Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Vărsător. O săptămână cu surprize

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Vărsător. Săptămâna aceasta au loc evenimente cu o turnură neașteptată pentru unii. Are loc ceva la care tu te așteptai de foarte multă vreme. Soarele conjunct cu Mercur retrograd în Scorpion fac ca șarmul și carisma să fie foarte puternică astăzi. Poți obține ajutor și sprijin de la alții chiar și prin intermediul rețelelor sociale. Este o săptămână bună pentru a posta pe YouTube, primul tău podcast sau pentru a face lucruri de care și alții să poată beneficia.

Tot acum, Mercur trimite mesaje spre Neptun din Casa a 2-a a banilor din muncă proprie. Ia în considerare că ceea ce îți poți imagina, poți și manifesta. E timpul să îți exersezi imaginația. Scrie pe o bucată de hârtie ca titlul, 1 milion de eurp, apoi trece în ordine, pe ce i-ai cheltui până ajungi la zero. După ce termini lista, ascunde-o într-un loc unde nu s-ar gândi nimeni să caute. Mesajul a fost trimis în Univers. Vom vedea ce va urma!

Luna este în Pești și ea, luni, în aceeași casă de bani. Amintește-ți că ești deschis la noi surse de venit. Poți întâlnii mai multe ocazii de a face bani în următoarele zile, dacă ai ochii și inima deschise. Acestea pot veni dinafara zonei tale de confort, dar este bine să te extinzi.

Miercuri, Soarele din Scorpion pune în valoare Nodul Nord din Casa a 5-a care este și o casă de asumare a riscurilor. Cineva ar putea să îți ofere o poziție mai bună în instituție sau te decizi tu să mergi pe cont propriu. Poți avea o idee strălucită de afaceri.

Joi, Jupiter, din Casa a 12, casa lucrurilor neștiute, capacitează Nodul Nord. Îngerul tău păzitor te susține. Astăzi poți risca mai multe în carieră, precum și în viața sentimentală. Dacă îți dorești iubire, ar trebui să ajungi la cineva interesant și atractiv.

Sâmbătă are loc a doua Lună Pină din octombrie. Fă o meditație ascultând muzică de relaxare sau sunetele din jurul tău. Conștientizează zgomotele provocate de om, precum și cele ale naturii și când simția că respirația ta s-a reglat și ești calm, gândește-te careeste dorința ta cea mai mare și transmite-o mental Universului.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Vărsător Relațional

Viața sentimentală pe care ai grijă să o programezi din timp, ar putea fi întreruptă de un mesaj important, luni și poate apărea sub o formă neobișnuită, motiv pentru care cauți un sens ascuns sau ai o revelație bruscă. Fi foarte atent, miercuri, deoarece ai putea pierde pe cineva din apropiați. Apoi, până sâmbătă ai o șansă astrală de a face o conexiune palpitantă sau de a face una pe care o ai deja și mai interesantă. Fii gata cu deschidere și lasă orice timiditate deoparte. Statul în cuibușor sună bine duminică, singur sau cu un alt ”fluture„ social.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Vărsător Profesional

Aveți grijă de detalii, luni și nu se vor mai întoarce împotriva ta pe parcursul săptămânii. Marți, vei intra în legătură cu cineva pe care în mod normal nu l-ai contacta – cineva din afara biroului și s-ar putea să aibă o idee sau două care să îți fie de folos. Nu știi niciodată de unde vine inspirația. O parte din presiunea pe care o simți peste săptămână va culmina vineri și vei fii nevoit să petreci toată după-amiaza și o parte bună din weekend gândindu-te la obiectivele carierei pe termen lung.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Vărsător Financiar

Deoarece nu se întâmplă nicio evoluție majoră în plan financiar, s-ar putea să fii tentat să încerci să adopți practici mai puțin etice de a câștiga bani rapid. Nu îți asuma riscuri nejustificate. Astfel de riscuri par profitabile inițial, dar au întotdeauna un final dezastruos. Nu lua situația financiară în glumă! Este întotdeauna o idee bună să ai la dispoziție fonduri pentru a face față situațiilor de urgență care implică o cheltuială financiară majoră. Săptămâna aceasta vei putea gestiona confortabil toate cheltuielile de rutină.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Vărsător Sănătate

Începe diminețile cu un suflet deschis și cu optimism, o încărcătură care să ajungă pentru întreaga zi. Ia un mic dejun bun și mergi pe jos și, cel mai important, fără agitație sau grabă. În timpul trecerii lunii prin Pești, labele picioarelor vor fi deosebit de vulnerabile: sunt posibile entorse și chiar fracturi. Încearcă să alternezi perioadele de activitate fizică cu odihna, iar un masaj al picioarelor va avea un efect bun.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top