpion, prospectează printr-o inconjuncție Nodul Nord aflat în Casa a 10-a a carierei. Este o zi bună pentru a vorbi cu un șef despre strategia de management. S-ar putea să angajezi manageri de la alte instituții interesate. Dacă ai o afacere fii atent la oportunitatea de a găsi angajați sau contractori de folos.

Jupiter, este în Casa a 5-a, joi, casa ta de asumare a riscurilor și a creativității, și îl provoacă pe același Nod Nord. Urmărirea Nodului Nord devine interesantă și, odată ce începi, s-ar putea să descoperi că abia aștepți să contui. Astăzi este o zi bună pentru a face ceva îndrăzneț și creativ.

Sâmbătă Luna Plină este în Taur. În același timp, Soarele îi face opoziție lui radiantă către Uranus din Casa a 9-a a studiilor academicie dar și a spiritualității. Este o combinație magică. Presară un pic de scorțișoară sau un amestec de condimente pe balustrada balconului sau pe pervaz, în timp ce te gândești la ce ai face dacă nu ai nimic promițător și trimite mesajul către Univers.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară Relațional

Toată lumea dorește să mizeze pe problemele romantice, la începutul săptămânii, dar gândește-te că atât de multe informații, uneori nu te ajută deloc. Nimeni nu spune că trebuie să asculți sfaturile tuturor în schimb! De marți până joi este un moment fabulos pentru tine.

Totul pornește de la un…clic uimitor și este foarte probabil să dai clic împreună cu cineva care gâdește în același fel și simte ca și tine. Lasă-ți latura senzuală să se joace. Câteva hopuri de-a lungul drumului iubirii păstrează interesantă călătoria vineri și ar putea duce la un dialog interesant. Stimularea intelectuală este importantă deci vezi ce faci, duminică.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară Profesional

Luni dimineață ai ocazia să faci curățenie în birou. Este uimitor cât de clar poți gândi când lucrurile sunt organizate. Lucrurile care te-au încurcat săptămâna trecută au, în sfârșit, sens, marți.

Miercuri ai un simț al acțiunii mai puternic decât ai avut-o vreodată și, dacă cineva îți cere părerea despre o potențială achiziție miercuri după-amiază sau joi, nu fii reținut în a-ți spune părerea. Natura ta precaută din această săptămână îți este de folos. La fel și capacitatea ta de a vedea prin obiectivele nerealiste, dar la sfârșitul săptămânii, pune-ți mintea analitică la lucru.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară Financiar

Stabilitatea financiară va fi satisfăcătoare săptămâna aceasta. Vei putea să îți sporești banii la sfârțit de săptămână prin acțiuni personale – vânzare în târg, vânzarea de produse agroalimentare sau un job de week-end. Vei cheltui totuși niște bani pentru plăcerile familiei în rest, nu aș spune că se pune problema vreunei cheltuieli neprevăzute. Dacă te gândești cum să strângi un ban, din păcate, nu vei putea economisi nimic în această săptămână. Poți gestiona confortabil rutina și cheltuielile accidentale, în schimb.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară Sănătate

Petrece cât mai mult timp în aer liber, atât cât se poate, beneficiază de plimbări pe îndelete și de recreere în afara orașului dacă se poate. Cu toate acestea, nu te epuiza cu antrenamentele, mănâncă bine și bea cât mai multe lichide, de preferință sucuri de fructe și apă plată. Schimbările de temperatură poate provoca supratensiuni. Monitorizează-ți nivelul de colesterol, renunță la alimentele grase și prăjite. Un masaj ușor poate activa circulația sanguină și normalizează tensiunea arterială.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top