Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur. Săptămâna prieteniilor

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur. Săptămâna aceasta accentul este pus pe prietenii. Petreceți cât mai mult, cu cei mai interesanți oameni din cercul tău. Soarele, în Casa a 8-a, sectorul resurselor de la alții și conjunct cu Mercur retrograd. Astăzi, poți vorbi cu oricine despre aproape orice. Când ajungi la cineva pe care îl găsești pe placul tău, îți dai seama că există o legătură pe care nu bănuiai. Dacă îți dorești iubire, este o săptămână minunată pentru a trimite un e-mail cuiva care te interesează.

Mercur încearcă să-l încolțească printr-o inconjucție pe Neptun aflat în Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute. Pot exista însă impedimente tehnologice pentru planurile tale săptămâna aceasta. Ai grijă când salvezi documente importante. O singură alunecare a degetelor peste tastatură și este posibil să refaci o bună parte din lucrare.

Luni, luna este în Pești și în Casa a 12-a. Este o zi bună să te întâlnești cu oamenii la care ții. Îi poți învăța pe prietenii tăi, mai puțin familiarizați cu tehnologia, cum să folosescă Skyp-ul sau Zoom-ul. Ia în considerare tuturialele pe care să le trimiteți celor interesați.

Miercuri, Soarele din Scorpion este tensionat de Nodul Nord din Casa comunicării. Posibil să ai o idee strălucitoare legată de bani, una care însă, va irita toată familia. Mai bine discută cu un consilier financiar care te poate ajuta.

Jupiter, este în Casa a 10-a a carierei și a imaginii publice. Ai acces la ceea ce te poate ajuta profesional. Acest lucru depășește căutările pe internet, pentru că este vorba despre răspunsurile pe care le vrei.

Sâmbătă, de a doua Lună Plină din octombrie, fă-ți mai bine o listă cu obiceiurile sau problemele la care dorești să renunți, apoi pune-o pe o farfurie și dă-i foc, spunând ferm: aceste obiciuri proaste trebuie să dispară din viața mea. După ce a ars suflă cenușa în cele patru vânturi, adică puncte cardinale.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur Relațional

S-ar putea să te simți superior în legătură cu o problemă a inimii la începutul săptămânii, dar rezistă și nu te juca cu focul că s-ar putea să te arzi. Într-o relație porniți în doi, nu unul ordonă celălalt execută.

Marți și miercuri promit indulegențe sentimentale. Ești îndrăgit de multe persoane, dar tu ești cu ochii numai pe una. Îți poți arăta afecțiunea cu ușurință acum. Varietatea este condimentul vieții de joi până sâmbătă; stai mai mult timp cu prietenii, plimbă-te singur și ia întâlnirile întâmplătoare exact cu sunt, distractive și relaxante. Stabilitatea interioară ar putea fi dezechilibrată duminică de o criză pasională.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur Profesional

Dacă munca ar merge așa tot timpul, energia implicată va fi constantă și lucrurile vor merge strună. Ai chef să faci ceva și pentru tine și nu vei pregeta să ieie cu asalt paginile de Internet cu idei de afaceri online.

Relațiile pe care le dezvolți încep să se extindă la viața ta personală, unde lucrurile încep să devină cu adevărat interesante. Miercuri, vei fi convins că ai devenit peste noapte un superstar în dezvoltarea afacerilor pe cont propriu. Important este să nu fii prea lacom. Popularitatea ta este în creștere și vor fii unii care îți vor cere sfaturi. Având în vedere stadiul cariererei tale în momentul de față, probabil că vei petrece weekendul gândindu-te la muncă.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur Financiar

Va fi o săptămână bună, cu condiția să fii precaut cu privire la câteva aspecte. Dacă ești atent vei putea să mărești fluxul financiar, chiar dacă influențele planetare nu sunt favorabile în această săptămână. Probabil vei cheltui o sumă serioasă de bani pentru cheltuieli obișnuite și unele, inutile. Cu toate acestea, nu te culca pe o ureche gândindu-te că situația financiară este stabilă. Concentrează-te asupra economisirii de bani pentru siguranța propriului viitor, precum și a celor dragi. Atenție este cuvântul pe care trebuie să îl ai în minte.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur Sănătate

Odihna este cea mai bună pentru prevenirea oricăror afecțiuni. Suprasolicitarea distruge corpul, nu te forța să lucrezi peste limită. Concentrează-te asupra momentelor plăcute, de exemplu, mergi la un masaj. Nu ai nevoie de o cină consistentă, cu atât mai puțin să dai câte o raită pe la frigider, în miez de noapte. Vezica biliară este cea mai susceptibilă la influențe negative, nu ar trebui încărcată. Mănâncă ordonat, mese regulate dar cu porții mici iar cina nu o lua mai târziu de ora 18.00.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top