Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu. Luna Plină are efect magic

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu. Oameni, cu diverse nevoi, vor bate la ușa ta, săptămâna aceasta. Poți da și primi ajutor de specialitate la momentul potrivit, dă-te deoparte și lasă-i pe alții să facă prostii. Soarele în conjuncție cu Mercur retrograd sugerează că acasă există multă hărmălaie. Telefonul sună, primești o grămadă de SMS-uri în timp ce între membrii familiei au loc discuții încinse. De obicei nu te deranjează, dar acum toate acestea vor începe să irite.

Tot acum, Mercur face o inconjuncție cu Neptun din Casa a 8-a, a resurselor de la alții. Este posibil să completezi acte pentru refinanțarea casei, obținerea unui împrumut de nevoi personale sau finanțare guvernamentală pentru o afacere, lucruri care îți vor schimba viața. Dar Mercur este retrograd, iar Neptun poate abramburi orice atinge. Este o zi dificilă dacă încerci să treci repede peste ele, cu excepția cazului în care o faci încet și conștient.

Luni, Luna în Pești, în aceeași Casa a 8-a, casă a intimității. Dacă ești deja într-o relație, de ceva timp, probabil te odihnești pe canapea. Dacă ești în căutarea iubirii, este o zi bună pentru a „face cu ochiul” cuiva care îți place.

Miercuri, Soarele din Scorpion este într-o inconjuncție separantă cu Nodul Nord din Casa a 11-a a mediului social în care te învârți. Acum cei doi nu vorbesc aceeași limbă. Pentru a-ți găsi calea, poate este necesar să ieși de pe drumul bătătorit, ia gândește-te!

Joi, Jupiter din Casa a 6-a a stilului de viață, face același aspect cu Nodul Nord. Acum soluțiile vin rapid și cumva amestecate. Schimbările în rutină, obiceiurile sau programele noi îți dau timp și mijloace pentru a-ți urmări interesele. Merită efortul.

Sâmbătă, Luna Plină din Taur are un efect magic. Dacă ai vreun chihlimbar în colecția ta de cristale, este bine să îl ai asupra ta. Chihlimbarul este o rășină fosilizată, un memento al descendenței ancestrale. Dacă nu ai un chihlimbar, scrie cuvântul pe o bucată de hârtie și pune-l în portofel. Când o vei întâlni Luna Nouă de luna viitoare, vei vedea câte s-au schimbat.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu Relațional

Ai căldură și o strălucire puternică datorită focului interior la începutul săptămânii, deci cine îi poate învinui pe cei care vor să se simtă în preajma ta? Sună romantic, nu? Miercuri, ești într-o dispoziție vigilentă, reevaluând ceva ce ține de sentimente și de dragoste. Nu ești înclinat în mod special să îți pui inima în palma nimănui și este bine să rămâi în zona ta de confort, deocamdată. Apoi, de joi seara până duminiă seara, distracția și nopțile arată la fel de încinse, ca și tine. Spune doar ce simți.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu Profesional

Ești cu ochii pe lista de cheltuieli. Economisirea de numerar este o prioritate în acest moment și, în acest scop, ești mai conservator, din punct de vedere financiar, decât de obicei. Ideile de reducere a costurilor vor fi primite bine miercuri, deși, spre surprinderea ta, cineva, posibil un șef sau un director de serviciu, ar putea convinge verbal pe toată lumea, semnând joi decizia pentru o serie de echipamente pentru toate serviciile.

La sfârșitul săptămânii, intuiția ta despre cum merg unele lucruri în instituție, va duce la o descoperire interesantă. Ar trebui să vorbești despre asta fără teamă.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu Financiar

Va fi o săptămână moderat fructuoasă pentru chestiuni legate de finanțe și bani. Vorbim despre o creștere minoră a fluxului financiar. În ceea ce privește influențele planetare actuale, nu îți sugerez să iei în considerare orice investiție nouă în această perioadă. Investițiile efectuate în acest timp nu se vor dovedi benefice pe termen lung.

Gândește-te că mercur este retrograd încă! Casa a 12-a este legată și de cheltuieli și de pierderi. Saturn influențează foarte puternic această casă prin opozabilitate. Trebuie să ai suficiente fonduri de rezervă disponibile pentru a face față situațiilor de urgență și cheltuielilor neașteptate. În acest fel, stabilitatea financiară va fi satisfăcătoare.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu Sănătate

Nu ai de ce să-ți fie teamă, dar nu exagera cu efortul fizic. Este recomandă să nu te apuci să te tratezi după ureche. Respectă-ți regimul zilnic și alimentația, felul în care mănânci, ia vitamine, dar consultă neapărat un medic. În timpul trecerii lunii prin semnul Peștilor, oasele sunt deosebit de vulnerabile, în zona articulațiilor genunchilor și a coloanei vertebrale. Nu purta pantofi care te jenează și ai grijă în timpul antrenamentelor.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top