Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn

Știri

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn. Comunicarea pe primul plan

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn. Te descurci excelent cu toate formele de comunicare săptămâna aceasta. Spui ce trebuie spus la momentul potrivit. Soarele, este în Casa a a 11-a, casa planificării acțiunilor în mediul social care îți aparține, și face și conjuncție cu Mercur retrograd.

Este o perioadă bună pentru a vă revizui câteva dintre obiectivele și planurile pe care vrei să le pui în fapt. Stabilește-ți un orar pentru luna care vine, dar gândește-te și la anul viitor. În altă ordine de idei, Mercur solicită ajutorul lui Neptun în Peștii creativi. Fii creativ în procesul de stabilire a obiectivelor, stabilindu-ți orele de lucru sau creând o imagine de ansamblu care să aducă și inspirație și stabilitate.

Luni, Luna în Pești călătorește prin Casa a 3-a, a comunicării și a gândirii și planificării. Uneori, poți fi asemenea unui burete psihic, captând sentimentele altor oameni. Poți deveni teamă de studiu atunci când lecția de viață sau problema aparține altcuiva. Astăzi realizezi că unele dintre sentimentele tale pot aparține altora, chiar oamenilor din celălalt colț al lumii.

Miercuri, Soarele din Scorpion, din Casa a 11-a a prietenilor și a muncii în coectiv, influențează poziția Nodului Nord, din Casa a 6-a, a muncii, a rutinelor cotidiene și a sănătății. Ai putea obține un avantaj excelent în muncă sau în afaceri. Fie că lucrezi pentru tine sau pentru altcineva, te afli într-un vârtej energetic care te influențează în bine. Este o zi bună pentru a stabili o creștere a prețurilor.

Joi, Jupiter, în propriul tău semn extinde energia din jurul Nodului Nord. Astăzi observi cum folosești timpul. Timpul risipit te îndepărtează de ceea ce vrei să faci. Cauți oportunități pentru a fi mai productivi, pentru a evita distragerea atenției și pentru a nu mai amâna lucrurile.

Sâmbătă cea de a doua Lună Plină din octombrie este asociată cu finalitatea și eliberarea. Închipuie-ți o tablă pe care scrii lucruri de care dorești să scapi, obiceiuri proaste sau prea multe relații obositoare. Apoi, scoate radiera mentală și șterge tot.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn Relațional

Luni ți se întâmplă lucruri ciudate. Ar fi înțelept să nu iei nimic așa cum ți se pare sau auzi, atunci când vine vorba despre problemele sentimentae. Între marți și joi, totuși, puteți face cu siguranță progrese și dai un sens tuturor lucrurilor și sentimentelor.

Un amic neașteptat deține un sfat cheie, și îți este un adevărat sprijin, așa că întinde mâna și acceptă. Întâlnirile de vineri și sâmbătă implică o anumită cultură, indiferent dacă este vorba despre alte lucruri. Amestecarea acestuia produce rezultate uimitoare. Duminica este o zi excelentă pentru a lua o decizie legată de planul sentimental.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn Profesional

Este uimitor cât de puternic poate fi un cumul de fapte. Totul este mult mai clar luni și până marți vei finaliza un plan pentru o inițiativă de lucru cu totul nouă, care va fi primită ca o mare realizare. Oricât de reușit va fi această săptămână, miercuri și joi nu sunt zile bune pentru a cere o mărire de salariu, din motive care nu au nicio legătură cu tine. Nu lăsa această neîmplinire să te împiedice să iei decizii semnificative la sfârșitul săptămânii. Nu este o săptămână în care să ai rețineri. Ești pe picior mare. Fă ca ziua de vineri să conteze. Un șef este foarte atent la cum acționezi, mai ales dacă lcrezi de acasă.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn Financiar

Săptămâna pare să fie foarte bună în chestiuni legate de bani. Vor apărea și niște bani, nu mulți, dar destul ca să supraviețuiești. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare. A rămâne calm te va ajuta să accelerezi progresul. Nu luați decizii financiare bazate exclusiv pe impulsul de moment. Influențele planetare nu sunt foarte favorabile unor noi investiții în această săptămână. Recomandarea ar fi să profiți de săptămână și să te concentrezi și asupra metodelor de economisire.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn Sănătate

Puterea mentală se epuizează, odihnește-te sau fă-ți singur o evaluarea trecând în revistă problemele săptămânii care a trecut. E bine să faci acest lucru pentru a întări sistemul nervos. De asemenea, exercițiile de respirație vor avea un efect benefic: un set de exerciții simple te va ajuta la fortificarea armoniei interioare. Luna din Pești nu poate limita sarcina cardiacă. În această perioadă, nu doar exercițiile fizice ușoare sunt utile, ci orice proceduri legate de apă, de la baia în cadă la duș cu hidromasaj sau băi cu plante.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top