Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec. O săptămână lejeră

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec. Pentru tine este o săptămână în care trebuie să iei în considerare timpul liber. Este bine să bați în retragere și să permiți și altora să facă un pas înainte pentru o schimbare. Cu Soarele, în Casa a 8-a, casa de resurse de la alții, discuți liniștit, chiar dacă Mercur este încă retrograd, despre antichități sau moșteniri, poate că reușești să cumperi ceva dorit de multă vreme.

Tot acum, Mercur este conjunct cu Soarle și în opoziție cu Uranus din Casa a 2-a a banilor munciți. Trebuie să ai încredere în sentimentele tale, pentru a observa amănuntle care leagă totul. Uneori trebuie să te îndepărtezi de o situație, chiar dacă pare o idee bună. Este o lecție despre încrederea în tine.

Pe 26 octombrie, luna este în Casa a 12-a, casa abilităților psihice. Este o zi excelentă pentru a vă perfecționa abilitățile intuitive. Pentru a deschide drumul în călătoria psihică, freacă-ți tălpile picioarelor cu ulei de lavandă.

Pe 28 octombrie, Soarele din Scorpion face trigon cu Nodul Nord cel care vă stăpânește calea vieții. Ai ceva din călătoria unui erou exitențial, posibil să ai o șansă care depășește cu mult zona de confort și să nu fii sigur că o poți face. Cred că este timpul să iei măsuri.

Joi, Nodul Nord din Casa a 3-a a comunicării țintește spre Jupiter din Casa a 10-a, a autorității. Posibil să fi încercat să explici cuiva ce vrei și ți-a întors spatele. Dar astăzi vei avea puterea de a depăși blocajele pe care singur ți le-ai creat. Sâmbătă, fă cumva și renunță la sentimentele care nu te caracterizează.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec Relațional

Dacă ești singur, starea romantică este uimitoare, deci de ce să eziți? Bucură-te de propriile emoții și pasiuni. Miercuri, vei fi ocupat însă cu chestiuni mai puțin interesante – muncă, sănătate și altele, iar când vine vorba despre dragoste, vei dori să fii mult mai prudent decât de obicei.

De joi până sâmbătă, farmecul tău crește proporțional cu capacitatea ta de a lăsa deoparte propriile dorințe. Pune iubirea pe primul loc și vei fi perceput drept cea mai specială persoană din jur. Duminică este timpul pentru o reînnoire personală, așa că acordă timp ritualului preferat.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec Profesional

Ceea ce ai cu adevărat nevoie la începutul săptămânii este o modalitate de a urmări toate detaliile. În caz contrar, ești la un pas să o iei razna. Așa e când te folosești de alții în loc să-ți pui mitea la contribuție.

Poate că marți ar trebui să solicitați ajutorul unui coleg. Miercuri și joi sunt zile bune pentru a finaliza un acord, o licitație sau o achiziție online, pentru instituția în care lucrezi. Vineri devii neobișnuit de introvertit – fără îndoială că îți revii după o săptămână atât de agitată – dar duminică vei avea genul acela de zi care te face să uiți cu totul de slujba ta.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec Financiar

S-ar putea să fii beneficiarul unor venituri neașteptate sau neîncasate în această săptămână. Acesta poate fi rezultatul unei moșteniri de pe urma unei separări, a unei sume de pe la un FNI sau a unor banii de la care îți luasei gândul. Fă cercetări sau vorbește despre o îngrijorare care te deranjează. Evită viciile sau luarea unor decizii riscante. Este vorba despre o schimbare, poate o mutare într-un mediu nou.

Pe de altă parte angajează-te în planificarea financiară săptămâna aceasta. Pune la punct strategii pe termen lung. Urmărește-ți intuiția atunci când ai de-a face cu bani. Caută indicii non-verbale care să vorbească despre ceea ce încearcă cu adevărat să îți spună cineva. Evită bârfele sau răspândirea unor informații private. Problemele legate de bani sunt acum de o importanță supremă. Considerente legate de afaceri, dacă ai una, necesită atenția ta acuma, în perioada aceasta de restricții.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec Sănătate

Schimbările de temperatură pot provoca creșteri de presiune. Monitorizează-ți nivelul de colesterol, renunță la alimentele grase și prăjite. Fă un masaj ușor asupra vaselor de sânge pentru a normaliza tensiunea arterială. În primele zile ale săptămânii, te poți plânge de o scădere accentuată a auzului. Cu Luna în Săgetător, se produc manifestări active ale diferitelor boli ale urechii. Dacă simți că auzul a scăzut după spălare dimineța sau după ce ți-ai spălat părul, mergi urgent la un ORL-ist. Cel mai probabil va trebui să scoateți dopul format.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top