Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni. O perioadă de succes

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni. Ești foarte vizibil săptămâna aceasta și ceea ce faci este observat de mulți. Ești în centrul atenției, ca atunci când ești pe scenă și se ridică cortina! Soarele este în Casa a 6-a, casa muncii și a sănătății sau a stilului de viață, și face conjuncție cu Mercur retrograd. Poți parcuge lista de lucruri care le ai de făcut, abordând cu ușurință proiectele în sistem telemuncă. Ai putea asambla, de exemplu, cu succes, cel mai aparent complicat mobilier IKEA, chiar și fără instrucțiuni.

Mercur se contrează cu Uranus și cu Lilith din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Este posibil să ai o întâlnire pentru care trebuie să te pregătești și să fii tare pe poziție. Intuiția îți spune că altcineva ar putea uita de întâlnire, așa că nu vei greși cu nimic dacă îi vei reaminti.

Luna în Pești de marți, din Casa a 10-a a carierei, aduce în atenția ta, pe cineva cu autoritate. De asemenea, s-ar putea să vrei să conduci puțin mai încet și să fii atent la culoarea semaforului. Dacă știi că șeful este cu ochii pe tine, într-adevăr este atent la ceea ce faci.

Miercuri, se calmează și aspectul dintre Soarele este în Scorpion și Nodul Nord din semnul tău. Știi ce vrei să faci, dar s-ar putea să nu simți că ai cunoștințele sau experiența pentru a aborda un lucru atât de mare. Ai nevoie de ajutor.

Joi și Jupiter, aflat în casa a 8-a, a resurselor de la alții, se ciocnește cu același Nod Nord. Cere și ți se va da. În următoarele câteva zile vor veni oameni care să te ajute.

Sâmbătă, avem parte de o lună mistică și plină în Taur, a doua lună plină din octmbrie. Poți renunța la ceva care te deranjează, un blocaj care poate ți-a stat prea mult în cale. Este ca atunci când spargi o nucă și eliberezi miezul, asta înseamnă să te eliberezi de blocaje și să plantezi în același timp o sămânță care să rodească în viitor.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni Relațional

Distracția dată de curiozitate și de inteligență este cheia inimii la începutul săptămânii. Ai putea găsi pe cineva, destul de puțin probabil cineva la care să te fi gândit vreodată, după o simplă discuție între patru ochi.

Miercuri, nu te aștepta ca o anumită persoană să aibă mintea deschisă la ofurile tale. Cere direct ce vrei pentru că s-ar putea să obții.
De joi seară până aproape duminică seara, romantismul arată bine; ai energia de a fermeca pe oricine și pe toată lumea și, dacă îți concentrezi atenția pe cineva anume, ei bine, nu are nicio șansă.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni Profesional

Cel mai bun mod de a face lucrurile să meargă, săptămâna aceasta, este să fii direct. Fără tatonări în jurul problemei. Fără să te milogești ci să ceri concret și ferm ce vrei.
Marți, ai atât de multe lucruri la care să te gândești și atât de multe sarcini de dus la capăt, încât s-ar putea să ratezi o întâlnire importantă dacă nu ești atent. Un partener dintr-un proiect este foarte puternic, miercuri și joi, este tipul de partener care poate lua mingea la picior să alerge cu ea ca să și marcheze. Spre sfârșitul săptămânii începi să încetinești, dai un pas înapoi, observi, analizezi și pui totul în perspectivă.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni Financiar

Săptămâna aceasta vei avea parte de un câștig financiar, este posibilil să fie vorba despre un câștig financiar major. Un astfel de câștig te va umple de bună dispoziție și de entuziasm, atât pentru prezent, cât și pentru viitor!

Pe de altă parte, încearcă să nu iei vreo decizie financiară pripită, bazată pe impuls, fără o analiză prealabilă. Aceasta este săptămâna în care ar trebui să te gândești să economisești o sumă substanțială de bani pentru propria siguranță, precum și pentru siguranța celor dragi. Nu se întrevăd cheltuieli majore, săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni Sănătate

Nu ai motive să îți faci griji, cel mai probabil vei evita probleme grave de sănătate, săptămâna aceasta. Sunt recomandate exercițiile de respirație. Îmbunătățesc starea de bine interior, vei fi vesel, vei scăpa de durerile de cap și, înainte de culcare, bea o infuzie de plante. De asemenea, tranzitul lunii săptămâna aceasta este favorabil pentru întărirea sistemului nervos. Arde în lampa de uleiuri esențiale, ulei de rozmarin. Induce caml, relaxare și voie bună.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top