Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion. Atenție la oportunități

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion. O întâlnire întâmplătoare ți-ar putea aduce o oportunitate semnificativă. Sincronicitatea funcționează în favoarea ta. Soarele, în propriul tău semn este conjunct cu Mercur retrograd în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. Poți aborda relațiile provocatoare cu siguranță în sine, iar soluțiile vă vor apărea după cum cere momentul. S-ar putea să te vezi cu o persoană care mereu a fost împotriva ta, care face o întorsătură de 180 de grade și să fie de acord cu tine.

Tot acum Mercur îi face opoziție lui Uranus direcționând din influențele sale spre Neptun din Casa a 5-a a copiilor și a creativității. Deși multe dintre relațiile tale pot merge bine săptămâna aceasta, dacă ai copii mici sau adolescenți, este posibil să simți că lucrurile îți scapă de sub control. Este bine să încerci să-ți controlezi emoțiile în preajma lor. Lasă-i să țipe și să facă hărmălaie dacă asta vor, iar să încerci să îți păstrezi calmul.

Luni, luna din Pești călătorește prin casa a 5-a a creativității și a distracției. Ia în considerare pasiunea pentru artă – desenează, pictează, sculptează sau ascultă muzică. A petrece chiar și câteva minute făcând ceva ce îți place aduce fericire.

Soarele este atent la Nodul Nord aflat în Casa a 8-a, a intimității. Dacă îți dorești dragoste, este o interpoziție prielnică pentru a ajunge la cineva care te interesează. Dacă ești deja într-o relație, atunci cred vorbi despre lucruri de care nu pomenești de obicei și vă gândiți cum vă puteți ajuta reciproc.

Joi, Jupiter, din Casa a 3-a a comunicării, deschide calea schimbării către Nodul Nord. Este o zi bună pentru a fi conștienți de ceea ce postezi pe rețelele de socializare și de modul în care răspunzi la postările altor persoane. Le oferi oamenilor o imagine a ceea ce ești și a modului în care te exprimi.

Sâmbătă are loc a doua Lună Plină din octombrie, deja cunoscuta lună magică. În același timp, Soarele din semnul tău continuă opoziția cu Uranus din Casa a 7-a relațională. Cea mai bună utilizare a acestei energii este să renunți la unele așteptări, reguli sau cerințe care ți-au împiedicat viața.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion Relațional

Ai grijă la stres și asigură-te luni, că îl lași la birou și nu îl aduci în relație. De marți până joi ești într-un spațiu adecvat inimii tale care lucrează și ea, la unele proiecte legate de… animalele de companie. Este un moment bun pentru a pune natura ta plină de resurse romantice, la dispoziția unui prieten. Vineri, îți scapă ceva și nu-ți dai seama ce. Ai răbdare și vorbește despre asta cu partenerul sau cu un prieten. Duminica aș spune că este o zi pentru dragostea împărtășită cu cineva special.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion Profesional

Afli un secret luni, care îți deschide o lume cu totul nouă sau aproape nouă. Poate că răspunde unui mic mister persistent. Totuși, este interesant. Ce înseamnă pentru afacere? Este greu de spus. Deciziile nu vor veni cu ușurință miercuri, odată pentru că lucrurile sunt în aer, apoi pentru că, la nivel personal, te simți un pic singur. Starea se va schimba până vineri. Energia ta va crește și toată lumea va spune cât de mult îți admiră ideile și chiar te susțin.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion Financiar

Influențele astrale indică în mod clar că va trebui să lucrezi serios pentru a-ți menține stabilitatea financiară în această săptămână. Lucrurile nu vor veni întotdeauna ușor la tine. Va trebui să găsești noi căi pentru a crește fluxul de bani. Există o posibilitate distinctă de câștig la sfârșit de săptămână. Acest lucru te va umple de entuziasm! Ia în considerare rambursarea oricăror datorii vechi lăsate în așteptare, săptămâna aceasta. Este întotdeauna o idee bună să ai bani albi pentru zile negre pentru situații de urgență. Atenție la cheltuielile neașteptate.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion Sănătate

O săptămână plină de emoție, dar poți face față cu ușurință tuturor problemelor care s-au acumulat. Sfatul meu este să îți planifici cu atenție activitățile pentru a evita suprasolicitarea. Conservă-ți rezervele de energie, ajută la întărirea sistemului imunitar cu legume și fructe cu conținut ridicat de fier. De asemenea, odihna este cea mai bună prevenire a oricăror afecțiuni, de aceea ți-aș sugera o pauză în afaceri. Suprasolicitarea distruge organismul, nu te forța să lucrezi peste limită. Concentrează-te asupra momentelor plăcute, și mergi la un salon de masaj.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top