Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță. Săptămâna aceasta e despre sănătate

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță. Decizia de a schimba ceva în modul cum îți apreciezi sănătatea este pivotul central al săptămânii. Ești pe drumul cel bun când vine vorba despre corpul tău. Soarele, este în Casa a 2-a, casa banilor munciți conjunct cu Mercur retrograd. Astăzi este o zi bună pentru a lucra la conturile tale, examinând investițiile de până acum sau actualizându-ți bugetul.

Tot Mercur face opoziție cu Uranus din Casa a 8-a, resursele altora și îl provoacă pe Neptun din Casa a 6-a, a stilului de viață. De aceea este bine să subliniez schimbările pozitive din planul sănătății. Fă puțină mișcare, bea multă apă și odihnește-te.

La început de săptămâna, Luna este în Pești, în Casa a 6-a. Posibil să fi rezolvat sarcinile generale din gospodăriei. Este momentul să vezi ce se poate schimba în bine. O parte din ceea ce faci ar putea fi delegate sau chiar eliminate.

Miercuri, Soarele din Scorpion vrea să provoace un răspuns de la Nodul Nord aflat în casa a 9-a a educației. Nodul Nord reprezintă calea în viață, locul unde trebuie să ajungi în această existență și miercuri ai putea realiza cum poți atrage beneficii din studierea unui subiect care te interesează. S-ar putea să te gândești să faci un curs online sau ai putea să ai deja cărți despre acest subiect pe care nu le-ai citit încă.

Joi, Jupiter din Casa a 4-a a familiei se inspiră de la același Nod Nord. Gândește-te cum să duci tradiția mai departe. Poate fi vorba despre mici reparații în casă, despre bricolaj mobiler sau despre gătitul unei fripturi, după o rețetă veche sau depănând amintiri privind vechile fotografii de familie.

A doua Lună Plină din octombrie, numită și Luna mistică are loc în Taur, în același timp, cu opoziția Soare – Uranus. Pentru ca ceva nou să înceapă, altceva trebuie să se încheie. Este bine să finalizezi câteva lucruri, în special, pentru sarcinile pe care le-ai tot amânat.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță. Relațional

Ești liderul de necontestat luni și oricine te urmărește este norocos. Împărtășeșete-ți viziunea și idealurile romantice. Vei fi uimit ce vei obține.

Miercuri, asculți mai mult decât să vorbești, poate pentru că încerci să reții și să procesezi o grămadă de lucruri. Oferă-i inimii șansa de a recupera timpul în doi. De joi seară și aproape tot sfârșitul de săptămână, este un moment important pentru sentimente și emoții. Capacitatea ta de a flirta este una de top, așa că fă totul să fii tu. Le va plăcea.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță. Profesional

Puterile tale de percepție sunt practic inegalabile săptămâna aceasta. Asta are mult de-a face cu talentul tău de a asculta cu atenție ce spun ceilalți și de a spune ceea ce trebuie la momentul potrivit.

Marți, s-ar putea să te simți un pic copleșit, dar reține că toți ceilalți nu sunt decât impresionați de ceea ce ai reușit să faci în ultima vreme. Vei putea găsi echilibrul personal până miercuri sau joi. Vor fi zile bune, energizante, frumoase, dar s-ar putea să îți faci griji cu privire la propunerea de a lucra de acasă, vineri. Ia-o usor. Nu forța nimic. Păstrează-ți o mintea deschisă. Vei descoperi altă dimensiue a muncii.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță. Financiar

Nu se poate spune că nu ești din punct de vedere financiar echilibrat. Cu toate acestea, este recomandat să rezolvi cu precauție problemele legate de finanțare. Nu lua decizii financiare bazate pe un impuls sau în grabă. Va trebui să dai o atenție sporită tuturor cheltuielilor nedorite, mai ales că ești înclinat să cumperi articole de lux. Trebuie să te abți să sari peste bord cu risipirea banilor. În schimb, trebuie să te concentrezii pe economisirie. Nu este o săptămână favorabilă investițiilor, doar așa stabilitatea ta financiară va fi sigură!

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță. Sănătate

Timp favorabil pentru orice întreprindere, încearcă să-ți păstrezi buna dispoziție până la sfârșitul zilei. Dacă intenționezi să mergi la medic, încearcă să o și faci, este spre binele tău. Consultul periodic nu va fi niciodată inutil, iar tratamentul corect te va ajuta să faci față problemelor existente. Posibil ca în tip ce luna este prin Pești, să existe o scădere a vitalității. Cu toate acestea, nu este un motiv să te sperii, doar încearcă să te relaxezi mai mult și să apelezi la terapiile complementare. Pentru a câștiga încredere în tine te poate ajuta decoctul de lămâiță (lemongrass).

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top