Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac. O săptămână destul de bună

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac. Ai acces la fapte și la cifre și răspunsul corect îți ai în momentul în care ai nevoie de el. Soarele, este în Casa a 5-a, casa riscurilor, a creativității și a romantismului și face conjuncție cu Mercur retrograd. Este un moment minunat pentru explorarea unor fantezii intime.

Pot rezulta unele lucruri interesante. Tot acum cei doi, Soare și Mercur fac o inconjuncție cu Neptun din Casa a 9-a a educației. Poate că ți-ai dorit să faci un anuit curs sau o anumită facultate. În momentul în care te îndepărtezi de un obiectiv, este ca și cum ai spune că renunți și viața ia un alt curs.

Luni, Luna în Pești călătorește prin aceeași Casa a 9-a care este și o casa de spiritualitate. Ziua este bună pentru a-ți face timp să urmezi o practică spirituală, cum ar fi meditația sau rugăciunea.

Miercuri, Soarele din Scorpion este într-un trigon aplicant cu Nodul Nord din Gemeni. Cele două forțe comunică cu pasiune și cu forță. Este posibil să ai o idee foarte clară a ceea ce vrei în viața voastră, dar ceva te reține în continuare. Câmpul de forțe invizibil este pe cale să cedeze, eliberează-te pentru a merge mai departe.

Joi, Jupiter, aflat în Casa a 7-a a relațiilor, face o inconjncție însă, cu același Nod Nord. Surprinzător, un prieten care știe multe, cu curaj și sprijin neclintit, îți poate arăta calea care poate însemna să faci o cotitură cu 180 de grade în viața ta.

Sâmbătăt, are loc a doua Lună Plină din octombrie, în Taur. Deschide dulapul cu condimente și ia niște frunze de dafin. Din cele mai vechi timpuri, frunzele de dafin reprezentă victoria. Așează-le canatul ferestrei și lasă vântul să le ia. Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, gândește-te cum ar fi viața ta fără blocaje sau limitări.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac Relațional

S-ar putea să dorești să-ți începi săptămâna cu stil, tratându-ți partenerul sau un prieten cu ceva nou și plăcut, fără un motiv special. De ce să nu te bucuri de prezența unor oameni dragi chiar și numai online? A face planuri de tot felul este favorizat de marți până joi, așa că programează câteva lucruri sensibile în acest interval. Ești, de asemenea, extrem de analitic și relația ar putea fi supusă unui control intens și fructuos. Trebuie să calmezi și unele tensiuni la acest sfârșit de săptămână. Un argument exploziv nu este exclus, dar nici unii nici alții nu se vor abține să spună ce cred.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac Profesional

Luni este o zi minunată pentru a face planuri sau pentru a recitii termenii unui proiect. Toată lumea este pregătită pentru următorul pas și ascultă atentă ce spui. Întâlnirea de marți, înseamnă o șansă pentru toată lumea de a-și prezenta ideile. Dar ideile tuturor nu vor funcționa, iar lucrurile se vor complica miercuri și joi.

În plus, câteva dintre variabilele pe care te bazezi se pot schimba. Dacă reușești să găsești soluția împreună cu colegii și să vii cu un plan de afaceri solid în acest sens, vei fi apreciat. Totuși, anticipeză o revoltă emoțională din partea celor incapabili să înțeleagă ce vrei, undeva spre sfârșitul săptămânii dar nu pune nimic la inimă.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac Financiar

Poate fii o săptămână bună în ceea ce privește rezolvarea unor probleme financiare. O mișcare inteligentă în online, combinată cu o atitudine practică te va ajuta să obțineți un câștig mulțumitor. Acest lucru nu înseamnă că situașia banilor tăi ese una stabilă. Nu sări calul cheltuind foarte mult. Fii atent la cheltuielilor nedorite. Nu cumpăra deocamdată, lucruri de care nu ai nevoie, nu de alta dar nu se întrevăd cheltuieli majore. Vei fi în măsură să îți gestionezi cu ușurință cheltuielile de rutină în această săptămână. Dacă cheltui banii într-un mod controlat, starea financiară va rămâne mulțumitoare.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac Sănătate

Este posibil să simțiți o ușoară indispoziție, dar nu există motive serioase de îngrijorare. Este recomandat să te abții de la supraalimentație, să renunți la o masă copioasă și să bei mai multe lichide, deoare te poți confrunta cu o acutizare a bolilor tractului gastro-intestinal. Luna din Capricorn aduce probleme minore de sănătate: imunitate redusă și osteopatii. Pentru a restabili vitalitatea corpului este mai potrivit dușul scoțian, cald -rece. Ceaiurile și tincturile de plante vor fi de ajutor: lămâie, coji de portocale, șapte frați pătați sau podbal.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top